# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Giovani'nin transfer haberi balon gibi duruyor.

Bizim medya sağolsun Rijkaard geldi diye Barcelona'nın bütün genç futbolcularını, eski Barcelonalıları, Real'de forma şansı bulamayan/bulamayacak Hollandalıları bize transfer etti.

Giovani, Deco, Oleguer, Van der Vaart, Sneijder, Huntelaar, Babel, vs. Yani umut kırıcı olmak istemem ama bence bu transferlerin hepsi balon. Hiçbirine inanmıyorum.

O heyecana deymedi ama mükemmel günlerdi. Hele ilk açıklandığı sonra Bouzid'e çevrildiği günü asla unutamam.

valla bende o heycanı bulamadım hiç bir transferde ama sonu iyi bitmedikten sonra olmaz olsun:42:.İnş. bundan sonra alınanlar Lincoln ağa gibi çıkmaz..

Ben bekliyorum Gio'yu gelecek eminim

Sende mi yalan oldun Dos Santos um..

Ulan her gelen adama takimda yer yaratip koymaktan bitti beynim ,tikandim :)

Gelen giden yok demi :).Her siteyi açısımda belki birisi gelmiştir diyorum ama hep aynı üzüntü :):).Ya bari birini açıklasalar biz onun hakkında yorum yaparken yazılar yazarken konuşurken zaman geçer diğer transferler acıklanır böyle beklemek şişiriyor yaa:D:D:D.

Bu da mi Gol(yeni transferimiz) degil Hakim(haldun ustunel) bey :)

Gio gelirse ne güzel olur be...

-------Franco-------

---Servet--Cacares-

Ugur-----------Hakan

--------Topal--------

--Biglia-------Arda---

Gio-----Baros----Kewell

Insallah cikan haberler dogrudur ve Gio gelecek sezon GS'de oynar :)

hayalimde kadroyu yazmışsın :007: :f68.gif:

Arkadaşlar benim aklıma takıldı. Biz forvet arıyoruz değil mi ?

eee bu takım bana sağbek lazım diye bas bas bağırıyor. Aynı şekilde stoperde , aynı şekilde kalede.

forvet + sagbek + stoper + kaleci = 4 yabancı.

Kewell + Baros + Nonda + Carrusca + Linderoth + Lincoln = 6 yabancı.

6 + 2 = 8 yabancı hakkımız var
.

Kewell + Baros + Nonda + Lincoln = 4 Banko

Linderoth ve carruscayı gönderebiliriz.

Bunlardan sadece Nonda +2 de yer bulabılır. Onun dısında Lincoln ü mevki gereği cekebilirsin ki bence +2 için cok maliyetli ve kaprisli bir oyuncu olmaz olamaz onun için ya göndereceksin ya da 11 de oynatacaksın.

Demem o ki ; Bizim sag acık veya ortasaha transferlerinde yabancı hakkımız yok denecek kadar az , yani tercihler oraya kullanılmaz. Bence Alacagımız forvet Bellamy tarzında , Gudjohnsen gibi çok yönlü olacaktır. Hem forvet hem forvet arkası hem kanat hem ortasahada oynayabilen cinsten. Bence Rijkaard da bu şekilde düşünüyodur.

O yuzden diyorum ki ; Dos Santos , Deco , Emana transferleri cok zor. Yani yönetim bence bunlarla ilgilenmiyodur bile. Çunku asıl ihtiyacımız olan mevkiler var.

Kadro olarak anlatayım

___________________________Yabancı Kaleci_______________________

Yabancı ________________Servet__________Yabancı__________Hakan

___________________Barıs________Topal____________Arda____________

Yabancı_______________________________________________Kewell_

_____________________________Baros___________________________

İlk 11 de 6 yabancı olur.

Nonda ve X sahsıda + 2 deki yerini alır.

Benim dusuncem bu şekilde. Bunların hepsinin birer varsayım olduğunu tekrardan belirteyim. ( Ama mantıklı :) )

ama demiştim :S o kadar yazı yazdıydım kimse kaale alıp bi cevap tenezzulunde bile bulunmadı :(

Güzel demişsin.İyi demişsin.Deco zaten büyük fantaziydi bizim için.Ancak Dos Santos öyle imkansız bir transfer değil ve tamda aradığımız adam.

İmkansızlıgından bahsetmiyorum renktaş. Ben sadece cok yönlü olmasından bahsediyorum. Yani bence alacağımız veya Haldun abinin baktıgı adamlar ( Sağ açık için ) forvette , ortasahada , sag acıkta , forvet arkasında da oynayabilecek tarzda aolan admlardır. Örneğin : Bellamy , Nihat , Gudjohnsen vs. Ben bundan bahsediyorum. Zaten kısıtlı olan yabancı hakkımızı Joker adamlarla doldurucaz gibi geliyor bana ve daha mantıklı.

İmkansızlıgından bahsetmiyorum renktaş. Ben sadece cok yönlü olmasından bahsediyorum. Yani bence alacağımız veya Haldun abinin baktıgı adamlar ( Sağ açık için ) forvette , ortasahada , sag acıkta , forvet arkasında da oynayabilecek tarzda aolan admlardır. Örneğin : Bellamy , Nihat , Gudjohnsen vs. Ben bundan bahsediyorum. Zaten kısıtlı olan yabancı hakkımızı Joker adamlarla doldurucaz gibi geliyor bana ve daha mantıklı.

Maksimum 1 hafta için minumum 3 oyuncu alacağımızı düşünüyorum.Hayırlısı olsun diyelim.

Transfer konusunda sessizlik olmasi beni daha da heyecanlandiriyor. Daha once de dedigim gibi bu hafta 1 ya da 2 kisi aciklanacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt