# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Beşiktaşla adı geçiyor şu sıralar.

Hatta dün Miiliyet.com da gördüğüm bir haberde "Galatasaray da istiyordu ama Beşiktaşı seçti" diye bir haber vardı.

Galatasaray ve Beşiktaş yabancı futbolcuyu isteyecek,futbolcu Beşiktaşı seçecek...:DNeremle gülsem acaba:asd::asd::2aloh1::2aloh1:

Hatta dün Miiliyet.com da gördüğüm bir haberde "Galatasaray da istiyordu ama Beşiktaşı seçti" diye bir haber vardı.

Galatasaray ve Beşiktaş yabancı futbolcuyu isteyecek,futbolcu Beşiktaşı seçecek...:DNeremle gülsem acaba:asd::asd::2aloh1::2aloh1:

Beşiktaş bu sezon şampiyonlar liginde oynuyor. Dos Santos gibi 21 yaşında bir adam Türkiye'ye kariyerini noktalayana kadar kalmak üzere gelmeyeceğine göre bence biran önce podyuma çıkabileceği takımı seçmesi doğaldır. Eğer uzun vadeli düşünecek olsa tabiki Galatasaray'ı seçmesi daha mantıklı...

Bjk 6 milyon euro teklif etmiş , Tottenham kabul etmiş.

Kanal 24

Almaları atrık çok zor bu Gold Cup'tan sonra değerini en az ikiye katladı.Ayrıca Rijkaard'ın takımı varken oraya mı gider.

Gelmesini çok isterdim ama sanmıyorum,bu arada takip edenler bilir,Dos Santos kanat oyuncusu değil,ileri ikili arkasıdır...:)

Bu konu artık bitmiştir , adam dün resmen şov yapmış.Tottenham hayatta bırakmaz.

Bu konu artık bitmiştir , adam dün resmen şov yapmış.Tottenham hayatta bırakmaz.

Hocaları onu takımımda görmek istemiyorum demişti ve o yuzden kiralık yolladılar sonrada fikrim degişmedi diye acıklaması vardı tottenhamda kalmaz ama bizede yar etmezler valenciaya gidebilir silva giderse

O bahsedilen bonservis parasına alınabilseydi bitmezdi tabiki, ama bana hiç inandırıcı gelmiyordu o zamanda 4-5 m euro. Ha o paraya alınabiliyordu da alınmadıysa yazık olmuş.

Bir zamanlar ismi çok geçmişti şimdi ortaya tekrar atılmış gelmesini çok isterim hemde çok ama zor gözüküyor bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt