Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Takımın ileri hattı aşırı yetenekli oldu.Bu adamlar çok maç kurtaracaklar bence.

5'e inmiş opsiyon :asd:

Gio da geldi renkdaşlar;nasıl bir kadro bekliyorsunuz.Keita'yıda unutmayın:)

Gio da geldi renkdaşlar;nasıl bir kadro bekliyorsunuz.Keita'yıda unutmayın:)

Rijkaard'ın normal şartlarda bana göre aklında olan şey şudur. Tahminim bu yönde. Sistemi ve oyuncuların form düzeyini istekleri doğrultusuna çekerse uygulamak isteyeceği ileri hat seçimi olacaktır.

İleride Jo (düzeldiğinde Baros)

Sağ kanat Keita.

Sol kanat Gio.

Forvet arkası Arda.

Arda'nın arkasında Elano.

Rakipler mi? Hadi Allah kolaylık versin...

Rijkaard'ın normal şartlarda bana göre aklında olan şey şudur. Tahminim bu yönde. Sistemi ve oyuncuların form düzeyini istekleri doğrultusuna çekerse uygulamak isteyeceği ileri hat seçimi olacaktır.

Sağ kanat Keita.

Sol kanat Gio.

Forvet arkası Arda.

4-3-3'e tekrar dönerse Arda'nın mevkisi kalkacak mecburen sola geçecek. Bu isimlerden 2'side yedek kalacak. Santos transferi bu sezonluk (Sezon sonu Arda'nın gittiğini varsayıyorum) gereksiz oldu gibi.

Sağ kanat Keita.

Sol kanat Gio.

Forvet arkası Arda.

Caner'e çok üzülüyorum açıkçası,yarım sezonda Santos kadar oynayamaz mıydı ? Belki de daha fazlasını oynardı.

Caner'e çok üzülüyorum açıkçası,yarım sezonda Santos kadar oynayamaz mıydı ? Belki de daha fazlasını oynardı.

Bu konuya dair şöyle bir yorumum olmuştu blogumda:

Bence Gio transferinin Arda ile bir alakası yok. Arda'nın Aslantepe'ye çıkmadan Galatasaray'dan ayrılacağına inanmıyorum. Hem de kaptanlık pazubandını daha yeni takmışken. Galatasaray sistemini oturttukça forvet - hücum bölgesinde sürekli dönüşümlü oynayacaktır. Yani isimler sürekli yer değiştirecektir ve rotasyona çok açık bir kadro anlayışı hakim olacaktır.

Aklıma şöyle bir plan geliyor. Arda bu gidişle forvet arkası oynayacak, Elano ise Arda'nın gerisinde oyunu geriden kuran adam olacak. Geriye kanatlar kalıyor. Galatasaray sağ kanadını Keita yokken gerçek anlamda kim yedekleyebilir? Barış yeterli olmuyor. Aydın hiç olmuyor. Arda da geçebilir ama Arda daha efektif bir oyuncu haline evrileceği için zora düşmekdikçe onu kanatlarda oynatacağımızı sanmıyorum. Takımın en serbest oyuncusu olacaktır Arda. Keita'nın yeri anlamında Dos Santos o anlamda biçilmiş bir kaftan. Sola bile monte edebilirsiniz, forvet arkasına da. Bence asıl amaç çok zengin ve rotasyonlu bir kadro oluşturmak. Çünkü sakatlıklardan çok canı yandı bu takımın.

Kısacası Muratçığım, hepsi çatır çatır oynar, dönüşümlü, değişimli, taklalı, aklına ne geliyorsa, parende bile atarlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt