# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

( G ) İOVANİ dos ( S )ANTOS !!! O ARTIK ASLAN GİBİ .... Sarı kırmızılı ekipde transfer bombaları bitmek bilmiyor ! Galatasaray dünyaca ünlü 20 yaşındaki eski Barcelona lı Santos ile her konuda anlaştı . Nonda ile yolları ayırma aşamasında olan yönetimin en geç 2 güne Giovani Dos Santos a imza attırması bekleniyor . Oca...k ayında ; Neill , JO gibi dünyaca ünlü 2 futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray ,bu isimlere birde Santos u ekledi . Dünya basını Galatasaray ı konuşuyor ...

... Alcaz galba

Yazada Kardesi Jonathan Dos Santosu alirsak (imkansiz gibi olsa bile :D) bomba olur

jonathan-dos-santos-300x350.jpg

ben bu adamı o kadar beğenmiyorum ya. gio iyidir :)

NONDAnın menajeriyle görüşmeler devam ediyor daha tam anlaşmadılar ama nondada kabul edecek linderoth gibi.zaten sene sonunda bitiyor sözleşmesi

Nonda'yı isteyen Fransız kulüpleri sesimizi duyun

Madrid maçında Nonda'yı hayal edersen ne demek istediğimi anlarsın :D

Senin hayal etmene gerek yok. Hatırlasan yeter;

Galatasaray 2:3 Hamburg

Neyse ben de hiç memnun değilim şu an Nonda'dan. Ama avrupada forvetsiz devam etmeyi ummak da hayal...

santosda gelirse teknik oyunculardan kurulu göze hoş gelen bi futbol oynarız ama defans ve liberolar için aynı şeyleri diyemiyorum fakat çok iyi olur bu transfer ama eğer buda alınırsa kiralık sene sonunda allah korusun şapmiyon olamassak opsiyon paralarını sanmıyorum verebilelim bu sene şampiyon olmak şart oğlu şart zaten olacağızda:2_thumbs_up_-_anima

ahbe şu jo avrupada oynayabilseydi :(

( G ) İOVANİ dos ( S )ANTOS !!! O ARTIK ASLAN GİBİ .... Sarı kırmızılı ekipde transfer bombaları bitmek bilmiyor ! Galatasaray dünyaca ünlü 20 yaşındaki eski Barcelona lı Santos ile her konuda anlaştı . Nonda ile yolları ayırma aşamasında olan yönetimin en geç 2 güne Giovani Dos Santos a imza attırması bekleniyor . Oca...k ayında ; Neill , JO gibi dünyaca ünlü 2 futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray ,bu isimlere birde Santos u ekledi . Dünya basını Galatasaray ı konuşuyor ...

... Alcaz galba

kaynak?

Neyse ben de hiç memnun değilim şu an Nonda'dan. Ama avrupada forvetsiz devam etmeyi ummak da hayal...

İkisi aynı şey değil

Meira sadece gitti ama Nondanın yerinde Gioyu oynatabiliriz

Kamptan çıkmamıza rağmen Nondada kondüsyon diye birşey yok tamamen sıfırlamış Madridte resmen el freni olacak A2den birine bile razıyım şu an

Nondanın bu takıma yaptıkları asla inkar edilemez emeği büyük ama Nondayla Madrid maçında resmen 10 kişi oynayacağız

1-1 berabere kaldığımız maçta vardı hocam Nonda. Bu yenildiğimiz maçta Baros oynamıştı :) .

Santos 10 dk sonra açıklanıyormuş bi de

Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

iki konu birleştirilsin.2 tane konu var

bence jo resmi imzayi atip sitedeki giris resmi kaldirilmadan bisey aciklanmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt