# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

arkadaşlar kimseye kulak asmayın ben,ce neymiş efendim neil yaşlıymış veya jo iyi degilmiş diyenlere bunlar kesinlikle kıskançlıgın göstergesi ben,ce transfer yapmasını beceremeyenler bence galatasarayımıza bir danışsınlar öncelikle herkeze SAYGILAR....

arkadaşlar kimseye kulak asmayın ben,ce neymiş efendim neil yaşlıymış veya jo iyi degilmiş diyenlere bunlar kesinlikle kıskançlıgın göstergesi ben,ce transfer yapmasını beceremeyenler bence galatasarayımıza bir danışsınlar öncelikle herkeze SAYGILAR....:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Santos Sola Keita Sağa

Forvete de Jo. xD

Bence giovani Alex dos Santos Ramirez galatasarayımıza gelecektir kimse merak etmesin:D:D:D:D:D biz varken kime feneremi gidecek gidipte :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

arkdaşlar büyük takımlarda böyle kadro genişliği olması çok normal bakın citye,manuya,barçaya,arsenale kısacası vizyon sahibi olan takımlara aslarındaki isimler kadar süperstar olan isimler yedekte de var yedek kulübesi kadro kadar önemli kimseye yer falan aramanın anlamı yok Rijkaard rotasyon konusunda oldukça başarılı güveniyorum.

Mustafa Sarp oynasın Topal'ın yerine Topal'ı artık beğenmiyorum

Bence atleticoya karşı arda ve elanoyu aynı anda oynatmaz iki tane defansif yönü güçlü ortasaha tercih eder saygılar.

Bizim takim savunma yapmasini bilmez, isterse 10 tane defansif yönü güçlü oyuncu koyalim yine savunma yapamiyoruz....

Leo Franconun yerine Ufuk Ceylan, adam gibi adam koysinlar kaleye...;s

Ve bu Dos Santosa hic gerek yok bence, baska birisini bulsinlar yerli olan...

Mustafa Sarp oynasın Topal'ın yerine Topal'ı artık beğenmiyorum

Topal ilk yarıda sakatlığından dolayı iyi oynayamadı. Zaten ilk haftalarda formsuzluğundan dolayı forma bulamadı. 2. yarı Mehmet Topal'ı görün. Türkiye'nin en iyi ön liberosu.

Futbol gündeminde (lig tv) dos santosun transfer edildiğini pazar seyirciye tanıtılacağını nondanında gönderileceğini sölediler!!!

Rijkard dos santosu çok istedi hayırlı olsun umarım kesindir süper transfer. Ardayı satarlarsa onun yerinide dodurur bu adam. Yada sezon sonu Elanoyuda satabilirler.

Sn. Haldun Üstünel bey yaman adamsın tanrı seni galatasarayımızdan eksik etmesin..

Saygılarımla

Elano'yu çok küçümsüyoruz Elano oyunun iki yönünüde oynayabilir Rijkard Elanoyu ilerde oynatıyor ama Elano çok rahat CMF oynar

Atletico maclari Neill ve Elano'ya bagli bu iki oyuncu bu maclarda iyi oynarsa bu turu rahat geceriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt