# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

şaka gibi bana gelen haber tarnsfer iptal oldu kewell aklıyor yönetim transfer yapmıyor geçmiş olsun

aslanyürekliler

Barış Cenk Akkaya

nisanda iyileşecek kewellin bizse bu sezon için bir katkısı olamaz.olsa bile o vakte kadar çok şey kaybettirebilir bu bize.sanmıyorum iptal edileceğini.dos santos yerine bir ön libero seçimi olabilir belki.

belkide canerin antep maçındaki oyununa dayanarakdan kewell dönene kadar görevi üstlenebilir görüşünde birleşilmiş olabilir yönetim.:)

Arkadaşlar espri mi yapıyorsunuz ciddi mi yazıyorsunuz anlaşılmıyor.Lütfen biraz daha ciddi olalım.Transfer Nöbeti konusunun cılkı çıktı,bununda çıkmak üzere.

İşe iyi tarafından bakmak lazım. Santos gelseydi Kewell gidicekti ve Caner'i kaybedebilirdik. Şimdi Kewell kaldı ve Caner daha fazla forma şansı bulucak.

haydaaa harbiden iptal mi oldu şimdi ?

kewell bu sezon daha oynamayacak hala insanlar seviniyo kötü oldu bu transferin yatması bee:(

dünya kupasını izlerken çok pişman olcaz gio yu görünce çoook. umarım yalan haberdir

arkadaslar benficanin sitesinde sadece kaynaklara göre imzalayabilir yaziyor.... belki gelecek haftaki macta oynar yaziyor.. sakin olunnn

CANER: BEN FENERBAHÇELİYİM..

Fenerbahçe bir yandan yabancı yıldız arayışlarını sürdürürken bir yandan da G.Saray'ın yükselen değeri Caner Erkin için planlar hazırlıyor.

Sarı-lacivertli ekip, bonservisi CSKA Moskova'da bulunan ve G.Saray'da kiralık oynayan 21 yaşındaki futbolcuyu ezeli rakibinin elinden kapmak için adeta pusuya yattı. Fenerbahçeli yöneticiler, satış opsiyonu G.Saray'da olmasına rağmen bu oyuncunun transferinin zor olmayacağına inanıyor.

Caner'in bonservisini almak için CSKA Moskova'ya 3.5 milyon euro ödemesi gereken G.Saray'ın, bu yönde hiçbir girişimde bulunmaması Fenerbahçe'yi umutlandırıyor. Ayrıca yıldız futbolcunun sezon başında bir televizyon programında açıkça "Ben Fenerbahçeliyim" demesi de Fenerbahçe yöneticilerine göre, bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Sarı-lacivertlilerin şimdiden CSKA ile gizlice temas kurduğu belirtiliyor.

(milliyet)

haydaaaaaaaaaa.......

Abi sırf forumlarda konuşuluyor diye transfere bitti yazılır mı gözünüzü seveyim. Sinirleniyorum sonra olan bana oluyor. Yakında Korsan Formalı Üye olacağım bu gidişle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt