# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Çok fazla forma şansı bulamamış ama gelirse parlak yüksek mevlalara satabiliriz kanımca.

İstatistik bazında bilgi;

Premier Lig'te 1 maça çıkmış golü ve asisti yok. Lig Kupası'nda 2 maça çıkmış gol ve asisti bulunmuyor. Dünya Kupası Elemeleri'nde 10 maça çıkmış 1 gol ve 4 asisti bulunuyor. Gold Cup 2009'da ise 6 maça çıkmış 2 gol 5 asisti var.

Kaynak: transfermarkt.de

Teşekkürler Cem. Milli takım performansı umutlandırıyor insanı.

Dos Santos gelsin yahu. Bırakın kontejyanı falan. Hala Kewell ile sözleşmede imzalanmadı. Bitimine 6 ay dan az süre kaldı galiba ve diğer takımlar hiç bize sormadan kendisiyle görüşebilir. Ayrıca çoooook genç ve çooooooooooook yetenekli bir oyuncu. Birkaç sezon sonra müthiş paralar eder fakat kiralarsak o iş yaş. Çünkü herifler bu sefer satmayabilir performansı görünce :D

Bence çok gereksiz bir transfer olur.Ama Rijkaard istiyorsa vardır bir bildiği,bir planı.:asd:

Kewell'a daha az para ödemek içindi belkide.:asd:

Bence çok gereksiz bir transfer olur.Ama Rijkaard istiyorsa vardır bir bildiği,bir planı.:asd:

Bende aksine gereksiz bir transfer olduğunu zannetmiyorum,Frank Rijkaard değil mi Messiyi dünya futboluna tanıtan adamın mutlaka bir bildiği var ki Dos Santos'a 18 yaşındayken Barcelona'da 27 maç forma şansı tanımış,ayrıca Meksika Milli Takımındada yaşına göre iyi maç çıkarmış

Kaçta Havaalanı'na inecek ? Hangi firma ? :D

Bende aksine gereksiz bir transfer olduğunu zannetmiyorum,Frank Rijkaard değil mi Messiyi dünya futboluna tanıtan adamın mutlaka bir bildiği var ki Dos Santos'a 18 yaşındayken Barcelona'da 27 maç forma şansı tanımış,ayrıca Meksika Milli Takımındada yaşına göre iyi maç çıkarmış

Gereksiz dememin sebebi Kewell,Caner,Berkin gibi oyuncularımızın olması o mevkide.Rijkaard 17 yaşında Berkin dururken 21 yaşında Caner dururken neden Dos Santos'u istesin ki?Ben sanmıyorum bu transferin olacağını.

Thierry Henry 2008 yılında Dos Santos için şöyle demişti;

"hıza ve oyunun gidişatını değiştirebielcek zekaya sahip. Eğer isterse bir kaç yıl içinde dünyanın en iyi futbolcusu olabilir"

kaynak: turkspor...

Gereksiz dememin sebebi Kewell,Caner,Berkin gibi oyuncularımızın olması o mevkide.Rijkaard 17 yaşında Berkin dururken 21 yaşında Caner dururken neden Dos Santos'u istesin ki?Ben sanmıyorum bu transferin olacağını.

Jo transferinden de anlaşılıyor ki artık sadece altyapıdan oyuncu çıkarıp Avrupa'ya sunmaktan ziyade bir 'Porto' örneğinde olduğu gibi bu olayı ciddi boyutlarda yapmak amaçlanıyor. En azından tahminim bu yönde.

Kaldı ki şöyle ihtimallerde var ;

- Kewell kariyerine İngiltere'de devam etmek isteyebilir.

- Başkan'ın sezon sonu için Arda hakkında söylediği şartlara uyan bir teklif gelmesi ihtimali yüksekken ve oyuncunun (Gio) şu anda piyasının durgun olması bu transferin önünü açıyor.

- Berkin için bir seneye daha ihtiyaç duyulabilir. Kira yada altyapıda kalması yönünde.

Bunların üstüne Rijkaard'ın bir raporu varsa şayet : zaten tartışmak bile anlamsız.

arkadaşlar bence dos santos çok kaliteli ama şu anki kadro yapısında bence geereksiz. O kadar hücum oyuncusunu oynatamayız zaten. keita kewell arda elano caner oynayabiliyor zaten 4 3 3 ün kanatlarında. Ama yönetim aslantepenin kadrosunu kuruyor diye düşünüyorum o yüzden yatırım olarak alınabilir. Seneye de Arda'nın gideceğini düşünürsek mantıklı geliyor. Ama onun yerine defansif orta saha alsak daha yararlı olur. Çift yönlü savaşan bir orta saja

Ufuk

Sabri-Neill-Kewell-Caner

M.Sarp

Elano-Arda

Keita-Jo-Santos

En Mantıklı kadro bu :asd: :D:D

arkadaşlar bence dos santos çok kaliteli ama şu anki kadro yapısında bence geereksiz. O kadar hücum oyuncusunu oynatamayız zaten. keita kewell arda elano caner oynayabiliyor zaten 4 3 3 ün kanatlarında. Ama yönetim aslantepenin kadrosunu kuruyor diye düşünüyorum o yüzden yatırım olarak alınabilir. Seneye de Arda'nın gideceğini düşünürsek mantıklı geliyor. Ama onun yerine defansif orta saha alsak daha yararlı olur. Çift yönlü savaşan bir orta saja

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya arda nın gideceğinden ? Bence arda Aslantepe de 1 sezon oynamadan hiçbir yere gitmez.

Daha once verildi mi bilmiyorum bu linkte araligin sonu itibariyle Dos Santos'un su anda transfer yasagi olan EPL'den Portsmouth ile adinin gectigini belirten bir haber var. Ozellikle yorumlar muthis, Toottenhamlilar cok kizginlar bu cocuga firsat verilmedi diye. Keane'I Pav'i yiyecekler cig cig :)

Portsmouth wait on green light for Tottenham's Dos Santos - IMScouting

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

ekşi/tek ihtimali olan insanların hikayesi...

haldun üstünel - ekşi sözlük

Dos Santos çoğunlukla 4-3-3 ün sağında oynayan bir oyuncudur.Sol ayaklı olmasından dolayı sol açıkta oynayabilir.Barçada Rijkaard genellikle sağda oynatıyordu.Gelirse Keita ya alternatif olarak gelecektir.Aydın Yılmazla da görünen oki yollar ayrılacak.

Bu transfer gereksiz gibi durabilir ama seneye Arda'nın gideceğini Kewell'in de yaşlandığını düşünürsek çok mantıklı.

Bu transfer gereksiz gibi durabilir ama seneye Arda'nın gideceğini Kewell'in de yaşlandığını düşünürsek çok mantıklı.

abi dos santos bu ya! 18 yaşında barceloana a takımında oynayan adam.

isterse 20 forvetim olsun gene alırım. ayın olmuş 22 bu saatten sonra öyle kolay kolay önlibero felan bulamassın. sağlam.

abi dos santos bu ya! 18 yaşında barceloana a takımında oynayan adam.

isterse 20 forvetim olsun gene alırım. ayın olmuş 22 bu saatten sonra öyle kolay kolay önlibero felan bulamassın. sağlam.

Aynen. Sezon sonu Hamit i alırız bonservissiz alın size sağlam orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt