# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

angut.com'da dos santos muhabbeti var :D

dos santos fenere gidecek söylentileri gezerken[öyle bişey yok hayal kuruyorlar :D kendileri uydurmuş] yapılan yorumlar...

-

1989 doğumlu Meksikalı oyuncu. Geçen sezon 6 Milyon euro bonservis ücreti karşılığında Tottenham´a geçmişti. Premier League´de 6 maça çıktı. Golü de asisti de yok. Bu maçlardan sonra sakatlandı ve uzun süerdir oynamıyor. Sol açık‚ sağ çık ve oyun kurucu olarak oynayabiliyor.

Tottenham´ın sürekli Güiza´yı istediği haberleri çıkıyor. Aslında inanılmaz iyi bir takas olurdu.

-Ne yalan söyleyeyim geçen sezon bence Barça onu ucuza sattı o paraya keşke bize gelsin diyebileceğim bir oyuncu keza İspanyol medyası onu Ronaldinho olarak adlandırıyordu bence gayet iyi bir futbolcu ve çok genç 19 yaşındaki bir futbolcuyu 6 milyon € keşke biz alsaydık...

-Neden böyle topçular dururken adını bile bilmediğimiz matmour´larla josicolarla ilgileniyoruz

Neden???Neden???Neden??? [:2aloh1:]

Ve bizle adı çıkınca !!!

- turkiyede bir is yapamaz incecik bir tip servet çagdaş gibi adamlar futbok kariyerini bitirir ben hic istemem fenere gelmesini.

- bu forvetti yanılmıyorsam ‚orta saha yada hucuma dönük orta saha özellikleri varmı acaba ama gördüğüm kadar ile forvet oynuyor vede fiziği bir forvet icin cok zayıf..

azımsızlık bu olsa gerek :2aloh1:

Paraya kiyacaksan böyle Transferler yapacaksin...

ama ben haala anlamis degilim Barcelona bunu neden satti diye cünki gelecegin Ronaldinho yusu olarak görüyorlardi bunu....Oyun sitili Tipip herseyiyle Ronaldinho yu andiriyor zaaten...

Barcelona´da kendini göstermesi cok zorlasmisti..

Dos Santos cok cok iyi bir futbolcu ama Barcelona´da herkes mükemmele yakin.

Öyle bir kadronun icinde kendini göstermek her babayigidin harci degil...

O yüzden ayrilmak da istedi..Barcelona´da engel olmadi

dossantos.png

baba naptınn yaa kalbimee inioduu

güzel olmuş yukardaki resim.Daha çok oyuncu resmi yapılır bu gidişle :)

uyarı: böyle bir resim gördüğünüzde tepki vermeden direk galatasaray.org'u açın :D

angut.com'da dos santos muhabbeti var :D

dos santos fenere gidecek söylentileri gezerken[öyle bişey yok hayal kuruyorlar :D kendileri uydurmuş] yapılan yorumlar...

-

1989 doğumlu Meksikalı oyuncu. Geçen sezon 6 Milyon euro bonservis ücreti karşılığında Tottenham´a geçmişti. Premier League´de 6 maça çıktı. Golü de asisti de yok. Bu maçlardan sonra sakatlandı ve uzun süerdir oynamıyor. Sol açık‚ sağ çık ve oyun kurucu olarak oynayabiliyor.

Tottenham´ın sürekli Güiza´yı istediği haberleri çıkıyor. Aslında inanılmaz iyi bir takas olurdu.

-Ne yalan söyleyeyim geçen sezon bence Barça onu ucuza sattı o paraya keşke bize gelsin diyebileceğim bir oyuncu keza İspanyol medyası onu Ronaldinho olarak adlandırıyordu bence gayet iyi bir futbolcu ve çok genç 19 yaşındaki bir futbolcuyu 6 milyon € keşke biz alsaydık...

-Neden böyle topçular dururken adını bile bilmediğimiz matmour´larla josicolarla ilgileniyoruz

Neden???Neden???Neden??? [:2aloh1:]

Ve bizle adı çıkınca !!!

- turkiyede bir is yapamaz incecik bir tip servet çagdaş gibi adamlar futbok kariyerini bitirir ben hic istemem fenere gelmesini.

- bu forvetti yanılmıyorsam ‚orta saha yada hucuma dönük orta saha özellikleri varmı acaba ama gördüğüm kadar ile forvet oynuyor vede fiziği bir forvet icin cok zayıf..

azımsızlık bu olsa gerek :2aloh1:

soğuk soğuk kınık soda verelim onlara :D iyi gelir :ka05:

anguttan alıntı arkadslar

gs anlaşmış oyuncuyla klübüyle son pürüzler gideriliyomuş

kynk ingiliz basını-(the times‚the sun)

Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Darısı başımıza ......

Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Darısı başımıza ......

Amin ama ligtv Avrupa ülkelerine vermiyor bizim maçları:( tam olarak bilmiyorum ama verilirse klüpler daha fazla gelir elde eder herhalde.(ama ligtv gelir elde edemez..)

Amin ama ligtv Avrupa ülkelerine vermiyor bizim maçları:( tam olarak bilmiyorum ama verilirse klüpler daha fazla gelir elde eder herhalde.(ama ligtv gelir elde edemez..)

Ribery'nin şimdi ki fiyatı görünce, insanın içi cız ediyor....

Hani Allah piyango verdi ama biz bileti çöpe attık....

hic cız etmesin riberiden alacağımız en fazla ücret 10 milyon euro idi keza sözleşmesinde öyle bir madde var idi...

Hicbisey alamamaktan iyidir:D Büyük bir rezillikti ama gecti gitti artik..

Unutmaya calisiyorum...Ribery bizde hic oynamadi:D

Ajanlıkta kendini kanıtlamış ingilizler kaynak olunca insanın bir anda inanası geliyo..

ardayı yazmışlar hemen ilk 11 e giovani karşılıgında ardayı istiyelim fln diolar

Angut.com yine baslamis iyi olsa Tottenham birakmaz diye.Bu nasil bir mantiktir birisi aciklarsa sevinirim.O zaman Ronaldoda kotu Madride gitti, her transfer olan fuitbolcuya iyi olsa gelmezdi diyorlar iqlerine ... diyorum baska birsey demiyorum.

Angut.com yine baslamis iyi olsa Tottenham birakmaz diye.Bu nasil bir mantiktir birisi aciklarsa sevinirim.O zaman Ronaldoda kotu Madride gitti, her transfer olan fuitbolcuya iyi olsa gelmezdi diyorlar iqlerine ... diyorum baska birsey demiyorum.

Boşa demiyoruz renktaş "ezik" diye:D Kıskançlıktan çatlıyorlar:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt