# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Elano gerçekten oyunu iki yönüyle oynayabiliyor, bu maçtada gördük, daha öncki maçlarda da defanstan çok kritik toplarda çıkarmıştı.

Ama Nonda için artık aynı şeyleri söylemek çok zor. O ileri uçta oynadığında sanki takım eksik gibi attığımız her topu son vuruslar hariç ya geriye yada yana oynuyor. İleri oynamayı depar veya çalım atmayı denemiyor bile.Tamam geldiği dönemde ihtiyacımız vardı, özverili oyuncu kalıcaksa bile yerli forvet şart aksi halde gol atamayız. Kewell 3 hafta sonra sadece antremanlara başlayacak.

Yaa arkadaşlar,

Gerçekten Nonda bitmiş artık. Ben ordu ve denizli belediyeyi izleyememiştim ama bu akşam Nonda bitmiş. Hala onunla devam etmek yararsız. Giovanni olmalı!! Umarim yarin biter bu iş ne kadar gecikirse o kadar kötü alışma dönemi uyum dönemi falan. Lig tv de Giovanni konusunda opsiyon konusundan anlaşamadiklarini sölediler. Yaa bide penaltıya nasıl vurma o öle yaa!! Böyle topamı vurulur? Koca galatasaray santraforu bölemi vurur..

nondanın futbolculuk lisansının iptal edilmesi lazım bugünkü maçtan sonra..

Yahu bu adama hala Forvet yada Santrofor gözüyle bakmayın lütfen. Giovani kanat oyuncusudur. Ha forvet'e koysan Nonda'dan tabi ki daha iyi oynar. Ben bile iyi oynarım bu halimle Nonda'dan. Günde 2 paket sigara içtiğim halde iyi oynarım evet :o Gel gelelim Caner bu adamı aratmaz. Bize defansif ön libero lazım. Appiah tarzında yırtıcı vahşi bir ortasaha :D

Canlı da seyrettik Elano'yu bende arkadaşa katılıyorum o pasları ELANO atar.Bence sen birdaha seyret elenoyu

Atamayacağını iddaa eden ? :o

Kontratının son senesindeki bir oyuncu, takımdaki son senesinin olduğunu bilerek ne kadar maça odaklanır ? bilinmez. + olarak eklemek gerekirse ;

Futbolda trend 4-6-0 taktiği

FR, herşeyi en ince detayına kadar düşünüyor. Ben bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

4-6-0 olayı bir örnek. Önemli olan gol ayaklarını çalıştırmaktır. Bkz : Arda-Keita-Elano. Bunlar yoksa santraforda yoktur.

1.42 ,2.01 ve 2.21' e dikkat !

YouTube - Giovanni dos Santos Tottenham New Star

Bunları yapıyorsak, sorun yok.

O takımı o şekilde oynamaya yönlendiren kim biliyormusun ? Frank Rijkaard :) Kaldı ki Elano'yu 90 dk canlı izlemeni tavsiye ederim. Özetlerden değil.

Sanırım o arada arkadaş beni yanlış anlamış ve bende Elano'yu küçümsediğini düşünerek yorum yapınca ortalık bulanmış :)

Canlı da seyrettik Elano'yu bende arkadaşa katılıyorum o pasları ELANO atar.Bence sen birdaha seyret elenoyu

Sanırım o arada arkadaş beni yanlış anlamış ve bende Elano'yu küçümsediğini düşünerek yorum yapınca ortalık bulanmış :o

Kontratının son senesindeki bir oyuncu, takımdaki son senesinin olduğunu bilerek ne kadar maça odaklanır ? bilinmez. + olarak eklemek gerekirse ;

Futbolda trend 4-6-0 taktiği

FR, herşeyi en ince detayına kadar düşünüyor. Ben bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

4-6-0 olayı bir örnek. Önemli olan gol ayaklarını çalıştırmaktır. Bkz : Arda-Keita-Elano. Bunlar yoksa santraforda yoktur.

1.42 ,2.01 ve 2.21' e dikkat !

YouTube - Giovanni dos Santos Tottenham New Star

Bunları yapıyorsak, sorun yok.

O takımı o şekilde oynamaya yönlendiren kim biliyormusun ? Frank Rijkaard :) Kaldı ki Elano'yu 90 dk canlı izlemeni tavsiye ederim. Özetlerden değil.

2007–2008 sezonunda FR ve takımını hayranlıkla izlerken diyeyim, yeterli olacaktır herhalde ? :rolleyes:

Dip not : Yaz döneminde yıldızlaştığı turnuvayı hiç saymıyorum.

Evet, ben de şimdi gördüm cevabını. Niye böyle bir cevap aldığımı anlamadım ilk. Ben Elano'yu övmüştüm orada, yani F.R'ın sistemiyle beraber o ara pasları atar, Dos Santos da bizde patlama yapar demek istemiştim. Herhalde yanlış anlamışsın, son mesajınla farkettim.

Ayrıca zaten ben de 90 dakika canlı izlerim maçları =) Daha herkes eleştirirken Elano'yu ben hayran hayran izlemeye başlamıştım, fiziği de artınca takımın en faydalısı olacak diyordum, kimse inanmıyordu bana =)

Gel artık canımıza tak etti!..

Dos Santos müthis bir yetenek. ama eger opsiyonunu alamayacaksak kalsin diyorum. su an ihtyacimiz olan bir adam degil. ancak ileriye dönük yapacagimiz müthis bir hamle olabilir. kisa vadede katki verecegini zannetmiyorum. sagda keita, solda Caner fersah fersah yeter bize.

Meksika basınında da kiralanmasına kesin gözüyle bakıldığını ancak tek sorunun Tottenham'ın satın alma opsiyonunu vermek istememesi olduğunu yazmışlardı.

Nonda'nın yerine cuk oturacak bir adam değil zaten. Eğer satın alma opsiyonu olmayacaksa geleceğe yatırım da diyemeyiz.

O yüzden çok da gerekli olmayan bir transfer olur eğer bu şartlarda gerçekleşirse. Bu durumda gelmesine pek sıcak bakmam doğrusu.

kiralama olayının nerden çıktığını anlamadığım, yüzde doksan ihtimalle çok yakın zamaında kendini birkaç yıl için galatasaray a bağlayacak sözleşmeye imza atacak müthiş yetenek.

--------------------------------------------------

Galatasaray sözlükten alintidir. ne kadar dogru, yanlis bilemem. umarim dogrudur.

Meksika basınında da kiralanmasına kesin gözüyle bakıldığını ancak tek sorunun Tottenham'ın satın alma opsiyonunu vermek istememesi olduğunu yazmışlardı.

Nonda'nın yerine cuk oturacak bir adam değil zaten. Eğer satın alma opsiyonu olmayacaksa geleceğe yatırım da diyemeyiz.

O yüzden çok da gerekli olmayan bir transfer olur eğer bu şartlarda gerçekleşirse. Bu durumda gelmesine pek sıcak bakmam doğrusu.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Gelirse Nondadan daha faydalı oalcagı kesin

kiralama olayının nerden çıktığını anlamadığım, yüzde doksan ihtimalle çok yakın zamaında kendini birkaç yıl için galatasaray a bağlayacak sözleşmeye imza atacak müthiş yetenek.

--------------------------------------------------

Galatasaray sözlükten alintidir. ne kadar dogru, yanlis bilemem. umarim dogrudur.

Ortada kiralık denen bir olay olmadığını hep söylüyorum. Bonservis ile düşünülüyor Giovani. Sene sonu sıkıntı yaşamamak adına.

Şimdi bu dos santos Caner i veya Keita yı kesebilir mi??

Cevap:Hayır

Forvet arkası Arda yı kesebilir mi?

Cevap :Hayır

ozaman napıcaz bu adamı???

Şimdi bu dos santos Caner i veya Keita yı kesebilir mi??

Cevap:Hayır

Forvet arkası Arda yı kesebilir mi?

Cevap :Hayır

ozaman napıcaz bu adamı???

Suan bratuyu getir ardayi yine keser ,dos Santos gelsin yeter o ardayi degil kesmek dograr ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt