# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Krkic de gelsin. Dos Santos tek başına olmaz. Yalnızlık çeker.

Bana manu dan bir transfer yapıcakmışız gibi geliyor.Duyum filan değil yalnızca hissiyat...İyi olur ama baya.............

Babel ve Dos Santos gelecek;).Dos Santos'dan daha ümitliyim medyada iyice unutuldu ;):).

ne babel ne dos santos olur. üstünde durulmayan ya da ismi hiç geçmeyen biri olacak. :)

Rijkaard bizim Serdar'a olduğumuz kadar hayran kaldıysa vede antremanlardaki performansını beğendiyse transfer bile yapmayabiliriz sağ kanada falan.

Rijkaard bizim Serdar'a olduğumuz kadar hayran kaldıysa vede antremanlardaki performansını beğendiyse transfer bile yapmayabiliriz sağ kanada falan.

serdar tam rijkaard'ın seveceği tipten bir futbolcu. aynı şekilde aydın da. hızlı, teknik, ... bu iki ismi de kadroda tutacaktır gibi geliyor. ama serdar'ın ilk tercih olması çok doğru olmaz tabii, kamp performansları bazen yanıltabiliyor. ama serdar kanat için iyi bir alternatif olur. kewell ve rijkaard'dan çok şey öğrenebilir, bu fırsatı iyi kullanmalı. :)

Dos Santos'un gelmemesine üzüldüm. Ancak bu adam için orta sahanın ortasında da oynar deniyodu. Kim bilir...

Bir baska bahara Giom artik senin transfer hayal oldu :)

Gio ve Babel'in yalan olacakları çok belliydi, ben de dahil birkaç kişi bunların balon olduğunu söylemişti. Zaten onlar henüz kariyerlerinin başındalar, kendilerini henüz ispatlayamadılar. İngiltere'de tutunmaya çalışıyorlar. Bu yüzden zaten imkansızdı birkaç basamak aşağı inmeleri.

Serdar fizik, top kontrolü ve sürüşü, orta yapma stili açısından CR'ye benzemiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt