# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Neden ikide bir insanlari heycanlandiriyorsunuz o zaman arkadaslar?

Olmaz ki...Altyazi kesin gecti mi bari?

Ya yok arkadaşlar ne altyazı ne bağlanma falan maksat konuşma olsun milletin canı sıkılıyo işte.Yaşınız kaç başınız kaç bilmiyorum ama ayıptır be renkdaşlar yapmayın etmeyin.

Yine keklendik. Ah Alican ahh bütün bunlar senin yüzünden oluyo.

Neden ikide bir insanlari heycanlandiriyorsunuz o zaman arkadaslar?

Olmaz ki...Altyazi kesin gecti mi bari?

Aynısını bende sordum renkdaş bide o anda canlı skor ekranı vardı altta skorlar geçiyodu ama bilmıyorum skorları kesip vermiş olabilirler:S,ama arkadaşlar altyazının geçtiğini söylüyor :S.

Ya Arkadaşlar ben neden kandırmak isteyim sizi ya ... 30 saniye durdu ardından Cevat Hoca'nın haberi geçti... Gerçekten kalbimi kırıyorsunuz...

arkadaşlar en iyisi 1 hafta daha bekleyin mümkünse kendinizi 2 haftalığına bir odaya kilitleyin ve tv bilgisayar açmayın 2 hafta sonra da transferler olursa büyük sevinc yasarsınız

Ya Arkadaşlar ben neden kandırmak isteyim sizi ya ... 30 saniye durdu ardından Cevat Hoca'nın haberi geçti... Gerçekten kalbimi kırıyorsunuz...

Berk renkdaş şahsen öyle birşey söylemedım ama hak ver yani tepki veren renkdaşlar da heyecanlı ;):).

Tamam sen gördüm diyorsan inaniyorum ben sahsen...

Umarim biseyler olur..Bugün aciklanmaz diyorsunuz dimi?

Keske aciklansa ya..Borsa´midir nedir yarin bildirirz....

çünkü bu isim insanı çok heyecanlandırıyo..

NTV Spora göre geçen sene Crespo bizeydi... ondan önceki senelere görede Kily Gonzalez Maniche ve Pires'i almıstık ntvspor a göre... Resmi açıklama gelmeden inanmam....
Renkdaş Ntvspor son dakika haberleri balon çıkmaz.Turuncu yazı olarka verirlerse inanırım:D.Kaldıki bunuda son dakika vermemişler..Normal olarka haber geçmiş..

Bu arada pires ve Kily transferlerinde NTVSPOR KURULMAMIŞDI:;);)

inanmayın arkadaşlar umut dolmasın içiniz sonra üzülürsünüz yapmayın.

inanmayın arkadaşlar umut dolmasın içiniz sonra üzülürsünüz yapmayın.

Valla Dos Santos konusunda icim ümit dolu...Bu adami mutlaka alacagiz...

Dos Santos konusu ciddi..Ilgilendigimiz ve görüsmelerin oldugu heryerde söylendi..Sadece Totolar belirtmedi bunu, yabanci basin da belirtti

Abicim ; Ntvspor Muhabiri Özgür Buzbaş'ın haberine göre Galatasaray Dos Santos'la ufak pürüzlerin büyük ölçüde anlaştığını yazdı...

Aynen Böyle 15-20 sn durdu...

Tamam o zaman :) Bak site donmaya basladi bise dedin herkes siteye cullandi :D

Arkadaşlar tamam her neyse hepimiz beklemek zorundayız saat 20:00'da Ntvspor'da Spor Haberleri var ordan takip ederiz eğer böyle bir durum olmuş ise haberlerde görürüz zaten ;);).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt