Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.214
- 1.536
- 2.223
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
katılıyorum
Haldun Üstünel ters köşe yapar inşallah.
katılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra ne ters köşesi ? Ayrıca Giovani'nin gelişi başlı başına bir ters köşe değilmidir ? ..
Yok gereksiz ve lüks bir transferdir.
Kimi bekliyorsun ?
Ben transfer beklemiyorum açıkçası eldeki kadro hem ligi hemde avrupayı götürür ama illa transfer yapıcaksak yerli bir forvet olabilir.
Yerli ve AL maçlarında sırıtmayacak bir oyuncu önerirmisin ?
Yerli ve AL maçlarında sırıtmayacak bir oyuncu önerirmisin ?
Sercan Yıldırım olabilir ama çok zor onun dışında önerebiliceğim bir oyuncu yok ama transfer bana göre şart değil.
Halil Altıntop![]()
Sercan'ın futbolculuğunu bir kenara bırakalım zaten Galatasaray'a gelemeyecek bir numaralı oyuncu. Onun dışında ağır vasıta olan Nonda ile bu iş yürümez.
İyide Santos'da forvet değil.
İyide Santos'da forvet değil.
Sercan ne kadar forvet oynarsa bu takim da Giovani de o kadar oynar merak etme sen ayrica forvet oynamisligi vardir ama asil yeri sag forvetdir o ayri....
Santos'un forvet oynamışlığı varsa Keita'da forvet oynadı onuda oynatırız forvette. Devşirme forvet alıcağımıza hiç almayalım daha iyi.
Sercan'ın futbolculuğunu bir kenara bırakalım zaten Galatasaray'a gelemeyecek bir numaralı oyuncu. Onun dışında ağır vasıta olan Nonda ile bu iş yürümez.
Gio Keita'dan daha iyi forvet oynar cunku bitiriciligi cok daha iyi... tam anlami ile devsirme forvet sayilmaz Meksika milli takiminda forvet oynuyor adam ve oldukca basarili yazin Gold Cup da turnuvanin oyuncusu secildi Meksika milli takimina kupayi kazandirdi... Olaylara dahagenis acidan bakmaniz gererkiyor cok yuzeysel bakiyorsunuzl...
Santos'u forvet için alıyorsak yanlış transfer olur, kanat için alıyorsak Caner, Keita gibi isimlere yazık olur.