# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Jo tamam, Dos Santos sırada

Santos'un yerine daha defansif bir ortasaha alalım bence eğer bir adam daha alacaksak.

Sezon sonu alırız. Leo gider.

Sağlam ön libero harika olur.Dos Santos çok çok lüks olur bize.

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

Dos Santos gelmesin, nerde oynatacagız. Elano giderse gelmeli Dos santos.

Yerli forvet (halil) ve yabancı mc lazım (emana)

Linde - nonda gule gule

Bu ronaldinho gelmesin demek gibi bişey.

Unutmamak lazım ki bu adam daha 20 yaşında. ve süper yetenek.

kevgıre doneriz.Topal aten cevik bir adam degil, duman ederler bizi

Şimdi elinde bir bardak tut. Yarısına kadar su doldur. Sonra o bardağın dolu kısmını orta sahanın ilerisi olarak işaretle. Boş kısmına da orta sahanın gerisi diye bak. Şimdi boş kısma bakarsan dediğin doğru. Ben bardağın dolu kısmına bakıyorum. Bakınca da şunu görüyorum;

Her ne kadar yüzde ellisini su doldurmuş olsamda bardağın, o bardağa dışarıdan bakınca yüzde 51'miş gibi duruyor.

Demek istediğim kevgire döndüğün kadar kevgire de çevirirsin.;)

şimdi elinde bir bardak tut. Yarısına kadar su doldur. Sonra o bardağın dolu kısmını orta sahanın ilerisi olarak işaretle. Boş kısmına da orta sahanın gerisi diye bak. şimdi boş kısma bakarsan dediğin doğru. Ben bardağın dolu kısmına bakıyorum. Bakınca da şunu görüyorum;

her ne kadar yüzde ellisini su doldurmuş olsamda bardağın, o bardağa dışarıdan bakınca yüzde 51'miş gibi duruyor.

Demek istediğim kevgire döndüğün kadar kevgire de çevirirsin.;)

+1905

Dos Santos trasnferinden cıkaracagım tek sonuc : Kewell gidici.

Kewell'ı cok severim ama gitse buyuk kayıp olmaz. Cunku Caner'i alırsak, Sol acıkta Arda-Caner olur. Forvet arkasında Elano-Santos. Forvette Jo-Baros.

caneri bende çok beğenmeye başladım. gerçekten süper takım olduk gelecek inşallah bizim ah kaptanda hep bizimle kalsa......

kewellı kimse ile kıyaslamam ama müthiş bir oyuncu . tek sıkıntı devamlılığı sürekliliği yok mesela canerdeki enerji yok....ama şutları yeter

Santos gelmesin 1 zahmet.

Bize lazım olan oyuncu Santos değil.P.Vieira tipinde bir adam alacaksak alalım,yoksa seneye düşünürüz o işi.

Hamit'i alak gitsin. Ne yapalım artık.

Galatasaray'ın Dos Santos'u alacağını sanmıyorum. Bence bir ön libero arıyorlar. orta sahada zafiyetimiz var. Santos'un oynadığı mevkide Avrupada bizim kadar zengin klüp yok belki de. Üstelik Dos Santos'un Galatasaray'da formayı kapması neredeyse imkansız. Gelmesi onun adına da mantıklı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt