# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

Bu arada Giovani Dos Santos Barcelona'da toplamda 38 maç oynamış 1 sezonda 18 yaşındayken

Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Rijkaard faktörüyle gelebileceğini düşünüyorum.GS 'de fırtına gibi eser.

Kadir Çetinçalı eğer bu dediğin adamlar gelmesin bu Galatasaray taraftarından çekeceğin var söyleyeyim ! Kendine gel böyle haberler yapma, kesin geldikten yarım saat sonra yap en azından :p

Hem Dos Santos hem Jo'nun geldigini düşünerek bir kadro yazabilecek babayigit varmı ? :D

Santos-Jo-Keita

Arda-Elano

M.Sarp

Bu şekilde mi oynayacağız ? Ben bir b.k anlamadım bu olaydan :D

Dos Santos acayip is yapar bizde , Cocukda müthis Teknik var gelecegin Ronaldinho'su gösterildi , sonra birden durdu , Mexika'da hala iyi oynuyor. Ingiltere'de oynamak zor .

Bence Türkiye'deki Defans oyunculara gecmis olsun :D

Gio'yu sene başında çok istemiştim belki hatırlar bazılarınız. Ancak Keita geldi ve üstüne Gio gelirse sanırım Kewell'la sözleşme yenilemeyeceğiz bu onu gösteriyor:(

Jo çok yetenekli ancak çok istikrarsız. Bize gelen oyuncular kendilerini bulduğuna göre, Jo gelirse ve kendini bulursa inanılmaz bir transfer olarak değerlendirebilirz. Kendini bulmuş bir Jo Baros'u bile kesebilir.

Hem Dos Santos hem Jo'nun geldigini düşünerek bir kadro yazabilecek babayigit varmı ? :D

Santos-Jo-Keita

Arda-Elano

M.Sarp

Benim anlamadığım nokta Linderoth ile bide Nonda da gidecek o zaman,iyice işler karışacak.

Dos santos un yerine orta sahaya adam alsak daha iyi olmaz mı?

Santos-Jo-Keita

Arda-Elano

M.Sarp

kewell-jo-keita

---gio-arda---

-----elano----

Baros döndükten sonra; kewell'ı stopere çekeriz olur biter:) Arda'yı satacaklar herhalde devre arasında. Bu yazılanlar doğruysa çok enteresan olur çünkü.

Santos-Jo-Keita

Arda-Elano

M.Sarp

KeweLL hemen unutuldu...Elano geldiğindede aynısı olmuştu KeweLL unutulmuştu yine hatırlatır kendini taraftara ;)

Turkish giants Galatasaray are looking at the possibility of making a move for Tottenham's Giovani Dos Santos , according to the Times.

Having signed Everton's Lucas Neill , Galatasaray 's sporting director, Haldun Ustunel has remained in the UK with the aim of returning to Turkey having made another high level signing. Although not the only name on his list, Mexican youngster Dos Santos is one of those being targeted according to the Times.

Galatasary boss Frank Rijkaard may be particularly keen on signing Dos Santos, having seen the youngster develop during his time at Barcelona.

Spurs' 20-year-old former Barcelona trainee was on loan at Ipswich last season, where he scored 4 goals in 8 games, but has been limited to just three Tottenham appearances this campaign.

Despite his limited opportunities at White Hart Lane, the Tottenham youngster has already made 22 international appearances for Mexico.

Galatasaray interested in Tottenham's Dos Santos - IMScouting

Kadir'i severdim ancak birkaç seferdir kolpa haber yaptı ve tüm sitelere onun haberinden sonra yayıldı(Costa gibi). Bu nedenle pek inanamıyorum bu habere.

Nonda Ve Linde'yi göndermek çok zor olucak.

Arda Keita Kewell Caner varken bide Dos Santos u transfer etmezler.

Dos Santos Orta Saha ve Forvette oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt