# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ne iş yapmışlar şimdiye kadar?Sayayım mı sessiz yaptıkları işleri.

1:Feldkampı 100 yaşından sonra getirdiler takımın başına.

2:Skibbe çırağını getirdiler takın başına.

3:Yaptıkları takım ancak 5. olabildi.Şimdi bana kadro süperdi demeyin süper bir takım görmedim geçen sene.

4.takımın en iyi oyuncusu Serveti satıyorlar.Oda meçhul.

5.Transfer sezonu nerdeyse bitecek halen transfer yok ortada.

1.Feldkamp geldi takım şampiyon oldu. Bütün takım değişti.. Barış gibi bir adamı bize kandırdı..

2.Skibbe hataydı kabul..

3.Takım süperdi ama başında hoca yoktu. Kimse Kewell - Baros transferlerine birşey diyemez. İyi bir hoca olup, "takım" olabilseydik bu kötü ligde ligi süpürürdük..

4.28 yaşında bir adamı GALATASARAY KULÜP TARİHİNİN en yüksek ücretine satıyorlar. Adam da gitmek istiyor, bırak da satsınlar ;)

5.Rijkaard'ı transferden saymıyorsun sen heralde. Dünyanın en iyi 10 hocasından biri olan adamı getirmek o kadar kolay mı sanıyorsun ? Transfer o kadar kolay iş mi ?

Biraz sabır Allah aşkına.. SABIR...

yönetime atan tutan yok.şurda kaç sayfa olmuş insanlar deli gibi yorum yapıyo.kamp başlıcak 2 gün sonra.2.sınıf oyuncu gelmez diyorsunda senderos 1.sınıf değilmi bu adamı kimse beğenmiyor.peki mbokani 1.sınıfmı acaba?

Mbkoani türkiyedeki her santrafor dan daha kaliteli...Avrupanın en büyük kulüplerinde oynıyabilecek bir adam.Biz hayatta alamıyız onu.Keşke alabilsek...

valla hepiniz haklisiniz aslinda ne biliyim kafayi yicem artik bekle bekle bekle saglikli dusunemiyorum gercekten ama genede dogruluk payi var yazdiklarimda bana gore

Ne iş yapmışlar şimdiye kadar?Sayayım mı sessiz yaptıkları işleri.

1:Feldkampı 100 yaşından sonra getirdiler takımın başına.

2:Skibbe çırağını getirdiler takın başına.

3:Yaptıkları takım ancak 5. olabildi.Şimdi bana kadro süperdi demeyin süper bir takım görmedim geçen sene.

4.takımın en iyi oyuncusu Serveti satıyorlar.Oda meçhul.

5.Transfer sezonu nerdeyse bitecek halen transfer yok ortada.

geçmiş geçmişte kaldı.

bitti artık feldkamplı skibbeli dönem.

bak vizyon getirmiş takım ,rijkaard alınmış.

servet satılsın servet kimki ya ? Türkiyenin en iyi ama youla gibi hızlı forvetler karşısında en çürük defans oyuncusu.satılsın yeri doldurulacak.

transfer sezonu 1 eylülde bitecek.

boşuna yönetime sallıyorsunuz bir marifetmiş gibi.

biz bu seneki yönetim hatasını sayıyoruz renkdaş.hata dan kaçılmaz.onlarda biliyolar zaten.bu sene uefa da final oynamamız içten bile değildi.okadar inanmıştık ki fenerliler yusuf oğlana dönmüştü kadıköyde final oynucaz diye.ama ne yaptılar meira yı sattılar.Skibbe yide neden getirdiklerini cümle alem çok iyi biliyolar.adnan sezgin kimi oynatcan dediyse o oynadı.Skibbe otoriter bir adam değil.ama çok beyfendi.takım da zaten çok iyi oynuyordu.ama olmadı.bu sefer rijkaardı aldılar çünkü karışmıcaklar takıma

renkdaş mbokani yi videolarına bakarak 1. sınıf diyebilirsin.ozaman ümit karan da 1.sınıf oyuncu.adamın attığı golleri video yaparsak barça hemen kapar.hele ki inamoto nun videosunu izle ronaldinho gibi teknik demi.ama biz göremedik.

Giovani hakkında tartışma devam edecekse etsin. Burası yönetime sallama yeri değil! İstemeyen varsa çıksın aday olsun sezon sonu..

alper bey yönetimin hatasını söylemek sizce suçmu?biz takımın kötülüğünemi yorum yapıyoruz.yorumlara bir bakarmısın.hatadan kaçılmaz.hatayı söylemekte suç değildir.onlarda bilsinlerki bu senede böyle olmayalım

Nezaman acikliyacaklar ya transferi

alper bey yönetimin hatasını söylemek sizce suçmu?biz takımın kötülüğünemi yorum yapıyoruz.yorumlara bir bakarmısın.hatadan kaçılmaz.hatayı söylemekte suç değildir.onlarda bilsinlerki bu senede böyle olmayalım

mantıklı yorum yapalım o halde ;)

formamın arkasına mbokani mi yazdıracam ya! demeyeceğiz o halde ;)

takıma faydası olabilecek adamlara kapımız açık,kaldı ki yönetim henüz gudjohnseni,dos santosu veya babeli alamadık bunu aldık demedi.:ka05:

renkdaş mbokani yi videolarına bakarak 1. sınıf diyebilirsin.ozaman ümit karan da 1.sınıf oyuncu.adamın attığı golleri video yaparsak barça hemen kapar.hele ki inamoto nun videosunu izle ronaldinho gibi teknik demi.ama biz göremedik.

Video dan izleme olayı değil,adamı kimlerin takip ettiği önemli eğer bu yaşına kadar alınmamışsa futbolu yüzünden değil.Ayrıca bildiğim kadarıyla standard liege bonservisi için 15-20M euro gibi bişey isityor.Bununda bir etkisi olabilir...

Her türlü olumlu, yapıcı ve yanlışların yanı sıra çözüm yolu da gösteren eleştiri söylenebilir elbette. Ama samimiyetsiz eleştirileri yanlış buluyorum.

adnan başkandan daha iyi yöneticek adam yok şuanda..benim yönetime güvenim sonsuz..ayrıca bu topic Dos Santos ama siz burda yönetimi konuşuyosunuz..

Artık bir transfer açıklansın harbiden.Konular hep başka yerlere sapmaya başladı.Sınavlarımdan önce bir bomba iyi giderdi be.

Yeni transferleri Pazartesi gunu sezon acilisinda antremanda gorecegiz galiba. Daha hicbir yere haberi dusmeden, oyuncular ilk kosularini yapmaya basladiklarinda, "A bunu almisiz, bak bunu da transfer etmisiz" diyecegiz galiba.

Yeni transferleri Pazartesi gunu sezon acilisinda antremanda gorecegiz galiba. Daha hicbir yere haberi dusmeden, oyuncular ilk kosularini yapmaya basladiklarinda, "A bunu almisiz, bak bunu da transfer etmisiz" diyecegiz galiba.

Keşke öyle olsada çok geç olmamış olur transferler bizede süpriz olur.

hep böyle ümidimizi yitirdiğimiz zamanlarda çok flaş isimler açıklandı. Örnek : Harry Kewell , Milan Baros...

Ben yine flaş bir isim bekliyorum şu günlerde. O da inşallah Dos Santos olur...

Video dan izleme olayı değil,adamı kimlerin takip ettiği önemli eğer bu yaşına kadar alınmamışsa futbolu yüzünden değil.Ayrıca bildiğim kadarıyla standard liege bonservisi için 15-20M euro gibi bişey isityor.Bununda bir etkisi olabilir...

Ben Belcika'da yasiyorum. Bonservisi 20 milyon falan degil, hikaye o renktasim. Bonservisi Jovanovic gibi 5 milyon eurolarda geziyor.

Ayrica Mbokani bize gelirse ligin tozunu artirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt