# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Milan Baros kewell franco elano, bueno equipo :D

Niye bu kadar acele etti yönetim transferlerde garip..Neyse açıklansın ve biraz forum sakinleşsin bir şeyler yazarız hakkında..:D

Opsiyon contra mi dedi? :( Opsiyon yok ozaman :(

Kesin mi transfer yattı hayri renkdaş?:o

Opsiyon contra mi dedi? :( Opsiyon yok ozaman :(

Opsiyon diyor bir yerde ama anlamak zor. Ama opsiyon yoksa, opsiyon yok diye belirtmez mantık olarak. Sadece kiralık der geçer. Varsa bahseder opsiyondan.

Kesin mi transfer yattı hayri renkdaş?:o

Yok geliyor, ama herseyi anlayamadim.

Kendisi acikladi geliyor, Galatasaray cok buyuk bir takim ve cok mutluyum dedi. Ama su opsiyonu anlamadim.

Contra opsiyon dedi, simdi bu opsiyon karsi takimda mi, yoksa opsiyona karsiyim mi dedi anlamadim :confused:

Çeviri yapabilecek birisi olsaydı iyi olurdu yarım yamalak anladım ama tam olarak çevirebilse birisi güzel olurdu...

ESPN Radyo'da Gio bizzat açıkladı GS ile anlaştığını.

Yok geliyor, ama herseyi anlayamadim.

Kendisi acikladi geliyor, Galatasaray cok buyuk bir takim ve cok mutluyum dedi. Ama su opsiyonu anlamadim.

Contra opsiyon dedi, simdi bu opsiyon karsi takimda mi, yoksa opsiyona karsiyim mi dedi anlamadim :confused:

"contra" demiyor renkdaş "con compra" diyor buda demek oluyor ki opsiyonuyla satın alınmış ve bunda dolayıda mutlu olduğunu söylüyor. yani haberler güzel canberk arkadaşın çevirisi vardı aynen doğrudur. eğer telefondaki dos santossa:D:D

"contra" demiyor renkdaş "con compra" diyor buda demek oluyor ki opsiyonuyla satın alınmış ve bunda dolayıda mutlu olduğunu söylüyor. yani haberler güzel canberk arkadaşın çevirisi vardı aynen doğrudur. eğer telefondaki dos santossa:D:D

Sagol Serhat :2_thumbs_up_-_anima

valla boyle sakalar yapmayin valla bi terslik cikcak diye odum kopuyo ha:yikes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt