# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Dos Santos gelsin, sevincten havalara ucarim. cok fena cosariz. ayrica seneye de kankisi Ochoa gelir arkadan tam olur. :)

Hocam bu adam gelirse......

Aglamak isterim o derece..

Beni ciddi gene heycan basmaya başladı.Bu ve Babel bi gelirse varya oww dokunmayın bize.Biz o şekilde çok kişiye kötü dokunurz diyorum.Hadi Haldun Üstünel,Hadi içimizden biri getir Babel'i , getir Dos Santos'u yaparsın sen...:):):)

Kendinizi heycana kaptırmayın

Rijkaard'ın daha kimi almamız gerektigine karar verdigin sanmıyorum ...

Beni ciddi gene heycan basmaya başladı.Bu ve Babel bi gelirse varya oww dokunmayın bize.Biz o şekilde çok kişiye kötü dokunurz diyorum.Hadi Haldun Üstünel,Hadi içimizden biri getir Babel'i , getir Dos Santos'u yaparsın sen...:):):)

Haldun Üstünel Avrupa seferine çıktığı zaman tüm kulüpler futbolcularına sokağa çıkma yasağı getiriyorlar :D:D

Yoksa futbolcuyu görmeye dursun :D

forum coşmuş gene.

Biraz daha sakin olalım arkadaşlar sonra olmazsa daha fazla üzülmeyelelim.

Demekki Mustafa ile Harun arkadaşlarımızın mesajları devamlı arka arkaya olacak. Şimdiden hazırlanın arkadaşlar :D

yawww şuu santos gelsinn ben başka hiç birşeyy istemiyorum gerçekten oturur ağlarım yanii

o derece

hee bu arada aynı yaştayız enayiylee

o nirdee benn nirdee:D:D

Demekki Mustafa ile Harun arkadaşlarımızın mesajları devamlı arka arkaya olacak. Şimdiden hazırlanın arkadaşlar :D

Haha :D:D güzeldi.Co'da birlikte nöbet tuttuk Mustafa renkdaşımla o yüzden :).Sende gel sende gel herkes nöbet tutsun harika oluyor :).

aldğım bi istihbarata göre hipnoz yönetemi kullanıyomuş haldun baba :D

doğru olabilir adamlar istanbul a gelene kadar hipnozun etkisi oluyor ondan sonra da zaten havaalanında öyle bi çullanıyoruz ki heriflerin üzerine isteselerde kaçamıyorlar :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt