Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

kwelll gitmesin nonda gitsin

Hayırlı olsun bu transferimizde.

iki transferimizde kiralık olması aslında iyi bişey degil. yaşları genç aslında uzun vadede düşünebilecek oyuncular ama sezon sonu alınır mı bilinmez tabikide.

buna karşılık sevdigimiz hatta kaptan olarak gördügümüz verebileceginizi söyledigimiz Harry Kewell ı göndermek çok kötü açıkcası hemde bu şekilde. en azından sözleşme uzatılsa 4 aylık dondurulsa hem bizi mutlu eder hemde kimse birbirine darılmaz.

aslinda en iyisi kiralik olmalari. böylece genc ve iyi oyunculari kadromuza katmis olduk. begenmessek yada iyi performans göstermezlerse

geriye göndeririz fazla para da kaybetmeden :) begenirsek eger bonservisi öderiz :)

aslinda en iyisi kiralik olmalari. böylece genc ve iyi oyunculari kadromuza katmis olduk. begenmessek yada iyi performans göstermezlerse

geriye göndeririz fazla para da kaybetmeden :) begenirsek eger bonservisi öderiz :)

aynen katılıyorum opsiyonlu kiralama en iyisi haldun abi zaten en iyi fiyata çekiyo.jo nun opsiyonsuz olmasına üzülmüştüm ama gioya çok sevindim

Baros olmadan oynanacak 4 Avrupa maçı var en fazla. Eleyebileceğimiz bile belli değil Atletico'yu. Kewell ve Nonda yollandı ve elendik diyelim. Baros da dönünce kadroya bakın:

Baros, Jo, Keita, Caner, Arda, Dos Santos, Elano ve yeni forvet.

Biraz mantıklı olun, daha nerenize alıyorsunuz forveti?! İlla bir transfer daha yapmak isteniyorsa, orta saha getirsinler de Atletico'ya elenmesek.

Açgözlü olduk taraftar olarak sonumuz hayır ola.Sonra da önemli olan Avrupa değil triplerine giriyoruz.Ee o zaman forveti ne yapalım.Nonda da gitse illa ki birileri oynar.Yeni katılımları hücum gücü iyice arttı yeter ki alışsınlar bence forvete gerek kalmaz.

Bu adamın Adı GIOVAnI mi GIOVAnnI mi?

bu arada jo opsiyonsuz kiralandı diye biliyorum ama yanlış olmasın?

Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Umarım şampiyonluklar yaşarız bu sene hep birlikte.

Insallah hayirli olur kendini gosterir.

Umarım faydalı olur takımımıza, hadi bakalım hayırlı olsun diyelim. Hoşgeldin Giovani..

Bonservis opsiyonu var mı Gio'nun?Varsa ne kadar acaba?

Hayırlı olsun.

Tek ihtimal,ya kafa buluyor yada ciddi.

Sen sole ne kadara istersen vercekmis Hotpsurs :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt