# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

arkadaslar bir duyum aldım dogrumudur bilmiyorum diger sıtelerde de bu yorumlar yazılıyor dos santos pazartesi gecesi resmi sitede acıklanmıs dah sonra hemen geri kaldırılmış..elimde resimler var diorlar inanamadım sizin bunun hakkında bilginiz var mı?

arkadaslar bir duyum aldım dogrumudur bilmiyorum diger sıtelerde de bu yorumlar yazılıyor dos santos pazartesi gecesi resmi sitede acıklanmıs dah sonra hemen geri kaldırılmış..elimde resimler var diorlar inanamadım sizin bunun hakkında bilginiz var mı?

Lafontenden masallar hocam..

Transferler gecikdi biraz millet "duyum" adı altında hikayeler üretiyor.

Sabredin illaki transfer olacak,duyumlara ve duyumculara inanmayın..

Lafontenden masallar hocam..

Transferler gecikdi biraz millet "duyum" adı altında hikayeler üretiyor.

Sabredin illaki transfer olacak,duyumlara ve duyumculara inanmayın..

Doğru dedikleri, Taraf gazetesindede yazıldı bu olay.

Umarım sonu geçen sene Lincoln transferinde yaşananlar gibi olur. :)

dossantosv.jpg

Anlık şeyler ile kendimizi avutmayalım,biz görmedik ve duymadık.Böyle ciddi bir hata olsa resmi sitenin yönetimi var açıklama yapardı,kafalarda soru işareti bırakmazdı.Haber çıkmış olabilir ama hangi haber çımıyorki gazetelerde,hangisine inanalım?

Kısacası itibar edilcek bir husus değil,açıkçası böyle birşey olmuş olsa bile beni bağlamaz.Uzatılırsada bu iş aynı canaydının altıntopa yaptığı forma gibi hatıra kalır.

renkdaş, forumlardan bir arkadaşımızın yaptığı yukarıda da görülen o resmi görmüş basın organlarından biri ve resmi siteye koyuldu zannetmiş. fakat öyle bir olay yok. sitede bir sürü nöbetçi var kaçmaz öyle bir olay bizden :D basının sazanlığı işte

Adnan Polat sercan için bursaspor başkanı ile görüşmüş.trt son dakika gelişmesi olarak verdi.

orta sahaya adam lazım degil gibi m.topal barış ayhan mustafa sarp var zaten defans şart servet giderse 2, tane lazım ozaman senderos ve digeri...birde dos santos ne takım ama.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt