# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

radyospor da adnan sezgin görüştügümüz oyunculardan biri dos santos ama kesin birşey yok demiş :D

Elano iyi topçu ancak Dos Santos ona göre gerçekten çok hızlı!!! Eğer aynı yerde rekabet olursa Santos Yer Elanoyu. Ben ayrıca Elanoyu beğendiğimide dile getirmek isterim. Ama ikisi birden lüx olabilir eğer tabiiki Santos gelirse..

Elano iyi topçu ancak Dos Santos ona göre gerçekten çok hızlı!!! Eğer aynı yerde rekabet olursa Santos Yer Elanoyu. Ben ayrıca Elanoyu beğendiğimide dile getirmek isterim. Ama ikisi birden lüx olabilir eğer tabiiki Santos gelirse..

banada öyle geliyor :D elano böyle devam ederse yer onu BJK nin dos santosla ilgilindigi haberleri cıkmıstı bir ara ve bir maçını full izledim bir gol atmıstı hatta bence cok iyi bir oyuncu

Sağlık Raporu: Harry Kewell

Orduspor karşılaşmasının ilk devresinde sakatlanan Harry Kewell tamamlanan tedavisinin ardından bu hafta Pazartesi günü takımla çalışmalara başlamıştı.

Perşembe sabahı yapılan antrenmanda eski sakatlık bölgesine yakın bir yerde ağrı hissederek çalışmayı tamamlayamayan sporcunun bugün yapılan tetkiklerinde sağ kasık adduktor tendonunun kemiğe yapışma bölgesi yakınında ikinci derece yırtık tespit edildi.

Sağlık ekibimiz tarafından sporcunun durumu bir bütün olarak değerlendirildiğinde, tedavisinin uzun bir sürece yayılacağı tahmin ediliyor.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

:( :(

Jo'nun imza töreni hakkında bilgisi olan var mı?Belki Santos'la beraber imzalar :)

Madrid maçlarında kim forvet oynayacak şansa bak yaaaa :(:(:(:(:(

kardeşim şu galatasaray doktorlarını işi bıraksın ya herkes şikayetci onlardan

arkadaşlar kimseye kulak asmayın ben,ce neymiş efendim neil yaşlıymış veya jo iyi degilmiş diyenlere bunlar kesinlikle kıskançlıgın göstergesi ben,ce transfer yapmasını beceremeyenler bence galatasarayımıza bir danışsınlar öncelikle herkeze SAYGILAR....:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Onların bunu demeye hiç hakları yok bi kere

Angutlar !! Bilica çok mu genç. Bakın doğum tarihine Bilica 30unu doldurdu 31inden gün alıyor (Neill'dan sadece 1 yaş küçük)

(Dikkat edin, kariyer kıyası hiç yapmıyorum bile)

Jo mu iyi değil ?

Gökhan Ünal hayatının en iyi döneminde alındı sanırım

(Trabzon'un elinden çıkarmak için bin takla attığı adam)

Bu sakatlığa bir laf iyi gider ama yazaram ceza alırım

gerisini siz koyun

Şansını

Kewell 2. derece yırtıkla bence en az 2-3 hafta yok :(... Sorada toparlanma ve form derken 1 ayı geçer!! Sadece Jo olacak santrafor mevkiinde. Dos Santos şart olmaya başladı. Jo nun avrupada oynamıyacağını düşünürsek. Acil müzmin diz sakatlığı olan Nondayı yollayıp bu genç,hızlı ve hem forvet hem forvet arkası oynayan Dos Santosun işinin bitirilmesi lazım. Umarim en kısa sürede mutlu haber gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum kesinleşmesini!!:ciftetelli: Hadi Haldun bey bitir işi!! Adnan beyde burada Nondayı hallederse. İçimiz çok rahat edecek. Bakın arkadaşlar fenerliler bu Santos işinin olmasından çok korkuyorlar ne kadar fenerli dostum varsa hepsi ima ettiler..

Paylaşmak istedim.

Hepinize sevgi ve saygılar

Dos Santos gelir Ali Turan gelir Mustafa Pektemek gelir ve transferler biter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt