# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

lucas biglia hakkında gecen sezondan bilgim var..Cok yetenekli ama her hafta aynı oynamıyor deniliyordu..yani bazen iyi bazen kötü..İstikrarsız..

kiyam bozuldu halden hale geciyoruz sıyıracaz yakında :D ben az hava alayım

bence giovanni transferini maddiyat olarak etkiler.. gelmesin de diyemiyorum :D

biglia gelirse Giovani'nin gelmeme ihtimali olabilir mi

gelmesin biglia :)

Biglia daha çok önlibero veya çift yönlü bir orta saha orta oyuncusu. Dos santos daha çok atak yapan kanatlardada forvettede oynayabilen bir oyuncu. Mesela Biglia-Xavi gibi, Gio-Messi gibi...;)

Medyaya bir çok isim çıktı.Su sıralar Dos Santos ve Emana isimleri çok geride kaldı hatta unutuldu medya tarafından ,bana göre bu isimleri çıkan transfeler arasından Dos Santos ve Emana gelecek ;);):).İçimde ki bir ses gelen diğer oyuncunun da van der vaart olacağını söylüyor ;);):).

Biglia daha çok önlibero veya çift yönlü bir orta saha orta oyuncusu. Dos santos daha çok atak yapan kanatlardada forvettede oynayabilen bir oyuncu. Mesela Biglia-Xavi gibi, Gio-Messi gibi...;)

m.topala alternatif dicem alternatiflik adam değilki biglia :confused:

Arkadaşlar bu da son dakika Ipswich geçtiğimiz yıl Giovanni Dos Santos’u kiralamıştı bu yıl da anlaşmanın devamını talep etmiş ancak kabul görmemiş onlar da an itibariyle Liverpoollu David Ngog’u 1 yıllığına kiralamışlar sanırım Giovanni Dos Santos transferindeki gelişmenin dayanağı bu haber...

Araştırdım..:)

Liverpool flop David Ngog is wanted by Roy Keane for the 2009/10 campaign.

The News of the World claims that Ipswich manager Keane is 'desperate' to make his first summer signing and add to his striking options.

Currently, last season's top scorer Jon Stead, Pablo Counago and Kevin Lisbie are the only three senior strikers at Portman Road. Jon Walters is considered as a right-midfielder, or at least he was for the most part of Jim Magilton's reign, although prolific lower league hitman Jordan Rhodes and Blues history-maker Connor Wickham will be looking to make the step up next season.

Lisbie's future remains unclear after he was unwilling to move closer to Town's training ground despite orders from RK. Even if Lisbie stays, there is room for a 20 goal a season striker - we haven't had one of them in a while.

Ngog is understood to have been watched by Ipswich representatives at the Toulon tournament recently. He moved to Anfield last season from Paris St Germain but failed to establish himself.

Follow us on Twitter at twitter.com/vitalipswich.

Become a fan on Vital Ipswich's Facebook page

Haber kaynamasın..Gio hakkında konuşmaya başlasak..

Medyaya bir çok isim çıktı.Su sıralar Dos Santos ve Emana isimleri çok geride kaldı hatta unutuldu medya tarafından ,bana göre bu isimleri çıkan transfeler arasından Dos Santos ve Emana gelecek ;);):).İçimde ki bir ses gelen diğer oyuncu da van der vaart olacağını söylüyor ;);):).

bence o ses onları çok istediğimizden kaynaklanıyor:)

Medyaya bir çok isim çıktı.Su sıralar Dos Santos ve Emana isimleri çok geride kaldı hatta unutuldu medya tarafından ,bana göre bu isimleri çıkan transfeler arasından Dos Santos ve Emana gelecek ;);):).İçimde ki bir ses gelen diğer oyuncu da van der vaart olacak diyor ;);):).

senin hissiyata gore 3 oyuncu aliyoruz Dos Santos, Emana ve Van der Vaart dogru mu??

Herhangibi bir oyuncu transfer edilse bile bügün açıklanmaz ...

Pazartesi bi açıklama geleceğini düşünüyorum ben ;);).

m.topala alternatif dicem alternatiflik adam değilki biglia :confused:

Bence Biglia'yı Ayhan'ın yerine oynatır.

---- --- Leo Franco------

Uğur-Oleguer-Servet-Hakan

-------Mehmet T.--------

-----Biglia --- - -Arda-----

Gio ----- -------- -- Kewell

-------- Baros ---------

Hayalimdeki kadro.

bugün acıklansa daha iyi olur aslında. Yarın f5 topuza imza attırıcak. O imzayı gölgede bırakırız. :)

bugün acıklansa daha iyi olur aslında. Yarın f5 topuza imza attırıcak. O imzayı gölgede bırakırız. :)

Bende onu düşünüp söyledim ;).Aslında bu gece hareketli gecebilir bana öyle geliyor ;).Sabah gazete manşetlerinde transferin ismini görürsem şaşırmam yane ;);).

Borsa morsa ayakları var.

Onun için bir transfer yapılmışsa pazertesi açıklanır ki ben yapıldıgını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt