# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Arda veya Emre Colak.

Gerçekçi olmak lazım, Emre Çolak ne kadar potansiyelli de olsa şu an banko oynayabilecek durumda değil. Rijkaard arada oynatsın, ısınsın takıma yeterli bu sene için.

Arda belki olabilir ancak bunu Rijkaard'ın aklında böyle bir şey olsaydı şimdiye kadar denerdi çoktan diye düşünüyorum.

Arda'yı denedi zaten.

Dos Santos yine yabancı hayranlığı yine yabancı hayranlığı....

Dos Santos dediğiniz futbolcu madem bu kara iyi niçin avrupada tutunamadı? Henüz 22 sinde ve avrupalı bunu bize veriyor ya onlar futboldan anlamıyor ya da biz çok iyi anlıyoruz..

Elimizde ki yetenekleri görmeyelim ,Emre leri,Serdar ları, Santosları görelim bravo bu zihniyete,

Giovani Dos Santos çok yetenekli adam ama fizik olarak yetersiz Premier League için. Carlos Vela da iyi değil mesela Arsenal kariyerinde.

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

Radyospor'a Kadir Çetinçalı bağlandı, resmi açıklamayı bekliyoruz diyor.

Rijkaard genc yetenekleri goren bir adam hocam. Rijkaard yabanci hayraniysa eger Turk oyuncular da onun icin yabanci. Siz merak etmeyin. Ayrica, Santos'u 18 yasinda 11'de oynatan da Rijkaard ve Neeskens.

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

Fakat bunu Jo için söyledi, Dos Santos'u da Rijkaard istiyormuş.

Giovani Dos Santos çok yetenekli adam ama fizik olarak yetersiz Premier League için. Carlos Vela da iyi değil mesela Arsenal kariyerinde.

Evet bu görüşün doğru olabilir,peki Türkiye ligi için sence yeterli mi fiziği ?

Bizim ligimizi takip ediyorsan yabancı futbolcuların en çok söylediği şey fizik gücünün çok üst düzeyde oynandığı bir lig olduğudur.

Ve tüm otoritelerin Türkiye ligini baz alınarak yaptıkları istatiklerde bizim ligimizin sert bir yapıya mücadeleci bir felsefeye sahip olduğudur.

Dos Santos sence bu ligde ne kadar etkili olacak?

2.si İngiltere liginde oynayamayan bir adam bize avrupa kupalarında hangi güçlü vücut yapısıyla faydalı olacak,ayakta kalacak?

Ben Santos kötü futbolcu demiyorum ama bizim takımımızın Santos tarzı oyuncudan çok iyi bir ön liberoya ihtiyacı olduğu kanısındayım.

Çünkü; bizim libero mevkinde oynayan futbolcularımız çapa, yani düz oyuncular. Oyun kuramıyorlar. Bize oyun kuracak ve okuyacak biri lazım bu mevkiye.

Santos bu takıma Elano yla birlikte orta saha da çok lüks kaçar.

İsme bak yaaa.. Bunun ismini söyleyene kadar şampiyon oluruz.. :D

Of Santos gelecekmisin :D

bunlar iyi güzelde.

sarp barış topal ve ayhanla bu iş olmaz!!!!

bunlar iyi güzelde.

sarp barış topal ve ayhanla bu iş olmaz!!!!

İmzamı atarım bu yoruma.

Transfer önerilerinde ben de kendi görüşümü yazdım dostum.

Millet 2.forvet derdine düşmüş bal yapmayan bu üçlüyü unutmuş..

Bu komedi başka da bir şey değil...

Gio , Giovanni, Dos Santos dersin gelsinde isim önemli değil. :)

Cevap: Jo + Giovani

Umarım iyidir reis,ben de ona güvenerek konuşuyorum.Odun gibi bi adam çıkarsa hem Avrupa hem lig gider. :)

Jo uzun oyncudur ama odun degil izledigim kadari ile. Biraz odun olan Love'nin yaninda iyi kiviriyordu. :D Insallah aliriz ikisini de. Bu transferler onu gosteriyor ki, Rijkaard ve yonetim gelecegi dusunuyor daha cok ve bu gelecek icin de ligde basrili olmalari gerekildigini dusunuyorlar. En onemlisi yapilan icraatlar onu gosteriyor ki, Insallah Rijkaard bizi ve biz Rijkaard'i uzun sureli dusunuyoruz.

Bunlar iyi oyuncular ama ben diyorumki bunlara bu kadar para verileceğine.ikisinin maliyetiyle Banega alınabilir.boca dayken izliyordum gayet iyi oyuncu.ayağa pası çok iyi.şuanda valenciada

Cevap: Jo + Giovani

Jo uzun oyncudur ama odun degil izledigim kadari ile. Biraz odun olan Love'nin yaninda iyi kiviriyordu. :D Insallah aliriz ikisini de. Bu transferler onu gosteriyor ki, Rijkaard ve yonetim gelecegi dusunuyor daha cok ve bu gelecek icin de ligde basrili olmalari gerekildigini dusunuyorlar. En onemlisi yapilan icraatlar onu gosteriyor ki, Insallah Rijkaard bizi ve biz Rijkaard'i uzun sureli dusunuyoruz.

Şöle bi 5-6 sene daha..

Valencia sana niye versin ki?

yeterki parayı gösterelim.her kulüp oyuncusunu satar.madem iyi bir takım yaratmaya çalışıyor rijkaard.yönetim taşın altına elini koyacak.forvet hattımız süper gel gelelim ortasaha dökülüyor

yeterki parayı gösterelim.her kulüp oyuncusunu satar.madem iyi bir takım yaratmaya çalışıyor rijkaard.yönetim taşın altına elini koyacak.forvet hattımız süper gel gelelim ortasaha dökülüyor

Keitayı veya ardayı devre arası isteseler verir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt