Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Kuşlavım nevde kuşlavım biv tanesi yok neveye gitti bu kuş

SİNYOR CAN BARTU:

adamların tüm kadro balon oldu

en başta arda

kevel

elano

baros

kaita

neyil

co

hepsi işi bitik adamlar ya katar 2. ligi ya da GS de oynarlar

kasimpasaya bedava versen almaz bunları

allahım sen beni güldürdün bizim zencilerde seni güldürsün :) ahhh haldun ahh biz yetmedik angutlarıda manyak ettin en sonunda :D

Aziz Yildirim: Lan Aykut Galatasavay tvansfev bombalavini avd avda patlatiyov, sen ne yapiyovsun? Seni bostan kovkulugu diye mi yolladim Bvezilya´ya?

Aykut Kocaman: Baskanim ne yapabilirim? Fenerbahce´yi burdaki oyuncular pek ciddiye almiyor.Daha büyük kulüplere gitmek istiyorlar.Elimden fazla bisey gelmiyor.Silah zoruyla getiremem ya.

Aziz Yildirim: Aykut seni spovtif divektöv yapanin ben taaaaa.........

Aykut Kocaman: Baskanim ayip oluyor, lütfen...

Aziz Yildirim: Bak hala konusuyov yav. Vezil oldum oglum. Haldun Üstünel kavizmamizi tümüyle cizdi. Avtik büyüyügüz diye dolasmayalim. En iyisi ben gündem degistivmek icin hemen bi istifa edeyim. 2 gün sonra dönevim. Basin da Galatasaray´in müthis tvansfevlevini unutmus oluv. Ne devsin? Bavi akil vev...

Aykut Kocaman: Iyi fikir Baskanim. Elimizden baska bisey gelmez. Istifa et sonra dön en iyisi.

Aziz Yildirim: Kapat ulan..Beceviksiz

Bu arada ikisi arasında gerçekten bi kriz yaşanmış :D Aykut istifanın eşğinden dönmüş..bugün radyospora bağlanan bi adam söyledi...fenerin kongre üyelerinden...

ki haldun baba coktan temasa gecmistir sezon sonu transferleri iciin

Antudan mesaj alırken GALATASARAY Yapın eziklerin mesajını

arkadaşlar ne zaman açıklandı transfer saat kaçta tüh bee klaçırdım nöbette değildim

beylerr bence bu aksam galatasaray maci almasi lazim ya yoksa iyi olmaz bu kadar transfer sonrada türkiye kupasindan ellen hicde iyi olmaz JO senden 2 tane rahat bekliyorum haberin olsun bak kanka

Bir Tottenham taraftarı olarak çok sevindim Jenas-Boateng-Modric-Giovani´li bir orta saha....Off off offff

Yok abi bunlar DÖNEK

güzel kardeşim, adam oynayabileceği çıkış yapacağına inandığı bir kulübe gelmiş, çokta forma numarası umrunda değildir.

hem yönetimi eleştirmek sana düşmez. Bir işe yara ;GALATASARAY resmi ürünü olan kolonyalardan al. Sür,kendine gel.

Sen ne diyorsun kardeşim. Biz burda ekmek bulamıyoruz. İnternet faturasını zor ödüyoruz bi de GSStore' dan ürün mü alacaz

UEFA Fenere 10bin Euro para cezası vermiş, beter olsunlar:)

SİNYOR CAN BARTU:

adamların tüm kadro balon oldu

en başta arda

kevel

elano

baros

kaita

neyil

co

hepsi işi bitik adamlar ya katar 2. ligi ya da GS de oynarlar

kasimpasaya bedava versen almaz bunları

allahım sen beni güldürdün bizim zencilerde seni güldürsün :) ahhh haldun ahh biz yetmedik angutlarıda manyak ettin en sonunda :D

Arda:Azizeye sormanız yeterli..

Kewel:Tam bir profesyonel..Bu sezon Galatasaray'ın en yararlı ismi..

Elano:2.dönemin ilk maçı Gaziantep macını izlemesini öneririm..

Baros:King 20 Goals..

Keita:Türkiye'de maymun etmediği bek kalmadı..

Neil & Jo:Adamlar dün geldi nerden bu kanıya vardın..

Olayın resmiyet kazanmasına çok sevindim.Çok güzel oldu bence kafasında kuşku olan arkadaslara şunu söyleyeyim

1 : Burası ingiltere ligi değil

2 : Gio nun iyi bir desteğe ve sürekliliğe ihtiyacı vardı 2 side burda var.

3 : Çok teknik bir oyuncu hatırlatırım bu tarz oyuncular birlikte oynadıklarında birbirlerinin yeteneklerini daha çok ön plana çıkarırlar. Bize bakalım Arda Keita Elano Jo kalırsa Kewell Baros hangisinin top teknigi Gio' ya istediği pasları almasına ve vermesine engel

4 : Messi aralarından sıyrıldı bunlar satıldı ve gittiği yerde ne yaptıki diyenler var düşünün kendinizi Barca dasınız yeni Ronaldinho sunuz bir bakıosunuz Teknikheyet değişiyor ve sizi gönderiyorlar. Nasıl bir durumda kalıp gitiğiniz yerde ne yapabileceğinizi düşünün.Sonrada size başından beri inanan bi Teknik heyetin yeniden size iyi bir şanş verdiğini düşünün birde o zaman ne yaparsınız

Daha bir sürü şey söyleyebilirim. Ama inandığım bir şeyde kaptan başta olmak üzere genç bir takımımız oluyor bu gençler iyi anlaşrlarsa bence çok güzel bir 2. yarı seyrederiz.

bize lazımdı boyle bi adam

hahahah ya bu adamlar nasil bir beyin tasiyolar kendilerinde anlamis degilim gercekten yada beyin varmi?

Arda:Azizeye sormanız yeterli..

Kewel:Tam bir profesyonel..Bu sezon Galatasaray'ın en yararlı ismi..

Elano:2.dönemin ilk maçı Gaziantep macını izlemesini öneririm..

Baros:King 20 Goals..

Keita:Türkiye'de maymun etmediği bek kalmadı..

Neil & Jo:Adamlar dün geldi nerden bu kanıya vardın..

Sene sonu anlar onarl balonu.Esas balon Guiza+Gökhan mı yoksa,bizim aldığımız EPL patentli fubolcularmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt