Çağrı Bulkan
Parçalı Üye
- 16 Haziran 2009
- 2.487
- 380
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner Erkin Galatasaray’da
Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.
Galatasaray Futbol AŞ
Arkadaşlar Gio nun opsiyonu bizde ise neden resmi sitede belirtilmedi.
Mesala Caner Erkin transfer edildiğinde.
Caner Erkin Galatasaray’da - 31.08.2009 13:00 (FUTBOL AŞ) / Galatasaray.org
Şu ana kadar daha önce verdiği bilgiler tutan kişilerin duyumları opsiyon olduğunu söylüyor, en geç imza töreninde öğreniriz diye düşünüyorum ama ben olduğuna inanıyorum. Resmi sitedeki yazı keyfimi kaçırmıyor değil...
ne zaman geliyor ?
Teşekkürler
İşi abartmadan güzel bir karşılama olur umarım![]()
Aynen birader Gio sadece kiralık geldiyse hiç gelmesin daha iyi.
Haldun geliyor sence nasıl bir karşılama olucak bence baya abartı olucak![]()
Şuraya bakmanı tavsiye ederim. Buranın yazarı şu ana kadar tüm transferleri önceden haber veren birisidir. Tabi her dediği doğru çıkacak diye bir garanti yok:
tek ihtimali olan insanlarin hikayesi
Haberin ana metninin giriş kısmındaki opsiyon cümlesi moralini bozmasın alttaki koyu yazılmış eklemelere bak![]()
Santos kendi opsiyonlu olduğunu söyledi.
Dün A.Polat konuşmasında opsiyonlu olduğunu söylemiş; artık neyin tartışması. Kendi kendimize sorun arıyoruz.
Dün A.Polat konuşmasında opsiyonlu olduğunu söylemiş; artık neyin tartışması. Kendi kendimize sorun arıyoruz.