# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Gündemimizde oldugunu düşünmüyorum gerceklesen transferlerden sonrada gerek kalmadı zaten

Doğru diyorsun, şu anki kadromuzda kewell bile yedek kalıcak gibi gözüküyor. O da gelirse yedek kalır. Zaten ortasahamız çok iyi duruma gelmiş bir halde

aslında bu konuların hepsini kilitlemek lazım bu tür mevkilere artık transfer yapılması mantıkçada zaten olanaksız bu konulara mesaj bile yazmamanız lazım

Doğru diyorsun, şu anki kadromuzda kewell bile yedek kalıcak gibi gözüküyor. O da gelirse yedek kalır. Zaten ortasahamız çok iyi duruma gelmiş bir halde

bence kimse yedek kalmaz kadromuzda büyük bir ihtimalle böyle şekillenebilir

---------------------Leo Franco-------------------------

Sabri----(Transfer)Gökhan------Servet---------Hakan B.

-----------Elano-------Mehmet t.-------Arda------------

--Keita---------------Baroş---------------kewell

bence bu kadro böyle iyi:ka05:

bence kimse yedek kalmaz kadromuzda büyük bir ihtimalle böyle şekillenebilir

---------------------Leo Franco-------------------------

Sabri----(Transfer)Gökhan------Servet---------Hakan B.

-----------Elano-------Mehmet t.-------Arda------------

--Keita---------------Baroş---------------kewell

bence bu kadro böyle iyi:ka05:

ben de öyle düşünüyorum. ama kewell yedek kalıcak gibi bir his var içimde :p

O kadro herkesin istedigi kadro sabri---ugur degişikligiyle birde ayagına hakim mücadeleci bir stoperle birlikte ama herkesde bi kusku var cokmu ofansif oluo diye madem 4-3-3 oynıcaz madem o felsefeyi ediniyoruz su felsefeyide edinelim johan cruyff'un sözü top bizdeyken onlar gol atamaz yani en ideal kadro budur

O kadro herkesin istedigi kadro sabri---ugur degişikligiyle birde ayagına hakim mücadeleci bir stoperle birlikte ama herkesde bi kusku var cokmu ofansif oluo diye madem 4-3-3 oynıcaz madem o felsefeyi ediniyoruz su felsefeyide edinelim johan cruyff'un sözü top bizdeyken onlar gol atamaz yani en ideal kadro budur

doğru diyorsun. dediğin gibi yapılmalı. çok ofansif kalınıyor deniliyor ama fazla top kaptırmayız, kaptırırsak da kaparız bence :2aloh1:

Sallamada son nokta :D Dos Santos Cimbomda

Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Tottenham'ın müthiş yeteneğini bu defa renklerine bağlıyor. "İkinci Messi" denilen 20 yaşındaki Giovani Dos Santos, Ocak ayında Galatasaraylı olacak

G.Saray, dünya çapında büyük yankı uyandıracak bir transferi gerçekleştirmek üzere. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında G.Saray'a

transferi son dakika pürüzü nedeniyle gerçekleşmeyen Giovani Dos Santos'u Ocak'ta renklerine bağlayacak. Barcelona'dan öğrencisi olan Meksikalı yıldızı çok isteyen teknik direktör Rijkaard'ın ısrarı üzerine tekrar kolları sıvayan yönetim, Tottenham kulübüyle yaptığı görüşmede büyük mesafe katetti.

G.Saray yönetimi, prensipte anlaştığı İngiliz kulübünün yöneticileriyle el sıkışırken, 20 yaşındaki Dos Santos da "Rijkaard beni çok istiyor. Doğrusu, ben de yeniden onunla çalışmaktan yanayım" diyerek sarı-kırmızılı ekibe gelmeye hazır olduğunu net bir şekilde dile getirdi. İngiltere'de büyük takımlardan hiçbirinin talip olmadığı Dos Santos'un ikinci yarıda G.Saray forması giyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
ÖZEL HABER: SAVAŞ ÇORLU

kaynak: fotomac siteye bir girin resimde güzel baslığın :)

Santos müjdesi

Tottenham’ın 20 yaşındaki Meksikalı golcüsü eski teknik patronu Rijkaard ile çalışabilmek için Ocak 2010’da başlayacak ara transferi iple çekiyor

Hep gündemdeydi

Galatasaray Rijkaard’ın ısrarla istediği bir savunmacı bir de golcü için elini çabuk tutmaya çalışılıyor. Sezon başında transferi gündeme gelen ancak Tottenham kulübünün olumsuz tutumu sebebiyle işi tıkanma noktasına gelen Meksikalı golcü Giovanni Santos’un transferi bu defa bitecek gibi görünüyor. Sarı-kırmızılılar Do Santos için Ocak 2010’u beklemeye başladılar.

Kiralık formülü

Cimbom'un teknik patronu Frank’ın eski öğrencisi olan ve Barcelona’nın alt yapısından yetişen Do Santos iki yıl önce Barcelona’dan Tottenham’a 5.5 milyon euro’ya transfer olmuştu. İngiliz kulübünde fazla oynama şansı bulamayan Meksikalı futbolcu eğer bonservisiyle alınamazsa kiralanacak. Do Santos’un Rijkaard ile yeniden buluşmak için can attığı bildirildi.

bunun kaynağı : Fotospor

başında foto ile baslayan gazeten uzak duracaksın :)

Potansiyeli olan fakat gereğinden fazla abartılan bir oyuncu..

Galatasaray sezon başı alamadığı genç yeteneği ocak ayında renklerine bağlayacak.

12 Ekim 2009 Pazartesi 09:38

G.Saray, dünya çapında büyük yankı uyandıracak bir transferi gerçekleştirmek üzere. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında G.Saray'a transferi son dakika pürüzü nedeniyle gerçekleşmeyen Giovani Dos Santos'u ocak'ta renklerine bağlayacak. Barcelona'dan öğrencisi olan Meksikalı yıldızı çok isteyen teknik direktör Rijkaard'ın ısrarı üzerine tekrar kolları sıvayan yönetim, Tottenham kulübüyle yaptığı görüşmede büyük mesafe katetti.

Sabah'ın haberine göre; G.Saray yönetimi, prensipte anlaştığı İngiliz kulübünün yöneticileriyle el sıkışırken, 20 yaşındaki Dos Santos da "Rijkaard beni çok istiyor. Doğrusu, ben de yeniden onunla çalışmaktan yanayım" diyerek sarı-kırmızılı ekibe gelmeye hazır olduğunu net bir şekilde dile getirdi. İngiltere'de büyük takımlardan hiçbirinin talip olmadığı Dos Santos'un ikinci yarıda G.Saray forması giyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

kaynak:sporx

dos santos gelirse kewell hiç oynamaz ki :( kewell ın varlığı yeter .......

Büyük takım futbolcusu değil.

Bu zihniyetle işte ilerleyemeyiz

İzliyoruz işte Kewellı çalım atana kadar mevsimler geçiyor,sahada yürüyecek hali kalmamış adamın neredeyse

32lik Kewell yerine genç ve yetenekli Dos Santos gelse fena mı olur? Mis gibi olur bence

Sola oyuncu fena olmaz...

Dos santos kiralanabilir potansiyeli var..Sonra rijkaard'ta var.. :)

Kewell diyoruz bende çok seviyorum ama bitmiş abicim varlığı yokluğu belli olmuyor. Kewell bizdede başka takımada gitse yedek olur. Yedek kulubesinde onun olması ayrı bir avantaj ama Gio gelirse nasıl olur sorusu bile saçma müthiş olur gerçekten ama o bölgeden ziyade defans ve orta saha sorunumuz giderilmeli.

Sola Dos Santos yerine Martin Petrov'u almak daha mantıklı. Hem Elano ile 2 senelik takım arkadaşı.

elano.jpg

Sabah radyoda duydum sevindim ama kaynaklara bakınca . :catsmiley:

Bu zihniyetle işte ilerleyemeyiz

İzliyoruz işte Kewellı çalım atana kadar mevsimler geçiyor,sahada yürüyecek hali kalmamış adamın neredeyse

32lik Kewell yerine genç ve yetenekli Dos Santos gelse fena mı olur? Mis gibi olur bence

demek istediğim o değildi ...dos santos tan bahsediyoruz boru mu? çok süper olur...

Kewell diyoruz bende çok seviyorum ama bitmiş abicim varlığı yokluğu belli olmuyor. Kewell bizdede başka takımada gitse yedek olur. Yedek kulubesinde onun olması ayrı bir avantaj ama Gio gelirse nasıl olur sorusu bile saçma müthiş olur gerçekten ama o bölgeden ziyade defans ve orta saha sorunumuz giderilmeli.

santos yetenekleri için söylenecek hiç hiç bisey bulamam sadece kewell a 10 dk da olsa sahada görmeyi isterim bazı futbolcular oynayarak sevgi kazanmazlar bir durus bir hareket yeter Gio gelirse çağ atlarız ama işte son yarım saat görmeye alıstığımız kewell ı hiç göremem... işte biraz duygusalım galiba bu aralar

Şu ana kadar yapılan haberlere göre ocak'ta alacağımız futbolcular:

dos santos, hamit, collocini, michael ball, luca toni, van buyten, german denis, eyong enoh, diego forlan, rafael marquez, asamoah, ediz bahtiyaroğlu, chamakh.. bunlar benim sayabildiklerim.

Ocak ta yapılırsa en fazla 1 transfer yapılır bana göre.

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YEN'DE..

Şu ana kadar yapılan haberlere göre ocak'ta alacağımız futbolcular:

dos santos, hamit, collocini, michael ball, luca toni, van buyten, german denis, eyong enoh, diego forlan, rafael marquez, asamoah, ediz bahtiyaroğlu, chamakh.. bunlar benim sayabildiklerim.

Ocak ta yapılırsa en fazla 1 transfer yapılır bana göre.

Forlan imzayı atmış bile :)

fft30mm735717.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt