# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Robinho geliyor. Santos yalan oldu :P

Opsiyon olmazsa olmaz arkadaş

rijkaard adam eder onu sene sonu ağzımızı açıp izleriz EPL'de tekrar :(

AA Son dakika haberine Göre Dos Santos İle İmzanın atılması an meselesi olduğu yazılmış.

DOS SANTOS İMZAYA YAKIN

LONDRA - Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.

İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.

''Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi'' denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.

Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.

Anadolu Ajansı

Gelse rahatlarız

Bu gece Dos Santos veya bir başka transfer(Robinho) kesinlikle açıklanacaktır :)

Robinho gelecek olm yalan haber :D

Robinho hayal dicem diyemiyorum Çünki Haldun baba'dan herşey beklenir :D

alalım artık şu adamı da herkes rahatlasın finallere dahi çalışamıyoruz:D

Dos Santos çok iyi bir futbolcuda bana biraz gereksiz gibi geliyor,Rijkaard'ın Dos Santos'u neden istediginide açıkcası anlamıyorum -tabi istiyorsa- Caner çok iyi bir performans gösteriyor,Arda var,olmadı Keita bile solda oynar.

Dos Santos çok iyi bir futbolcuda bana biraz gereksiz gibi geliyor,Rijkaard'ın Dos Santos'u neden istediginide açıkcası anlamıyorum -tabi istiyorsa- Caner çok iyi bir performans gösteriyor,Arda var,olmadı Keita bile solda oynar.

UEFA tecrübe.

Yapmayın gençler dönüp dolaşıp aynı yere gelmeyelim.

Takımda Kewell ın akıbeti belli değil sakat ve sene sonunda gidebilir.

Arda da sene sonu yüksek fiyata satılabilir.

Baros da malum sakat.

Jo Avrupa kupasında oynayamayacak.

Nonda da kafasında takımı bitirmiş gibi.

Gio hırsı, yeteği ve genç olması nedeniyle ileriye dönük de bir transfer; eğer Avrupa Ligi ve en önemlisi Şampiyonlar ligi için gerçek başarıdan söz ediyorsak bu gibi gelecek vadeden oyuncuları bulup takıma kazandırmalıyız.:2_thumbs_up_-_anima

Galatasaray are on the verge of an agreement to take Giovani Dos Santos off Spurs' hands. An initial loan deal is lined up with a view to making it permanent in the summer. (The Times)

eurosport sayfasından aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt