# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Damien Duff bana kalırsa çok ama çok yetenekli bir oyuncu. Yanlız çok şanssız. Kewell gibi sakatlıklar peşini bırakmıyor...

yönetime tebrikler.atı alan üsküdarı geçmek üzere.biz hala transfer yapcaz.görüştüğümüz adamların hepsine büyük kulüpler talip oldu.hal böyle olunca bizim ilgilendiğimiz oyuncular elimizde patlıyo

Zaten bu başlığa çoktan kilit vurulmalıydı...:cool::cool:

yada biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.allah bilir yönetim lincolnü takımda tutcak.yani biz biraz havalardan uçuyoruz gibi.mesela senderosu beğenmiyoz.gideriz şimdi gürcü adamı getiririz ne oldu ah senderos vah senderos deriz

gozumuz cok yukseklerde arkadaslar ne adamlar yaziliyo burda 100 sayfa yorum yapiliyoo oyuncular hakkinda ilk sayfalarda gelir cok iyi olur falan filan son safalarda bu adam bize gelmez kimler istiyoo falan filan iyice umudumuzu yitirdik iyice sinirlerimiz bozuldu hadi hayirlisi

Yönetime neden sallıyorsunuz arkadaşlar onlarmı diyor şu isimle ilgileniyoruz diye ? Bu isimler tamamen gazetelerin uydurması yönetim işini sessizce yapıyor. Yönetime atıp tutmayın 2. sınıf oyuncuları getirmezler heleki Rijkaard'dan sonra..

valla gerçekjten insanın psikolojisi bozuluyo böyle.yani bize gelmesi imkansız futbolcular bile beğenmemeye başlıyoruz.

yönetime atan tutan yok.şurda kaç sayfa olmuş insanlar deli gibi yorum yapıyo.kamp başlıcak 2 gün sonra.2.sınıf oyuncu gelmez diyorsunda senderos 1.sınıf değilmi bu adamı kimse beğenmiyor.peki mbokani 1.sınıfmı acaba?

1.sınıf dediğin adam şöyle formana isim yazdırdınmı herkes onu ismi gördümü o adamın tanınmış olduğunu bilcek.yıldız olduğunu bilcek.mbokani yazdırsam dalga geçerler.ama bi van nistelrooy gelse bu takıma fenerlisi bile formasını alır.

yönetime atan tutan yok.şurda kaç sayfa olmuş insanlar deli gibi yorum yapıyo.kamp başlıcak 2 gün sonra.2.sınıf oyuncu gelmez diyorsunda senderos 1.sınıf değilmi bu adamı kimse beğenmiyor.peki mbokani 1.sınıfmı acaba?

Bu saydıgın isimlerin hepsi medyanın uydurması! yönetim görüşüyoruz felan demedi. Ayrıca yukarıdaki mesajında atıp durmuşsun yönetime..

takıma faydası olacaksa isterse san marinolu olsun formayı yüreğiyle oynayarak taşısın.İlk geldiğinde olmaz ama 1. senesi sonunda bütün formalarını alırım :)

medyanın uydurmasıysa biz burda ne yapıyoruz?boşuna vakit geçirmekmi,birşeyin amacımı..evet yönetim transferlerde ağır davranıyor bunu kimse inkar edemez.

Yönetime neden sallıyorsunuz arkadaşlar onlarmı diyor şu isimle ilgileniyoruz diye ? Bu isimler tamamen gazetelerin uydurması yönetim işini sessizce yapıyor. Yönetime atıp tutmayın 2. sınıf oyuncuları getirmezler heleki Rijkaard'dan sonra..

Ne iş yapmışlar şimdiye kadar?Sayayım mı sessiz yaptıkları işleri.

1:Feldkampı 100 yaşından sonra getirdiler takımın başına.

2:Skibbe çırağını getirdiler takın başına.

3:Yaptıkları takım ancak 5. olabildi.Şimdi bana kadro süperdi demeyin süper bir takım görmedim geçen sene.

4.takımın en iyi oyuncusu Serveti satıyorlar.Oda meçhul.

5.Transfer sezonu nerdeyse bitecek halen transfer yok ortada.

şerif bey bende ekleyim.hedef hedef diyolar en önemli maçımızda meira yı sattılar.ve hamburg maçına stopersiz çıktık.o maçta 1 stoperimiz olsaydı o maç 2-0 dan 3-2 ye gelmezdi.

Ne iş yapmışlar şimdiye kadar?Sayayım mı sessiz yaptıkları işleri.

1:Feldkampı 100 yaşından sonra getirdiler takımın başına.

2:Skibbe çırağını getirdiler takın başına.

3:Yaptıkları takım ancak 5. olabildi.Şimdi bana kadro süperdi demeyin süper bir takım görmedim geçen sene.

4.takımın en iyi oyuncusu Serveti satıyorlar.Oda meçhul.

5.Transfer sezonu nerdeyse bitecek halen transfer yok ortada.

transfer sezonu 1 eylüldede bitiyo. daha 20 gün oldu başlayalı. o kadar da insafsız olmayalım...

1-2-5 bunlara katiliyorum arkadasim ama gecen sen sen kac kere izledin galatasarayi tam kadro hadi bos ver tam kadroyu kac kere izledin 2-3 eksikle takimimizi? servet transferide tek tarafli dusunmemek gerekiyo adam gitmek istiyo zorla tutucak halimiz yok iyibir teklif geldi ve satildi

işte bizde böyle geç takım kurarsak yine dandik bir takıma eleniriz.stau bükreş çokmu iyiydi bizim takımdan.hep transferde geç kalmanın cezasını çektik.ki bu lige de yansıdı.

şerif bey bende ekleyim.hedef hedef diyolar en önemli maçımızda meira yı sattılar.ve hamburg maçına stopersiz çıktık.o maçta 1 stoperimiz olsaydı o maç 2-0 dan 3-2 ye gelmezdi.

süper yorum ... Servet satılıyosa alternatifi hazırdır yorumlarına da kuşkula baktıracak bir yorum bence...:confused:

haluk bey tamam sakatlar vardıda bu sene rakiplerimiz ne durumdaydı?biz ankaraspor maçıyla hacettepe maçını alsak yine şampiyonduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt