# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

bu adam gelsin türkiyede çok iş yapar...

her sbah bu transferi görme hayaliyle uyanıyorum..hadi artık yaa:))

Al benden de o kadar bi gelirse varya Türkiye yerinden oynar .

Sol kanat oynuyor dimi bu adam? Eğer çakılı sol açıksa pek işimize yaramaz orda zaten Arda ve Kewell var :(

Bildiğin Ronaldinho bu ya :D

süper bir yetenek

Offensive olarak her bolge de oynayabiliyor forvet dahil ama solak olmasina ragmen kanat olarak genelde sagda oynar Messi gibi...

Haberler çıkmıştı bu oyuncu için Barça yeni Ronaldinho'yu buldu diye. Sonra satılmasına şaşırdım tabi...

.......Giovani Dos Santos, who looks likely to join former coach Frank Rijkaard at Galatasaray.

Guardian.co.uk

Guardian Ingilterenin En kaliteli gazetesidir benim bildigim kadar.

Baska Forumdan alinti!

Bu çocuk hakketen kaliteli bir isim.Ama disiplinize etmek gerekiyor.Tabii ondan önce bizim takıma gelmesi lazım.Büyük umutlarla bekliyoruz.

.......Giovani Dos Santos, who looks likely to join former coach Frank Rijkaard at Galatasaray.

Guardian.co.uk

Guardian Ingilterenin En kaliteli gazetesidir benim bildigim kadar.

Baska Forumdan alinti!

Evet arkadaslar haberi okumustum bende...

Haber Transferlerle ilgili genel toparlama haberi..

Dos Santos un transfer olma olasligi olan Premier League pyuncularindan gosteriyor ve 'Dos Santos alinabilinecek oyunculardan ama o su anda Galatasaray in yeni kocu olan Rijkaard in yanina gidici' gibi bir cumle kurmuslar..

Haberin basindada diger ingiliz basinina biraz sallamislar iste paso transfer haberi flaan patlationuz ne ayak diye.Bize guvenin ayagi cekmisler diyebiliriz bi acidan bakarsak ve guvenirsek, en azindan boyle bir gorusme var demektir henuz anlasma olmasada ki beni bu cok mutlu eder beni.

Bu arada haberin tarihi Cuma gunu yani 12.06.2009..

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Frank Rijkaard'ın gelişiyle birlikte heyecanlanan taraftarlarını daha da mutlu etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı çalıştırıcının istediği oyuncularla görüşmeye başladı.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Times, G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın, gönderilmesini isteyeceği Lincoln'ün boşluğunu, Barcelona'dan eski öğrencisi Giovani Dos Santos ile doldurmayı planladığını yazdı.

Haberde Dos Santos transferinin 4.7 milyon pounda biteceği de yer aldı.

Habertürk

dos santos,eren güngor,angelov bunları alalım kapatalım transferi.

https://www.u.tv/Sport/Football-tra...ter-City/29dda892-7cda-4e7e-b743-ca41ce2dcde7

Joe Hart will join Birmingham from Manchester City on loan with a view to a £4m move at the end of next season, having spurned similar advances from Wolves. But Wolves are set to beat their co-promoted near-neighbours to £4m Coventry centre-back Scott Dann. Blues could also be pipped to American defender Oguchi Onyewu, with Fulham hovering over Standard Liege's Bosman free agent. Roy Hodgson is also interested in Reading's Stephen Hunt and has joined Hull, Stoke and Sunderland in the chase for Sampdoria's 30-year-old midfield general Gennaro Delvecchio.

You can have David Bentley, but only if you've got £12m. You can also have Giovani Dos Santos, who looks likely to join former coach Frank Rijkaard at Galatasaray.

Çok tanımıyorum ama Barca'nın oyuncusu kötü olamaz.

Deniz, suan Barca'da oynamiyor Tottenham'da oynuyor, Rijkaard giderken Dos Santosta satildi.

Alinirsa buyuk is basarmis oluruz, muthis bir oyuncu ...

Ama sirf ismi basinda ciktigi icin alinacagini sanmiyorum nede olsa 007 Ustunel isini gizlice bitiriyor ama umarim bu sefercik bir ayrimcalik yapar ...

https://www.u.tv/Sport/Football-tra...ter-City/29dda892-7cda-4e7e-b743-ca41ce2dcde7

Joe Hart will join Birmingham from Manchester City on loan with a view to a £4m move at the end of next season, having spurned similar advances from Wolves. But Wolves are set to beat their co-promoted near-neighbours to £4m Coventry centre-back Scott Dann. Blues could also be pipped to American defender Oguchi Onyewu, with Fulham hovering over Standard Liege's Bosman free agent. Roy Hodgson is also interested in Reading's Stephen Hunt and has joined Hull, Stoke and Sunderland in the chase for Sampdoria's 30-year-old midfield general Gennaro Delvecchio.

You can have David Bentley, but only if you've got £12m. You can also have Giovani Dos Santos, who looks likely to join former coach Frank Rijkaard at Galatasaray.

Bu yazi iste aynen Guardian daki ustadim...Ordan almislar tamamiyle..

Kadromuz şu an itibariyle bile gerçekten iyi, bir de transferler gelirse bu sene UEFA'da bayağı ilerleriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt