# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Barış Cenk Akkaya ;

ARKADAŞLAR ALARM YANLIŞ BU ARADA DOS SANTOS MAÇTA OYNAMIYORMUŞ İNGİLTEREYE KADAR BİR ANDA UZANDIK AZ SABIR HERKESDEN ÖZÜRDİLERİM BU ARADA SİTE ÇATIRDIYOR LÜTFEN ÇOK F5 YAPMAYIN SAYGILARIMLA

Tamamdır sakin olun :D

:ka10::cheeky-smiley-022::ka10::cheeky-smiley-022::ka10:

Yuh ben mi yanlış görüyorum. ipswich'in kadrosundan çıkarılmış ?? :):)

bir günde bir galatasaray forumunda bu kadar çok ipswich kelimesinin geçeceğini nostradamus bile bilemezdi ustalar..bence kendimizle gurur duymalıyız.

O degil de adam gecen sene son 2-3 ay Ipswich'deydi yani 09-10'da Ipswich'le alakasi yoktu inanamiyorum insanlarin arastirmadan boyle seyler yazmalarina denkdas.

O degil de adam gecen sene son 2-3 ay Ipswich'deydi yani 09-10'da Ipswich'le alakasi yoktu inanamiyorum insanlarin arastirmadan boyle seyler yazmalarina denkdas.

ya o değilde giovani dos santos ipswich kadrosundan çıkartılmış,yoksa yoksaaa.. :D :D :D

Şimdi bu adam hangi takımda oynuyor ? Ipswich mi

Denktashlar Barca kadrosundan da cikartilmis Dos Santos ayrica BOVESPA 3 puan dustu demek ki Dos Santos Norwich'te. :(:(

simdi biz alamicaz bu adami yada vazgeccez

ipswiche kiralicaklar gene

ondan sonra bizim zekilerden biri kadroda gorcek

izleyin tantanayi ondan sonra:)

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:ciftetelli::ciftetelli:

hey yavrum hey koskoca 3 maçta oynamış bu sene... bu kadar tantana kopardık ya değer buna inşallah...

deger deger cok saglam adam bu ben bunu barcadayken hayranıydımm o zaman 18 felandı buyudu ya kereta :D

Iyi hoş eğleniyoruz gırgırına takılıyoruz kafa buluyoruz herşeyle, ama harbiden bu transfer başlıkların b#### cıktı

Meksika TV sinde aciklama yapmis telefonlan Galatasaray'a gidicegine dair Giovani dos Santos haberiniz ola.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt