# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

ben Dos Santos icin Tottenham in cok fazla bir bonservis talep edecegine inanmiyorum.. daha once de soledim yuksek bonservis odenecekse bole adam a odensin kimsenin harcanan paraya aciyacigini sanmiorum cunku yatiriminizi genc ve potansiyel sahibi bir genc isim uzerine yapmis olacaksiniz,,

ben Dos Santos icin Tottenham in cok fazla bir bonservis talep edecegine inanmiyorum.. daha once de soledim yuksek bonservis odenecekse bole adam a odensin kimsenin harcanan paraya aciyacigini sanmiorum cunku yatiriminizi genc ve potansiyel sahibi bir genc isim uzerine yapmis olacaksiniz,,

aynen katılıyorum sana

Degeri 5 milyon zaten, ''fazla'' degil boyle oyuncular bu yasta zor bulunur.

renkdaslar hemfikir oldugumuza gore bize de sabirla Haldun Abi mizin hamlelerini beklemek kaliyor

Arkadaslar Dos Santos Ipswith town a kiralik olarak gitti

Ben simdi yatmaya gidiyom.

Yeterince nöbet tuttum,bu gece transfer olmaz galiba.

Ama yarin uyandigimda Giovanni Dos Santos Galatasarayda yazsin resmi sitede:cool:

Iyi Geceler!:happy0025:

Dos Santos geçen yil mi Ipswith town a kiralik olarak gitti?

ingiliz vikipedi ipswith town a kiralandi diyor

icim rahatladi dos santos un ipswith town a kiralandigini biliyordum ama yeni bir haberle bu sene de orda oynacagini zannettim neyse ki oyle degilmis.. bu arada bugun Dos Santos haberini gecen Times la sinirli degil bircok yabanci kaynak da dogrular nitelikte haberi..

https://goal.com/en-us/news/85/engl...-santos-in-talks-with-espanyol-over-loan-deal

bu da 3 gun oncesine ait bir haber Espanyol ile kiralama anlasmasi uzerine gorusmeler yapildigi bildiriliyor haberde:

I need more time of play and it appears to be quite complicated with Tottenham at the present time" burda daha fazla oynamaya ihtiyaci oldugunu ama bu ihtiyacin Tottenham da karsilamasinin su an icin karmasik yani net olmadigini vurguluyor ve soyle devam ediyor

“Perhaps sending me on loan to the Spanish league can prove a positive move, but Spurs are the ones to decide" Ispanya ligine kiralik olarak gonderilmem pozitif bir hamle olabilir, ama bu konuda karar verecek olan Tottenham dir dior

bence bizi en cok ilgilendiren nokta burasi:

I did speak with the club and they are aware of my desire. And a Mexican club is also interested in me, but what I want to do is continue in England or return to Spain.”

Kuluble(Tottenham) konustum ve istegimin farkindalar. Bir Meksika kulubu de benimle ilgileniyor ama benim istegim Ingiltere de devam etmek ya da Ispanya ya donmek..

kulubumuzden hic bahsetmiyor ama tekrar belirtmek de fayda var haber 3 gun oncesine dayaniyor ve kulubumuzle Dos Santos un adi ilk kez 12 Haziran da yabanci basinda yer almaya basladi..

100 u askin kisi var forum da kimseden ses yok, hayir midir bu sessizlik herkes mi pusuda yahu??:))

zaten buu santos transferii birazz zor gibi yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt