# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Kaynak fanatik olmayaydı, açeydim gollarımı gel diyeydim :D:D

Beklentiyi yüksek tuttuk stoperde Neill geldi kimse beğenmiyor adamı şimdi forvet içinde beklentileri yüksek tutmayın.

Aydin gibi bisey.

Bu adamın Barcelona'dan ne için ayrıldığını bilen varmı ?

Öndeki üçlünün her yerinde oynar...Sağ,sol,orta...

santos santos santos

xxx xxx

xxx

XXX XXX XXXX XXX

Bunu alacağımıza iki yönlü orta saha alırım daha iyi.Dos Santos çok estetiktir ama disiplinsizliğiyle meşurdur,Rijkaard adam ederse 20 yaşında tamam derim.

Bunu alacağımıza iki yönlü orta saha alırım daha iyi.Dos Santos çok estetiktir ama disiplinsizliğiyle meşurdur,Rijkaard adam ederse 20 yaşında tamam derim.

Haklısın bencede bizim en büyük eksiğimiz bahsettiğin özelliklere sahip bir o.saha oyuncusu... Ancak Rijkaard'ın 4-6-0 tadındaki 4-3-3'üne uyacak önemli ve genç bir oyuncu olunca yok diyemiyorum işin gerçeği...

Haklısın bencede bizim en büyük eksiğimiz bahsettiğin özelliklere sahip bir o.saha oyuncusu...Rijkaard 4-6-0 tadındaki 4-3-3'üne uyacak önemli ve genç bir oyuncu olunca yok diyemiyorum işin gerçeği...

Aynen bir Ernst bulmak lazım.

Tam ernst değilde hucuma daha yatkın birisi olabilir bence..

Misal Kallström...

Ön liberonun önünde sağ iç Elano,sol iç Kallström...Tadından yenmez valla...Hem sözleşmeside bitiyor hani...:)

:2_thumbs_up_-_anima Hamit de olur.

Tam ernst değilde hucuma daha yatkın birisi olabilir bence..

Misal Kallström...

Ön liberonun önünde sağ iç Elano,sol iç Kallström...Tadından yenmez valla...Hem sözleşmeside bitiyor hani...:)

Bulunur ya 6-7 milyon € ayırsınlar bütçe neler neler getirilir sezon sonu o bomba patlar.

Gereksiz.Zaten alınmazda.Kadro iyice şişti zaten.Sene sonu Temizlik lazım gene:)

Mark Bresciano cok cok iyi olur hem cift yonlu orta saha oyuncusu hem cok yonlu orta saha da defansif ve ofansif her turlu rol de oynar hem de duran top ustadi hem de Avustralyali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt