Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

arda sezon sonu gitmeli.yoksa bi hasan şaş ımız daha olacak. zaten 6-7 sene sonra bize döner.15m euro ya satalm

arda sezon sonu gitmeli.yoksa bi hasan şaş ımız daha olacak. zaten 6-7 sene sonra bize döner.15m euro ya satalm

Dalga mı geçiyorsun ? 15 milyon euro ha.............. Arda'nın denginde bir futbolcuyu 15 milyon euro ya al bakalım kolaysa.En az 40 isterler

Arda'nın fiyatı 40m euro diyen arkadaş, abartmayın bu kadar.

15m euro diyen içinde aynı şey geçerli. maximum 22-25 arasıdır Arda'nın fiyatı.

o kadar da abartmayalım istersen.arda ya 20m euro fln werselerdi sezon başında satlırdı zaten.15-20 versinler satalım

o kadar da abartmayalım istersen.arda ya 20m euro fln werselerdi sezon başında satlırdı zaten.15-20 versinler satalım

Bırakalım artık ama bu düşünceleri ya arda ya vermezlermiş o parayı.O zaman biz de arda yı vermeyiz.Türk takımlarından başka var mı acaba YILDIZINI SATMAYA ÇALIŞAN KAÇ PARAYA OLURSA OLSUN...Biz arda yı satmayız,onlar arda yı alır.Almak için de adam gibi para verirler.Yoksa arda da yok.

Hayırlı uğurlu olsun GALATASARAYIMIZA...

Türk takımlarından başka var mı acaba YILDIZINI SATMAYA ÇALIŞAN KAÇ PARAYA OLURSA OLSUN... Biz Arda'yı satmayız,onlar Arda'yı alır.Almak için de adam gibi para verirler. Yoksa Arda da yok.

Budur.

Jo geleceğine avrupadada oynayabilen yabancı bir forvet ve bir ortasaha alınsa Hamit gibi, hem birisi gitmek zorunda kalmazdı hemde ortasaha güçlenirdi.. Gio cok yetenekli her zaman kadroda bulunmasında yarar var ama Kewell'ın gitmesine sebep olursa cokta sevinemeyeceğim bir transfer olacak..

Hayırlı olsun tüm Galatasary Camiasına. Gerçekten süper bir transfer!! Sabırsızlıkla bekliyorum formayı giymesini ve maça çıkmasını!!! Galatasarayda patlama yaparsa ve opsiyonlu ise sene sonunda bonservisi ile gelirse inanılmaz bir kazanç olur. 21 yaşında daha. Ardada rahatlıkla gidebilir Türkiyemizi temsil etmeye.

Hepimizin gözü aydın

Hayırlı olsun. İyi oyuncu. Umarım başarılı olur.

Jo'dan sonra en sevindiğim transfer Gio oldu,gerçi Jo'nun opsiyonu olmadığından Gio'ya daha çok sevindim...

PS2 PES 2010'uma transferi yaptım.Yarın master ligi tekrar açarım.:)

FM2010'da yeni transferleride Galatasaray'a aldım Editor'den. Ama çok zevksiz oldu yav gelene gidene acımıyor takım :D

"Rijkaard'la çalışmak için sabırsızlanıyorum"

Genç yıldızın Galatasaray'a transferi, Sarı-Kırmızılı kulüpten önce oyuncunun kendisi tarafından açıklandı.

fft1mm861103.jpg

Ülkesi Meksika’daki bir radyoya konuşan Giovani Dos Santos, “Galatasaray’a kiralık gideceğim. Sözleşmemde satın alma opsiyonu da olacak. Bana Barcelona’da şans veren, sahip çıkan Frank Rijkaard ile yeniden çalışmak için sabırsızlanıyorum. Bu adım benim için beyaz bir sayfa anlamına geliyor. Bu şansı çok iyi kullanacağım” diye görüş bildirdi.

Tottenham’da teknik direktör Juande Ramos’un görevine son verilince gözden düşen Santos’un en büyük hedefi, Galatasaray’da yeniden patlayıp hem piyasasını artırmak hem de Dünya Kupası’nda Meksika forması giyebilmek. Bunu da transferin ardından dile getirdi. Aynı amaçla Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olan diğer iki yıldız da Brezilyalı Elano ve Jo Alves’ti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt