# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

İstemiyorum demedim ki. Sadece ortasahaya ihtiyacımız oldugu için ortasahada oynayabiliyormu diye sordum

fizik gücü biraz zayıf ama çalım atabilme yeteneği yüksek, bence de orta sahaya aradığımız oyuncu değil ama her zaman beklediğimiz transferler olmuyo, Haldun Abi'nin işine belli olmaz, Rijkaard da istiyordur bu çocuğu bence

fizik gücü biraz zayıf ama çalım atabilme yeteneği yüksek, bence de orta sahaya aradığımız oyuncu değil ama her zaman beklediğimiz transferler olmuyo, Haldun Abi'nin işine belli olmaz, Rijkaard da istiyordur bu çocuğu bence

Deco ve VDVde aradıgımız adamlar degil onlarda çok ofansif en iyisi Emana bence

galiba vazgeçildi emanadan yüksek bonservis bedeli sebebiyle scoutgs de okumuştum, 9-10 milyon€ dan aşşağıya vermeyecekler heralde emanayı

ScoutGsyede inanmıyorum. Quaresma ile ilgilendigimizi söylemişlerdi basından beri Keıta ile ilgilenmişiz Haldun Üstünel öyle demişti aylardır Keıtayı izliyoruz diye.Suanda Galatasaray.org dısında hiçbir yere güvenmiyorum

gelirse mutlu olurum,çünkü çok genç,bize ileride maddi açıdan katkı sağlayabilir,bekleyip göreceğiz artık yapacak bir şey yok bu transfer döneminde :)

Alma olasılığımızın olmadığı biri artık. Kilitlensin boş muhabbet olması.

Bahsedilen son forvet oyuncusunun Dos santos olma ihtimali artıyor

cok sevdigim bir oyuncu keşke gelse diyorum ama bu saaten sonra zor.

hızlı teknigi yüksek bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.

Gündemimizde oldugunu düşünmüyorum gerceklesen transferlerden sonrada gerek kalmadı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt