# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Dos Santos serbest oynabilen ama normalde forvet arkası oynayan bir isim,şu anda ihtiyacımız olan türde bir transfer ama çok zor gözüküyor...

Dos Santos cok yonlu bir oyuncudur. Forvet'e yonelik sag acikta oynar, forvet arkasida, forvet'te oynar, gerekirse sol acikta oynar ...

Dos Santos cok yonlu bir oyuncudur. Forvet'e yonelik sag acikta oynar, forvet arkasida, forvet'te oynar, gerekirse sol acikta oynar ...

Evet,aslında dediğin gibi çok yönlü bir oyuncu,eğer alınabilirse tam ihtiyacımız olan türde bir oyuncudur kendisi...

Bu hafta transfer olurmu sizce ? temmuz bitti nerdeyse. :mad:

bu ne acele? 1 aydan fazla var transfer sezonunun bitmesine acele etmekten ne kadar çok transfer hatası yapıldıgını daha önce gördük

isterse 5 ay olsun lig başlıcak takıma katılması ısınması taktik çalışmaları öğrenmesi 4-3-3 e alışması takımla kaynaşması vs vs bunlar ne zaman olacak peki.

isterse 5 ay olsun lig başlıcak takıma katılması ısınması taktik çalışmaları öğrenmesi 4-3-3 e alışması takımla kaynaşması vs vs bunlar ne zaman olacak peki.

Katılıyorum,transfer ne kadar erken tamamlanırsa uyumda ve başarıda o kadar erken gelir...

bu ne acele? 1 aydan fazla var transfer sezonunun bitmesine acele etmekten ne kadar çok transfer hatası yapıldıgını daha önce gördük

Ben de acele edildiğini sanmıyorum şu anda, acele ediliyor olsaydı geçen hafta gerçekleşirdi, artık en erken önümüzdeki hafta birşeyler olur diyorum. Ama çok daha da uzun sürebilir, elbette temasta oldukları oyuncular vardır, aceleci davranıp ta yanlış seçim yapmaya gerek yok, zaten Avrupada herkesin peşinde koştuğu bir adamı almayacağımıza göre çok hızlı davranmaya da gerek yok. Ama transfer sezonunun başında Dos Santos gibi bir adam gerçekten çok faydalı olurdu, ama bu saatten sonra zorlaşmıştır sanıyorum.

ne acelesi ya italya serie A da toplam 4 yada 5 transfer oldu gecn haftaya kadar:D çok zengin olmayan bütün klübler bekliyo suan çünkü avrupada balon piyasa mevcut hersey 1-2 haftaya kadar normale döner diye düşünüyorum

ne acelesi ya italya serie A da toplam 4 yada 5 transfer oldu gecn haftaya kadar:D çok zengin olmayan bütün klübler bekliyo suan çünkü avrupada balon piyasa mevcut hersey 1-2 haftaya kadar normale döner diye düşünüyorum

Acele transfer 2 türlü oluyor bir adam almak için hazır bulduk alalım bir de iyi futbolcu bulursun hemen transferini bitirmek için uğraşırsın biz bunu yapmalıyız farklı bir sistemde oynucaz alınan oyuncunun takıma alışması gerekir.

bu siteye genel dedikodular adlı bir bölüm lazımdı.

dos santos konusunda neleri konuşuyoruz :)

yönetim lütfen duy bu sesi,bi dahaki transferde en azından.

Hayır tabikide ama takıma alışması zaman alıcak 5. hafta derbi var;)

gelmesini ben de çok istedim ama gelmedi,belki gelir dicem ama sanmıyorum

İnşallah bjkye falan gelmez çok üzülürüm ,bjkye geleceğini de sanmıyorum ya neyse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt