# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Hayatta goremezsin sen bu kadroyu, Van der Vaart gelmez. Galatasaray 2 santrfor de oynacak, ben oyle biliyorum.

---------------Leo Franco-----------------

-Ugur Ucar--Oleguer------Servet---Hakan--

----------Kewell---Mehmet T.---Arda-----

---------------Giovani dos Santos----------

------------Gudjohnsen----Baros-----------

Böyle birsey olur umarim.

Renktaslar su kadroya ne dersiniz?!

-----------leo franco----------

--------xxx------servet-------

Ugur---------------------h.balta

-----------m.topal-------------

--------aurelio--van der vaart

Dos santos-------------arda--

-------------baros--------------

Ufuk

Sabri

Emre a

Emre g

EREN (kayseri)

Alparslan

Baris

MURAT CEYLAN

Ayhan

Kewell

Özgurcan

Aydin

CISSE

Iyi güzelde.

Cisse yedek kalmak icin alinmaz.

Ereni sokardim stopere,cok iyi biri!

Sonra Aurelionun yerine Hamiti isterim,cünkü iki yönlü oynayabiliyo,aurelio sadece defansif yönü güclü!

Van der Vaarti istemem,cok gücsüz,ve arkaya yardim etmiyo...,türkiyeye dayanamaz...almanyadada cok sakatligi oluyodu!

Benim Kadrom böyle!

----------------Franco-------------------

--------Servet--------Van Buyten--------

Ugur--------------------------------Hakan

-----------------Topal--------------------

-----------Hamit-------Arda---------------

Giovani------------------------------Kewell

-----------------Baros---------------------

Yedekler:

Kaleci:Ufuk

Solbek:Ismail Köybasi

Sagbek:Murat Ceylan

Stoper:Emreler ve Semih!

Topalin Pozisyonuna:Baris

Hamit ve Ardanin yerine:Ayhan ve gine Baris

Giovanin yerine:Aydin,Serkan Calik,Sabri

Kewellin yerine:Ardayi cekeriz oraya,Baris veya Ayhan göbege girer.

Forvet:Nonda,Özgürcan,Gudjohnsen

Ama hayatta böyle birsey olmaz,cünkü para bok yeme diyo!

Hayatta goremezsin sen bu kadroyu, Van der Vaart gelmez. Galatasaray 2 santrfor de oynacak, ben oyle biliyorum.

---------------Leo Franco-----------------

-Ugur Ucar--Oleguer------Servet---Hakan--

----------Kewell---Mehmet T.---Arda-----

---------------Giovani dos Santos----------

------------Gudjohnsen----Baros-----------

Böyle birsey olur umarim.

Tamam, vdv gelmez belki

Ama abiciim bu takimla sezonda 100 gol yeriz

"İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'ta da yer alan habere göre Meksikalı oyuncu Dos Santos, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye çok yakın."

Haberin Tamamı ;

G.Saray'la resmî mukavele imzaladıktan sonra Hollanda'ya gidip dönen Teknik Direktör Frank Rijkaard, çalışmalarını hızlandırdı. Başarılı teknik adamın, Barcelona'dan öğrencisi olan Giovanni Dos Santos ile bir görüşme yaptığı ve yıldız futbolcudan, "G.Saray'a gelirim." sözü aldığı öğrenildi.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'ta da yer alan habere göre Meksikalı oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye çok yakın.

Gazetede, Frank Rijkaard'ın, Cim Bom'un 10 numarası Lincoln'le çalışmak istemediği, Brezilyalıyı göndererek orta sahayı Dos Santos'a emanet etmek istediği yazıldı. Geçen yaz transfer döneminde, 4,7 milyon sterlin bonservis bedeli ile Barcelona'dan Tottenham'a transfer olan Dos Santos, sezonun ortasında Championship takımlarından Ipswich Town'a kiralanmıştı.

13 kez Meksika milli takımı forması giyen Dos Santos, Barcelona'nın altyapısında yetişti. 20 yaşındaki oyuncunun transferinde en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli.

Kaynak: Zaman

Bütün gazeteler gelmesi an meselesi diyo inşallah transferi gerçekleşir yaşı da daha çok genç iyi işler yapacağına inanıyorum.

Bende çok merak ettim ne konuşuluyor gelmeye yakın mı ne pürüzler var????

insanı en mutlu eden tarafı haberi fotomaç vs. falan yapmıyo.belki de neill ile beraber getircekler :) süper olur

Çok zor bir transfer :S Keşke olsa ama Tottenham taraftarının cok sevdiği bir isim. Ve bu yasta , bu yetenekte bi topcuyu ve premier ligden 5 - 6 M € lara getirebilecegine kimse inanmasın. En az 10 - 15 arası onuda verirmiyiz bilemem...

Uçmaya gerek yok ne 10-15 i ya kaça aldılar zaten 5m euro civarına alınır

Uçmaya gerek yok ne 10-15 i ya kaça aldılar zaten 5m euro civarına alınır

kimsenin uçtuğu felan yok. Sen Barosu kaça aldın illa aldıgın fiyata satacaksın dıye bi kanun mu var. Ben sadece olurunu söylüyorum. Öyle 4 e 5 e bıraksalar bizden önce yıgınla kulüp düşer peşine.

10-15 ten bahsediyosun bence buna sen bile inanmıyosun da yazıyosun ne futbolcular 15 e gidiyo da ....

10-15 ten bahsediyosun bence buna sen bile inanmıyosun da yazıyosun ne futbolcular 15 e gidiyo da ....

yahu neden inanmım adamın satıs bedelinin yuzde 20 opsiyonu barçaya ait zaten. 10 a satsa tottenhama kalcak para 8 M€ . Çok mu para sence.

Arda , dos santostan cok mu üst düzey sence ?

turkiye liginde ardaya istedigimiz fiyatı bi düşün , bide premier ligden istedigin topcuya verdigin fiyatı.

15 M€ arda - 5 M € santos komik bence :D

Arda Dos Santostan çok mu üst düzey sence dedin buna kesin bir yanıtım var (Evet) aksini senden başkasını savunacağını sanmıyorum Arda da 15 e fln gitmicek kimse merak etmesin sayın başkanımız Adnan Polat doğru zamanda doğru paraya satacaktır bu 15 ten fazla olcaktır 2. si yetenekli olmasına rahmet Santos un daha kanıtlamış olduğu büyük bir başarıları yok bonservisi o kadar uçuk ta olamaz olamaz olmaz bu benim fikrim oda senin düşüncen saygım var fikirlerine ama ben kesinlikle katılmıyorum.

Arda Dos Santostan çok mu üst düzey sence dedin buna kesin bir yanıtım var (Evet) aksini senden başkasını savunacağını sanmıyorum Arda da 15 e fln gitmicek kimse merak etmesin sayın başkanımız Adnan Polat doğru zamanda doğru paraya satacaktır bu 15 ten fazla olcaktır 2. si yetenekli olmasına rahmet Santos un daha kanıtlamış olduğu büyük bir başarıları yok bonservisi o kadar uçuk ta olamaz olamaz olmaz bu benim fikrim oda senin düşüncen saygım var fikirlerine ama ben kesinlikle katılmıyorum.

Renktasş Arda bizden baska kime ne kanıtladı sence ? Yani dışardan bakınca Arda çok üst düzey bi topçu değil. Eger Dos santos sende olsaydı emin ol en az Arda kadar değer ve paha biçerdin benim anlatmak istedigim bu. He gönül isterki alabilelim 4-5 M€ ya ama zor diyorum 10 M€ dan asagısı zor . O kadar parada vermeyeceğimize göre bence cok fazla ümitli olmayalım derim.

Neyse renktaş bu böyle uzar gider. Sana göre sen bana göre ben haklıyım. Saygım var

Bence de öyle çok uçuk bedeller istenmeyecektir yeterki oyuncu ikna edilebilsin. Avrupa piyasasında Real, Manchester dışında piyasayı patlatacak çok fazla ekip yok bu sene cüzi miktarlara çok iyi transferler yapılabilir ve yapılmalı, seneye krizin geçmesiyle fiyatlar şişecektir. Bence 6 7 m euro civarı bir fiyata alınabilir Dos Santos. Arda da Avrupada başarılı bir sezondan sonra 18-22 m euro civarına satılabilir diye düşünüyorum seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt