# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

yeter artık. bir transfer haberi açıklasınlar .

Onu bunu bilmem de ayın 1'ne kadar Leo Franco hariç bir futbolcu kesin açıklanır.Ama en beklenmedik anda olur bu.Temmuz ayının 15'ne kadar 1 trasnfer daha yapılır.Ama sundan kesin eminim ki 31 Ağustos'ta mutlaka trasnfer yaparız.Tarih yanılmaz :)

cıkar adnan sezgin ve GS'da transfer bitmez der konu kapanır

valla onu bunu bilmemde rüyamda dos santos galatasaray'a gelmişti. kalktığım gibi resmi siteye baktım ama yine aynı resmi gördüm.:confused:

Dayanımıyorum artık hadi be Haldun açıkla artık birisini herkes kabız oldu yaa :D:D:D.

Giovani!

Suan :cay: Keyfi yapiyom seni bekliyom.

Istersen gel beraber icek,ne dersin?:m26:

YA BEYLER dos santos ge lme ye cek UNUTUN SIMDILIK O KADAR PARA YOK STADI DOLDURALIM GS MOBILI ALALIM SONRA OYLE YILDIZ ISTEMEYE YUZUMUZ OLSUN

YA BEYLER dos santos ge lme ye cek UNUTUN SIMDILIK O KADAR PARA YOK STADI DOLDURALIM GS MOBILI ALALIM SONRA OYLE YILDIZ ISTEMEYE YUZUMUZ OLSUN

Nasıl o kadar para yok ya...Listedekilerin içinde en ucuzu santos...Eğer onu alabilecek kadar maddi gücümüz yoksa GALATASARAY hiç transfer yapmaz bu sezon...

dos santos çok da hedef transfer değil bence. Madem ki yabancı alıcaz bence daha tecrübeli olmalı ve evet aynı zamandada genç yani çok olmasada makul seviyede.

Arkadas haklı valla.suan forumda ortalama 400 kisi var.350 si bizden olsa eminimki bu 350 kisiden 50sinde GSmobile vardır.sonrada buraya girip transfer bekleriz. rakip taraftar donunu bile kendi magazalarından alıyor.azize okey cıkartsa onu bile ordan alacaklar :D

Arkadas haklı valla.suan forumda ortalama 400 kisi var.350 si bizden olsa eminimki bu 350 kisiden 50sinde GSmobile vardır.sonrada buraya girip transfer bekleriz. rakip taraftar donunu bile kendi magazalarından alıyor.azize okey cıkartsa onu bile ordan alacaklar :D

valla 3bin 5bin tane gsmobile hattıyla transfer yapılacaksa alalım 15-20 tane.

konu o değil.konu Galatasarayın içinde bulunduğu mali krize karşı en iyisini ve en ucuzunu alabilmesini beklemek.tabi ki takıma destek olacağız.

valla 3bin 5bin tane gsmobile hattıyla transfer yapılacaksa alalım 15-20 tane.

konu o değil.konu Galatasarayın içinde bulunduğu mali krize karşı en iyisini ve en ucuzunu alabilmesini beklemek.tabi ki takıma destek olacağız.

Bu çok yanlış bir düşünce. GSmobile ve GSstore'lar bir marketing planlamasının ürünüdür. Şu anda GSmobile'ın 13-14 bin civarında üyesi var, yine bu konuda ezeli rakibimizden oldukça gerideyiz. Türkiye'de 50 milyon cep telefonu abonesi var. Biz GSmobile abonemizi 1 milyon'a çıkarırsak kulübe yıllık yaklaşık girdinin ekstradan 25 mio $ olacağı öngörülüyor. Bu da yaklaşık 15 milyon euro demek.. Yılda 15 milyon euro her sene kontratıyla bir Ryan Babel anlamına gelir..

Her Galatasaray taraftarı GSmobile almalıdır ki yarın öbürgün yapılan yanlışlarda eleştirebilme hakkına sahip olsun, kombine almak maddi durumlardan ötürü sıkıntı yaratıyor olabilir ama GSmobile bir taraftarın rozetidir.

Bu çok yanlış bir düşünce. GSmobile ve GSstore'lar bir marketing planlamasının ürünüdür. Şu anda GSmobile'ın 13-14 bin civarında üyesi var, yine bu konuda ezeli rakibimizden oldukça gerideyiz. Türkiye'de 50 milyon cep telefonu abonesi var. Biz GSmobile abonemizi 1 milyon'a çıkarırsak kulübe yıllık yaklaşık girdinin ekstradan 25 mio $ olacağı öngörülüyor. Bu da yaklaşık 15 milyon euro demek.. Yılda 15 milyon euro her sene kontratıyla bir Ryan Babel anlamına gelir..

Her Galatasaray taraftarı GSmobile almalıdır ki yarın öbürgün yapılan yanlışlarda eleştirebilme hakkına sahip olsun, kombine almak maddi durumlardan ötürü sıkıntı yaratıyor olabilir ama GSmobile bir taraftarın rozetidir.

Maddi durumu elveren alır ancak onu malesef. Galatasaray taraftarı genelde genç nüfus çoğunlukta daha, onların da maddi durumu çalışanların bile anca bir yerlere gelmiş ki, üniversiteli ve liseli profilinde çoğunluk galatasaray'da çünkü son 20 yılın en başarılı takımıyız. Ancak 35-40 yaş üstüne çıktığımızda Fenerbahçeli oranı artıyor. Çünkü onların çocukluğunun başarılı takımı Fenerbahçe. Onların aileleri ve çocuklarının da bir kısmı Fenerli oluyor dolaylı şekilde ve kariyerlerinin yüksek döneminde ve maddi olarak daha kuvvetli bir taraftar profilleri oluşuyor bu durumda. Fenerium satışlarını patlatan etkenlerden biri de bu. Bir arkadaşım çalıştığı şirkette iyi maaş alan hafif üst düzey bir beyin her maaşı ile gidip ailedeki herkese yeni bir Fenerbahçe forma aldığına şahit olmuş. Düşünebiliyor musunuz? Her ay 3-4 forma. Onun dışında aldıkları da cabası. Bunun gibi iyi kazanan Fenerli sayısı Galatasaray'lı sayısından yukarıda anlattığım gibi daha fazla.

Örneğin ben GSmobile'a geçemem çünkü fatura/kontör giderimin bütçemi sarsmaması için bedavaya konuşmam gerekenler var (ayda toplam 30 saat civarı telefonla konuşan biriyim) ve GSmobile'da bu şansım şu an için yok. Yani ben GSmobile almıyorum diye eleştiri hakkımı kaybetmem, kimse kusura bakmasın. Ben giderim formamı alırım, uygun olursa tişört alırım, anahtarlık alırım, terlik alırım, mümkün olduğunca maçlara giderim biletimi alırım, eğer zamanım, hayatım ve maddi durumum uygun olursa kombinemi alırım. Elimden geleni yapmış olurum.

Bu çocuğun gelmesi iyi olur, bonservisini alabilirsek, burada yıldızlarla kendini yetiştirebilir. Ama Spurs'un bu düşük fiyata bu genci vereceğini sanmıyorum.

Bu çocuğun gelmesi iyi olur, bonservisini alabilirsek, burada yıldızlarla kendini yetiştirebilir. Ama Spurs'un bu düşük fiyata bu genci vereceğini sanmıyorum.

Bence verir,cünkü Antrenör Redknappin gözünden düstü ve iyi de maas aliyodur.

Maasindan kurtulmak icin satabilirler!

Ayrica Rus Santrfor Pavlyuchenkoda Sans bulamiyo Spursde ve bize süper yakisir!

Totteham bu gidişte 10 yıla kadar sonu Newcastle gibi olur...

Bu kadar iyi oyuncularla bir iş başaramayan böylesine iki klüp yoktur...

Totteham hadi neysede...

Geremi, Duff, Owen, Lualua, Given, Coloccini vs gibi isimlerle küme düşmeyi başardılar... Şaka gibi...

Bu isimlerden 2 tanesi bizde olsa... Ligi garantileriz...

Totteham bu gidişte 10 yıla kadar sonu Newcastle gibi olur...

Bu kadar iyi oyuncularla bir iş başaramayan böylesine iki klüp yoktur...

Totteham hadi neysede...

Geremi, Duff, Owen, Lualua, Given, Coloccini vs gibi isimlerle küme düşmeyi başardılar... Şaka gibi...

Bu isimlerden 2 tanesi bizde olsa... Ligi garantileriz...

Geremi cok yaslandi!

Duff hep sakat,sakat olmasada formda olmuyo!

Owen ayni Duff gibi!

Lualua Ingiltere Liginde orta sinif oyuncudur!

Given,Collocini ve Martins vardir Newcastleda üst düzey oyuncu!

Isim olarak tabi saydiklarin dogru olabilir,ama performans olarak ben onlari büyük oyuncu olarak saymiyom daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt