# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Angut.com yine baslamis iyi olsa Tottenham birakmaz diye.Bu nasil bir mantiktir birisi aciklarsa sevinirim.O zaman Ronaldoda kotu Madride gitti, her transfer olan fuitbolcuya iyi olsa gelmezdi diyorlar iqlerine ... diyorum baska birsey demiyorum.
Boşver orayı.Elbet içlerinde objektif ve doğru yorum yapanlarda vardır ama %90nı boş konuşur..Geçen Rijkaard transfer olduğunda bir bakayım dedim adamın teki diyorki ''Hayırdır beyler Rijkaard'ın sanki kupası varda övüyorsunuz'' diyor..Buna şimdi ne söylenirki..:rolleyes:

Boşver orayı.Elbet içlerinde objektif ve doğru yorum yapanlarda vardır ama %90nı boş konuşur..Geçen Rijkaard transfer olduğunda bir bakayım dedim adamın teki diyorki ''Hayırdır beyler Rijkaard'ın sanki kupası varda övüyorsunuz'' diyor..Buna şimdi ne söylenirki..:rolleyes:

Evet o kazmayı bende görüp gülmekten çatlamıştım:asd::asd::asd::asd:

Sadece Bu çocuğu istiyorum ya Lütfen... 100 tane Lincoln eder...

iyi Cocuk'dur, Dos Santooss ve Goooooollll :007:

hakkat yaa nolmuşş:D

ben de onu soruyorum iştee nolmuşş nolmuşş:D:D

Bişey olmamış o Arda'yı savunuyor Semih resimli bir angutta Arda'yı kötülüyor...Eziklik bu olsa gerek :D:D:D

Lincoln yerine Dos Santos mu?

Galatasaray'ın, bonservisi Tottenham Hotspur'da bulunan Dos Santos'u transfer etmek istediği öne sürüldü. Sarı kırmızılı takımın, sorunlu oyuncusu Lincoln'ü göndererek, 20 yaşındaki Meksikalı'yı almaya kararlı olduğu belirtiliyor.

Rijkaard'ın eski öğrencilerinden hangileri Cimbom'a gelecek? Bugünlerde herkes bu konuyu merak ediyor. İngiltere basınına kalırsa, Hollandalı çalıştırıcının ilk girişimde bulunduğu isim, Barcelona'yı çalıştırırken tanıdığı Meksikalı genç yıldız adayı Giovanni Dos Santos oldu.

The Times gazetesinin bugünkü nüshasında yeralan habere göre sarı kırmızılı kulüp, Tottenham ile bağlantı kurarak Dos Santos'u fiyatını sordu. Galatasaray'ın nasıl bir yanıt aldığı bilinmiyor; ancak Tottenham'ın geçtiğimiz sezon Barcelona'dan 5.5 milyon avroya transfer ettiği bu ismin Cimbom'a milyon avrodan aşağıya verilmesinin beklenmediği kaydediliyor.

O gelirse Lincoln gidecek

Şu âna kadar oynadığı takımlarda bekleneni veremeyen Meksikalı Dos Santos, 2008-2009 sezonunun ortasında Tottenham tarafından Ipswich Town'a kiralanmıştı. Dos Santos, Ipswich formasını 8 karşılaşmada giyme şansı elde ederken, bu maçlarda 4 gole imza attı. Barcelona altyapısında yetişen Dos Santos, Frank Rijkaard döneminde A takıma yükselmiş; ancak Katalan ekibinde hayâl kırıklığı yaratması nedeniyle bu sezon öncesi Tottenham'a satılmıştı.

Bu arada Galatasaray'ın, Giovanni Dos Santos'u transfer etmesi durumunda, sorunlu orta saha oyuncusuu Cassio Lincoln ile yollarını kesin olarak ayıracağı da ifade ediliyor.

Goal.com

Bence hiç telaş yapmayalım şöyle yapalım;Transferler ay başına yetiştirilecektir biz en iyisi geri sayıma başlayalım:D

Ay başına 17 gün kaldı...:)

Sabır,sabır,sabır...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt