Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AA Son dakika haberine Göre Dos Santos İle İmzanın atılması an meselesi olduğu yazılmış.
Nerde yazıyo link ?
DOS SANTOS İMZAYA YAKIN
LONDRA - Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.
İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.
''Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi'' denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.
Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.
alalım artık şu adamı da herkes rahatlasın finallere dahi çalışamıyoruz![]()
usta hangi üniversitedesin bizim finaller biteli iki hafta oldu![]()
ustalar transfer dönemi ne zaman kapanıyor acaba?
Dos Santos çok iyi bir futbolcuda bana biraz gereksiz gibi geliyor,Rijkaard'ın Dos Santos'u neden istediginide açıkcası anlamıyorum -tabi istiyorsa- Caner çok iyi bir performans gösteriyor,Arda var,olmadı Keita bile solda oynar.
Dos Santos çok iyi bir futbolcuda bana biraz gereksiz gibi geliyor,Rijkaard'ın Dos Santos'u neden istediginide açıkcası anlamıyorum -tabi istiyorsa- Caner çok iyi bir performans gösteriyor,Arda var,olmadı Keita bile solda oynar.