# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Giovani'in futbolunu konuşmaya devam edelim arkadaşlar ;)

Neyse arkadaslar nöbetlik bir gece değil, sabahta iş var , ben kacar iyi geceler iyi nöbetler...

benn izlemem de meraktan soruorum saçlarıı nasıll örgülü mü açmışmı:D:D

Söylenenlere göre Tottenham'in kadroda düsünmedigi oyuncular:

Gareth Bale

Pascal Chimbonda

Chris Gunter

Jamie O'Hara

Tom Huddlestone

Jermaine Jenas

Gilberto

Kevin-Prince Boateng

(Ricardo Rocha)

Giovani dos Santos

Didier Zokora

Darren Bent

Roman Pavlyuchenko

David Bentley

nimetten faydalanmak lazim. Saldir haldun abi.. :)

hepsi tamamda Roman Pavlyuchenko satılır mı be abicim.yemiiş kafayı bunlar

Galatasaray'da hedef Giovanni Dos Santos

İngiliz basını Galatasaray'ın Tottenham’ın Meksikalı oyuncusu eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos'la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.

Frank Rijkaard'ın takımın başına gelmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, Hollandalı teknik adamın Barcelona'da birlikte çalıştığı Giovanni Dos Santos ismi ağırlık kazanmaya başladı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'da yer alan habere göre, Meksikalı oyuncu Galatasaray ile anlaşmak üzere.

The Times, Galatasaray'ın yeni teknik patronu Frank Rijkaard'ın, Cassio Lincoln'ü göndererek, orta sahaya eski oyuncusu Dos Santos'u transfer etmek istediğini yazdı.

Geçen yaz transfer döneminde, 4.7 milyon sterlin bonservis bedeli ile Barcelona'dan Tottenham'a transfer olan Meksikalı futbolcu, sezonun ortasında Championship takımlarından Ipswıch Town'a kiralanmıştı.

13 kez Meksika milli takımı forması giyen Dos Santos, Barcelona'nın alt yapısında yetişti. 20 yaşındaki oyuncunun transferinde en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli.

Kaynak:ntvmsnbc.com

Yalnız İngiliz basını da Türk basınını kaynak gösteriyor onu da belirteyim ben :o

bizim türk basınından mı gösterilio bu haber:S

bizim türk basınından çıktıysa bu haber iş yaş ozaman

çünkü bizim basın da bu haberin kaynağını gösterceği yer üstünde oturduğu yerdir:D

şu tarz haberlere bitiyorum.

haber çok olumlu başlıyor,okurken zannediyorsun ki adamı transfer etmişler ama son paragrafta olay kopuyor.tek sorun yüksek bonservis bedeli diye kesip atıyorlar.

iyi de kardeşim transferin en zor yanı zaten bonservis,neyin geyiğini yapıyorsun o zaman

şu tarz haberlere bitiyorum.

haber çok olumlu başlıyor,okurken zannediyorsun ki adamı transfer etmiş ama son paragrafta olay kopuyor.tek sorun yüksek bonservis bedeli diye kesip atıyorlar.

iyi de kardeşim transferin en zor yanı zaten bonservis,neyin geyiğini yapıyorsun o zaman

Haberi ilk okuduğumda bende aynı şeyi söyledım :):).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt