# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Biz Arda ve Keita'yı satmayız şu an mesela

Cevap: Jo + Giovani

ARda giderse 1 sene sonra gider. TTArenada maça çıkmalı

Insallah. Ve bir de ilk kez transfer islerinin TD ile birlikde yurutuldugunu hissediyorum. Bu iki transfer bizim icin cok onemli. Insallah, Linde ve Nonda ile yollar cabucak eyrilip bu iki ismi alabiliriz. Ben hatta sinirli yabancinin oynatilabilindigi istemde yabanci kalecinin kalede olmasini istemiyorum. Hazir Ufuk varken. Olmadi Sinan Bolat'i da alabiliriz. Ama, ozellikle defans yapmak icin yabanci oyuncu sart. Acikcasi sene sonu eger yabanci kontenjani artirilmazsa Leo'yla yollarimizin ayrilmasini istiyorum.

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

osman tanburacı 1,5 yıllık anlaşma yapıldığını söylüyor Jo ile

Santos arada kaynıyor

Bunlar iyi oyuncular ama ben diyorumki bunlara bu kadar para verileceğine.ikisinin maliyetiyle Banega alınabilir.boca dayken izliyordum gayet iyi oyuncu.ayağa pası çok iyi.şuanda valenciada

Banega idare eder ama Valencia'da Manuel Fernandes var, onu daha çok beğeniyorum. Geçen sezon ayağını kırmıştı. Uzun süredir gözükmüyor ortalarda. Düzeldiğini biliyorum ama Villarreal maçında oynamadı. Yani takımdaki yerini kaybetmiş durumda.

Jo ile anlaşıldı sanırım.Linderoth gönderilmeye çalışılıyor.

Arkadaşlar hayırlı olsun.Kontenjan açılmaya çalışılıyor sanırım.Jo ile anlaştık.

Banega idare eder ama Valencia'da Manuel Fernandes var, onu daha çok beğeniyorum. Geçen sezon ayağını kırmıştı. Uzun süredir gözükmüyor ortalarda. Düzeldiğini biliyorum ama Villarreal maçında oynamadı. Yani takımdaki yerini kaybetmiş durumda.

sadece onla kısıtlamadımki sadece örnek verdim.yoksa bir yığın futbolcu var bize gelmek isteyecek

Santos'u bilmiyorum ama bu kadar herkes tarafından bahsedilmez balon olsa bu haber.Ben Jo'nun işinin bittiğini,kontenjan boşaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.

jö cepte -- santos zor be abi.

govou içinde aynı şeyler konuşmuştuk, sabah bi baktık Keita geldi... :D

yani sürpriz bir isimde gelme ihtimali var...

ayrıca unutmayın Ricardo Oliviera için neler yazılmıştı, sporx vs vs bütün yerlerde kesin bitti deniliyodu, sonuçta olmadı...

Tabi hersey olabilir supriz de olabilir ama ile supriz olucak diye birsey yok bekleyip gorucez bence ama istersek Jo da Gio da kesin alabilicegimiz isimler.

kadir sallamaktan bıkmadın mı hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt