# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

dossantos.png

Geçen sene biri yapmıştu bunu . Bu sene gerçekleşti transfer .
:D

Haziran ayıydı galiba. :)

SAİM ALTUNTERİM abimiz saolsun.JO nun transferini 2 gün önce söylemişti

Arda buna uygun yani sana göre.

Keita - Arda - Kewell

Alttakilere değil yani.

Keita - Jo - Arda

Arda - Baros - Kewell

İyi madem. Gio gelince Arda ve Gio ileri üçlünün ortasında değişmeli oynarlar. Biri çıkar biri girer :)

Sen daha dedigimi anlamiyorsun orta diyorum orta saha........ Arda oyuncu eksikligi olmadigi surece artik orta sahada oynar...

17.45 deki cnn türk spor haberlerinde de mutlu sona yaklaşıldı gibi dedi dos santos için...

Gelişme konusuna katılmıyorum.Dünya da en egitmen hocalarla belkide çalışıyor şu anda Arda.Hem de takımın kaptanı konumunda ve kendi evinde.Bir nevi eve getirilmiş özel ders hocası Rijkaard ve Neeskens hatta Pujol.

Ama medya konusunda tamamen katılıyorum.Türk spor medyası Arda üzerine hakikatten yeri gelince çok oynuyor ve yıpratıyor.Avrupa'ya gitme zamanını ise bilmiyorum.Dediğim gibi bana kalsa hiç gitmesin.

Katılıyorum Arda gelişir, hatta belirtileri bile oluyor. Yani mesela Arda çok topla oynardı gene öyle oynuyor ama son maçlarda tek top yapmaya başladı genelde bu stile alıştırmaya çalışıyor kendini ve başarılı da oldu. Hatta son maçta 1-2 kere topla çok oynadığını gördüm onda da birinde kaybetti, diğerinde süper çalım atmıştı. Yani dediğim böyle yerine göre çalıma girişiyor artık, eskisi gibi tamamen topla oynamıyor. İşte o son maçta örneğiydi hızlı oynadı tek oynadı iyi yerlere attı topu ve çok ta başarılı oldu.

Rijkaard Arda'yı süper şekilde geliştirip hazırlar merak etmeyin siz.

Ara transferlere bak;

1:Neil

2:Jo

3:Santos(İnşallah)

ya birsey soracam simdi biz hem gelene hemmde gidene para veriyozz bence cok riskli bir olay ya beklentileri karsiliyamaslarsa ne olacak o zaman :( iste o zaman rezill oluruz

O zaman kaynağını baştan yazacaksın

unuttum yazmayı

DOS SANTOSUN kiralık bedeli 600bin avro satın alma opsiyonu 5.5 milyon sterlin

JO 800bin avro satın alma opsiyonu 8.2 milyon sterlin

ama bu kadar parayı verebilirmiyiz bilmiyorum satın almak için

bazilari hala gioyu barcadaki haliyle biliyor

orda 17 yasindaydi su an 20 yasinda vucududa gelismistir kesin

Youtube'da Ipswich maçlarının özetleri var. Merak edenler son halini ve oynayışını oradan görebilirler. M.Utd.'dan 9 yemişlikleri de var. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı. Dediğim gibi görmekte fayda var. Carrusca, Tobias ve Aydın gibi kardeşlerimize tanınan şanslardan sonra, bu kardeşe 6 ay şans vermek çok gelmese gerek.

unuttum yazmayı

DOS SANTOSUN kiralık bedeli 600bin avro satın alma opsiyonu 5.5 milyon sterlin

JO 800bin avro satın alma opsiyonu 8.2 milyon sterlin

ama bu kadar parayı verebilirmiyiz bilmiyorum satın almak için

Seneye stat bitiyor çok rahat veririz o parayı;)

ya birsey soracam simdi biz hem gelene hemmde gidene para veriyozz bence cok riskli bir olay ya beklentileri karsiliyamaslarsa ne olacak o zaman :( iste o zaman rezill oluruz

Rezil olmayız merak etme. Kewell , Baros bunlar gelince birsürü soru işareti vardı insanların kafasında ama çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Jo'da öyle olur merak etme.

bu risk her futbolcu ççin geçerli dünyada. ama bak çok risk aldık biz. baros keita??

Dos Santos'u da aldığımızı ve ona vereceğimiz parayı da hesaba katarsak Gökhan Ünal'a verilen 3,5 milyon euroyu geçmiyor.

İnşallah Ters köşe oluruz da çift yönlü oynayabilen bir ortasaha ile anlaşırız.

Atletico Maçı kadrosu, Keita da forvet oynayabiliyor Lille'de oynuyordu gerektiğinde

Leo Franco

Uğur(Sabri iyileşir mi?) Neill Servet Hakan

Barış Topal

Elano

Gio Dos Santos Arda

Keita

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt