Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Mexican radio: "I'm very happy because I'll work with a coach I know very well. Joining Galatasaray is an opportunity for me because I need to play regularly in order to recover my rhythm and form."

Rijkaad ile tekrar çalışacağı için çok mutluymuş. Bizde formunu tekrar yakalayacakmış vs vs.. Klasik şeyler söylemiş :)

Bence Gio bu takımın jokeri olcak.2. yarı kim kötüyse onun yerine oynucak.Keita,Arda yada Elano bundan sonra biraz daha yusufff olacaklar.Caner bence bu rotasyonda baya zaman bulacak.Gio kesinlikle 1 ay içinde ilk 11 de başlamaz kupa maçları hariç.

Bence Gio bu takımın jokeri olcak.2. yarı kim kötüyse onun yerine oynucak.Keita,Arda yada Elano bundan sonra biraz daha yusufff olacaklar.Caner bence bu rotasyonda baya zaman bulacak.Gio kesinlikle 1 ay içinde ilk 11 de başlamaz kupa maçları hariç.

Elano ile hiçbir alakası yok Gio'nun. Elano geride oynuyor. Kimse kesemez onu takımdan.

benim anlamadığım heryerde adnan polat bile opsiyon var dedi uefa resmi sitesindede dendi bi bizim resmi site demiyo milleti 3 4 saattir boşuna meraklandırdılar:rolleyes:

Benim anlamadıgım canerle alakası santosun santos orta sahanın her yerinde oynuyor ben mexico milli takımım 2 maçını 90 dk internette izledim forvet arkası gibi oynuyordu ama genelde serbest gibiydi 6+2 kuralında 2 yabancı yedek oturacak onlar kim olacak :D ligde nonda ile .... büyük ihtimal santos olacak? bakacaz görecez

GK-Leo Franco

DR-Sabri

DL-Caner

DC-Neill

DC-Servet

DMC-Mehmet T.

MC-Elano

MC-Arda (C)

AMR-Keita

AML-Dos Santos

FC-Jo

S1-Ufuk

S2-Ugur

S3-Hakan

S4-Mustafa

S5-Barıs

S6-Emre Colak *

S7-Baros

Takımın ileri hattı aşırı yetenekli oldu.Bu adamlar çok maç kurtaracaklar bence.

Endişem şu;

Biz Mercedes aldık, araba 240 vurur ama İstanbul trafiğinde o hızı yapabilmek ne mümkün?

Bu kaliteli forvet hattını orta sahamız ile besleyemezsek üretken olabilmeleri mümkün değil. İlk yarıdaki Fener maçını düşünün. Agresif savunma ile orta saha topu bir türlü forvete aktaramadık. Kaleye şutumuz bile bir elin parmaklarını geçmez, onlar da 2. nci yarıda.

Arda Dos Santos ve Elano 'nun amirallik haricinde işçilik yapmaları da şart.

Bu arada; gününde bir Galatasaray 'ın ligde içeride dışarıda 5 gol atamayacağı takım da yok.

Bakın renkdaşlar..Antu'daki arkadaşlar Gio Barca'dan Tottenham'a transfer olunca ne yazmışlar zamanında :D

sudan ucuza gitmiş giovani...EPL´nin isim farkı burda işte...Biz aynı parayı versek bize gelmez...Fenerbahçe olduğumuz için değil ligimizin adı TSL olduğu için...Bana göre Totthenam iyi bir iş yaptı.Hem Modric hem Giovani süper transferler...

spurs kazıklamış barcayı

cok büyük bir transfer yaptı giovanniyi alarak tothenham..

Ucuza kapatmış transferi çok iyi bir futbolcu barça ne yapmak istiyor

bu adama gelecekte ronaldinhoya filan benzemez daha iyi olur.. ronaldo veya messi gibi bi adam olacak bu.. barca resmen bedavaya vermiş bu adamı.. ah ah bizde olacaktıki bu adam‚ alex futbolu bırakınca bu adam tam olgunlaşmış olurdu tam bize göre bi adam olurdu...

Bence çok süpriz bir transfer ben Barcelona´nın Dos Santos´u satacağını hiç düşünmezdim.

İyi transfer Tottenham için 10 milyon euro da çok büyük bir para değil.

Bu arkadaşı bir maç tam olarak hiç izlemedim.Anca denk gelirse‚ özetlerde attığı gollerini izleme fırsatım oldu.Gördüğüm kadarıyla‚ üst düzey yetenekli bir oyuncu.Umarım harcanmaz.

bize lazımdı boyle bi adam

Mütiş TransFer ..

.......

Ezikler işte... :D:D

Keıta-------------------------------Santos

------------------Jo-----------------------

Fener maçı için sabırsızlanıyorum

Sanırım sezon başındayken de böyle konuşmuştuk çok güzel transferlerdi

Keıta-------------------------------Arda

------------------Baros---------------------

çok heyecanlıydık fener derbisi için ama kanattan doğru dürüst atak yapamadık ve az sayıda pozisyona girdik. Orta saha önemini unutmayalım lütfen. Bazı arkadaşlar orta sahayı sorun temiyor Arda-Sarp-Elano ile besleriz diyor ama benide en çok korkutan da bu şekilde derbi oynamak. Ligde diğer takımları dağıtırız zaten ama baskı yapan dişli takımlarla nasıl oynarız bilemiyorum. Umarım tedirginliğim boş yere çıkar.

Endişem şu;

Biz Mercedes aldık, araba 240 vurur ama İstanbul trafiğinde o hızı yapabilmek ne mümkün?

Bu kaliteli forvet hattını orta sahamız ile besleyemezsek üretken olabilmeleri mümkün değil. İlk yarıdaki Fener maçını düşünün. Agresif savunma ile orta saha topu bir türlü forvete aktaramadık. Kaleye şutumuz bile bir elin parmaklarını geçmez, onlar da 2. nci yarıda.

Arda Dos Santos ve Elano 'nun amirallik haricinde işçilik yapmaları da şart.

Bu arada; gününde bir Galatasaray 'ın ligde içeride dışarıda 5 gol atamayacağı takım da yok.

Elano işçilik yapacak bence.Seneye bu takıma bir transfer daha yapılacak oda orta sahaya olacak.Mustafa ve Mehmet'in oynadığı bölgeye,işte o zaman bu endişemiz sona erecek.Bu dönemi kazasız atlatmak dileğiyle.Geleceği takımın parlak zaten.

çok heyecanlıydık fener derbisi için ama kanattan doğru dürüst atak yapamadık ve az sayıda pozisyona girdik. Orta saha önemini unutmayalım lütfen. Bazı arkadaşlar orta sahayı sorun temiyor Arda-Sarp-Elano ile besleriz diyor ama benide en çok korkutan da bu şekilde derbi oynamak. Ligde diğer takımları dağıtırız zaten ama baskı yapan dişli takımlarla nasıl oynarız bilemiyorum. Umarım tedirginliğim boş yere çıkar.

Bize cezayı kesecek bir takım varsa yada takımdaki gedikler ortaya çıkacaksa Atletico maçında kabak gibi belli olacak.Umarım bu olmaz olursada Rijkaard'ın kafasındaki birçok şey değişebilir.

haklısın keşke bi tane emana gibi yada kendiside olabilir alsak ya:(

Ay Emana emana yediniz be . Emana'yı kaç defa izlediniz ? Sanki bütün gün Emanayı seyretmişsiniz gibi konuşuyorsunuz çok iyide bu adam neden hala kimsenin gündemine girmemiş tek bizim taraftar emana diyor sadece.

Sitenin girişindeki Santos resmi değişmiş

Ay Emana emana yediniz be . Emana'yı kaç defa izlediniz ? Sanki bütün gün Emanayı seyretmişsiniz gibi konuşuyorsunuz çok iyide bu adam neden hala kimsenin gündemine girmemiş tek bizim taraftar emana diyor sadece.

ya oraya biri gelsinde kim gelirse gelsin:p

Aurelio olabilir aslında ama son durumundan bi haberiz:)

elanodan çok umutluyum. eğer verilen görevi yaparsa galatasarayımız tutulmz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt