# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Özür Diliyorum... Başka Bir şey demiyorum... Bende Keklendim...

Arkadaşım sitenin ciddiliğiyle ne alakası var..o arkadaş böyle bir şey söyledi diye kimse inanmadı zaten..Sonucta burası bir forum ve herkes diledğini söylüyor..Bir yanlışlık varsa yöneticiler ilgilenicektir..

Yöneticilerimiz bile bazen balon haber yapabiliyor. Örneğin Andrei Prepelita haberi. Ama o daha çok medyaya bir tepki olarak ortaya çıkmıştı.

Hata mı ? gördüm deniliyor ve üzerine iddaa ediliyor hangi hatadan bahsediyorsun arkadaşım.Bizzat gördüm diyor arkadaş altyazı geçti diyor ayıptır yapmayın.

ben konuya ilimli yaklasmaya calisiyorum vural, kapansin artik..

tamam arkadaşlar bu kadar abartmayın transfer oldu demedi çocuk zaten haber geçti dedi sadece relax oalalım biraz

Arkadaşlar bu olaylar nerdeyse her transfer konusunda olur ve yaşanır bu kadar uzatmaya gerek yok konumuza geri dönelim :):).

VALLA ALINIRSA CİDDİ BÜYÜK TRANSFER OLUR ;);)

Hata mı ? gördüm deniliyor ve üzerine iddaa ediliyor hangi hatadan bahsediyorsun arkadaşım.Bizzat gördüm diyor arkadaş altyazı geçti diyor ayıptır yapmayın.

bir kere yanlış anlamadan ceza mı verilecek unutmayın lincolnun transferini resmi sitemizde anlaşnadan 3-4 gün lincoln transfer haberi duyrulmuştu.

Neyse ne ders oldu bize bu mesele.Rica ediyorum bundan sonra görmediğiniz birşeyi gördüm eminim şeklinde iddaa konusu haline getirmeyin.

Arkadaşlar Herkes'ten Özür Diliyorum... Hiç Ummadığım bir şaka'ya maruz kaldım...

Sizlerden özür diliyorum ne deseniz haklısınız...:(

biglia gelirse Giovani'nin gelmeme ihtimali olabilir mi

gelmesin biglia :)

Bizim taraftarlarda medyadan etkilene etkilene medya gibi olmaya başladı. Lütfen arkadaşlar kesin olarak bilmediğimiz şeyleri paylaşabiliriz ama uydurmayalım !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt