# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Benim demek istediğim Emana-Appiah-Diarra tarzı ortasaha.Güçlü,dinamik aynı zamanda teknik.

Benim demek istediğim Emana-Appiah-Diarra tarzı ortasaha.Güçlü,dinamik aynı zamanda teknik.

Barça'da var mı öyle bi orta saha yok ama süper oynuyorlar. Yaya Toure- Sergio Bousqets- Keita hepsi Sarp-Topal benzeri oyuncular :D

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

Arda Keita Kewell Caner varken bide Dos Santos u transfer etmezler.

Göözden kaçan bi nokta var sanırım: Yönetim artık günü kurtarmanın değil Aslantepe'ye cıkacak kadronun hesabını yapıyor. Kewell ve Ardadan en az biri sezon sonu gidici. Ve yönetimin yaptığı da gelecek sezon yaşayacagımız sıkıntıların şimdiden önlenmesi. Adnan POLAT, FR, Neeskens ve Haldun Üstünel, Türkiye'de alışık olmadığımız bi şey yapıyorlar: Profesyonel yönetim. Alışın artık. FR'nin sadece günü kurtarmak adına getirilmiş bi teknik direktörden öte olduğunu anlamamız lazım.

Göözden kaçan bi nokta var sanırım: Yönetim artık günü kurtarmanın değil Aslantepe'ye cıkacak kadronun hesabını yapıyor. Kewell ve Ardadan en az biri sezon sonu gidici. Ve yönetimin yaptığı da gelecek sezon yaşayacagımız sıkıntıların şimdiden önlenmesi. Adnan POLAT, FR, Neeskens ve Haldun Üstünel, Türkiye'de alışık olmadığımız bi şey yapıyorlar: Profesyonel yönetim. Alışın artık. FR'nin sadece günü kurtarmak adına getirilmiş bi teknik direktörden öte olduğunu anlamamız lazım.

İşte bu yoruma saygı duyarım arkadaş...

Kadir çetinçalı nerden biliyomurmuş? Haldun un kankasımı?

göözden kaçan bi nokta var sanırım: Yönetim artık günü kurtarmanın değil aslantepe'ye cıkacak kadronun hesabını yapıyor. Kewell ve ardadan en az biri sezon sonu gidici. Ve yönetimin yaptığı da gelecek sezon yaşayacagımız sıkıntıların şimdiden önlenmesi. Adnan polat, fr, neeskens ve haldun üstünel, türkiye'de alışık olmadığımız bi şey yapıyorlar: Profesyonel yönetim. Alışın artık. Fr'nin sadece günü kurtarmak adına getirilmiş bi teknik direktörden öte olduğunu anlamamız lazım.

+1905 :)

==============ufuk=============

sabri=====neill======servet==hakan=

=============mehmet==========

=======elano==================

=================arda=========

keita====================kewell==

==============jo===============

eee hani baska kim kaldi gio ile baros kaldi kewell formsuzlugu diger oyuncularin olasi formsuzlugunde gayet makul bir kadro bence olmasi mumkun

Orta sahaya transfer yapılması günü kurtarmak mı olucak? Sonuçta orta sahada da eksik var, o da geleceğe bir yatırım.

Kewell ve Arda gittikten sonra da takviye yapılabilir ancak orta sahaya takviye şart.

artık yönetime sonsuz güveniyorum

onların yaptığı her transferde bir bildikleri vardır diye düşünüyorum

Jo çok iyi bir oyuncu hemde genç

nasıl Keita burda yeniden kendini bulduysa jo da öyle olacak

aynı şekilde dos santosu da eskiden barcelonada imrenerek izlerdim

şimdi bu oyuncuyu alıyoruz ve onunda keita gibi patlama yapacağını düşünüyorum

dos santosun gelmesi demek sezon sonunda kewell ya da arda gidecek gibi bir his uyandırıyo

eskiden yaşlı ve iyi geçmişi olan oyuncular alırdık

ya da romanyadan falan adı sanı duyulmamış sözde genç yetenekler gelirdi

artık devir değişti patlamaya hazır bombaları alıyoruz ve belki 1-2 yıl sonra onları satıp başkalarını alıcaz bu böyle sürüp gidecek...

Dos Santos yine yabancı hayranlığı yine yabancı hayranlığı....

Dos Santos dediğiniz futbolcu madem bu kara iyi niçin avrupada tutunamadı? Henüz 22 sinde ve avrupalı bunu bize veriyor ya onlar futboldan anlamıyor ya da biz çok iyi anlıyoruz..

Elimizde ki yetenekleri görmeyelim ,Emre leri,Serdar ları, Santosları görelim bravo bu zihniyete,

Giovani Dos Santos ne zaman oynamış orta sahada da bizde oynayacak? Yanında da Elano. Vay be. Arda veya Emre Çolak da oynamaz. Arda hadi bir nebze. Mobil, mücadeleci, defansif olarak ve fizik olarak kendisini geliştirdi. Emre Çolak, Elano'dan daha ofansif ve güçsüz bir adam. Biraz mantıklı şeyler söyleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt