# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Kaan, biraz abartmissin. Dos Santos genc diye 10-15 milyon euro verilecek diye bir kayde yok. Dos Santos'u kaca aldilar? 5 milyon euro civari. Peki Dos Santos ne yapti ingiltere'de? Cok parlak bir sezon mu gecirdi? Cok ust duzey bir sezon mu gecirdi? Herkezin gozdesi durumunda mi? Kos koca bir HAYIR.

Ipswich'e kiralandi Tottenham'de tuttunamadigi icin, ordada sadece 8 mac oynadi 4 gol atti. Bu performansina kusura bakma ama hic kimse birak 10 milyon euro'yu 7,8 milyon euro bile vermez.

Akil var mantik var renktasim ...

Bende onu anlatmaya çalıştım ama onun düşüncesi de farklı bize göre herkezin düşüncesine saygımız var

Elbette herkezin dusuncesine yorumuna saygimiz sonsuzdur fakat son bir kez durumu aciklamaya calistim ..

Neyse bir cok kez dedim yine diyorum, Dos Santos'un alinacagini sanmiyorum. Ustunel yine isi gizlice bitirecektir, bu yuzden basini kale almiyorum. O yuzden fazla beklentiniz olmasin fakat Dos Santos'u cok cok istiyorum, gelse ligin tozunu artirir. Tabi fiziki olarak biraz sorun yasayabilir malum bizim takimlar top oynamak icin sahaya cikmiyor, yildizlari supurmek icin cikiyor ...

İşte bak bi konuda aynı fikirdeyiz yıldızları süpürmek için uğraşma konusu çok iyi adamda almak sorun Türkiye liginde 2 kişi markaj a gider baktılar olmuyo tekme atarlar bizim lig de yıldız futbolcu oynatmakta zor

İşte bak bi konuda aynı fikirdeyiz yıldızları süpürmek için uğraşma konusu çok iyi adamda almak sorun Türkiye liginde 2 kişi markaj a gider baktılar olmuyo tekme atarlar bizim lig de yıldız futbolcu oynatmakta zor

Iyide...Dos Santos gelirse nasil olcak bu markaj!

Ardaya 2 adam

Dos Santosa 2 adam

Barosa 2 adam

Kewella 2 adam

Lincolne 2 adam

Oyuncu kalmadi:ka25:

Lincoln'u simdilik o listeden cikaralim, ya gidecek yada yedek kalacak bence. Rijkaard'in sistemi ortada nede olsa.

Umarım bu transfer gerçekleşir..

Geriside artık kalaci ile ortada sıçan oynarlar artık ne yapalım her adama 2 tane markaj verirlerse:D

En istedigim transfer yazilip cizilenler arasinda . Umarim galatasarayli olur o forma bu gence yakisir.

Pazar günleri kesin transferler aciklanmiyor mu hic?

Illa hafta icini mi bekliyecegiz?:confused:

Rijkaard cuma aciklandi dügündeydim o gün :)

Dos santosun gelmesine artık kesin gözüyle bakıyorum.Bu kadar haber çıkmazdı yoksa.İngiliz basını anlaştığını yazdığına göre bence gelecek.

Gelirse süper olurda Franco içinde İspanya basını yazdı daha tam bişey yok onların basınına da tam güven olmuyo en azından bizimkinden iyiler ama:D:D

İşte merakla beklediğim isim bu genç yetenek,harika işler yapabilir Rijkaard'ın ellerinde yönetimin umarım girişimi olur ve en azından kiralarız,bonservisi tuzludur!

Valla gelirse ciddi derecede çok güzel transfer olur,harika bir transfer olur.İstediğim bir kaç isimdendi dos santos umarım gelir bu kadar haber çıktı ;);),ümitliyim biraz ;);):).

Valla gelirse ciddi derecede çok güzel transfer olur,harika bir transfer olur.İstediğim bir kaç isimdendi dos santos umarım gelir bu kadar haber çıktı ;);),ümitliyim biraz ;);):).

Bende bi o kadar ümitliyim ama Haldun Üstünel´i düsünce ümidim azaliyor..

Ne zaman tartisilan bir ismi alip getirdi ki:D

Bende bi o kadar ümitliyim ama Haldun Üstünel´i düsünce ümidim azaliyor..

Ne zaman tartisilan bir ismi alip getirdi ki:D

Dediğin de doğru renkdaş:).Tartıştığımız bi adam nerdeyse GALATASARAY'a gelmedi gene sağ gösterip soldan çakacak :):).Hemde ne 89'a ne 91'e 90'a çakacak 90'a:D:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt