# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Galatasarayın doktorları degışmesi lazım her giden onları kötülüyor en son serkan çalıkla alparslanda öyle yaptı

dos santos gelsin:D keita forvet oynar sağda santos oynar:D

Santos gelsin problemler bitsin

Kewell bu sene daha oynayamaz Bu sağlık ekibinin eline düşen sezonu kapar

Adam sakat sakat idmana bile çıktı sağlık ekibi yüzünden

Sağlık ekibi yeteeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

Evet Kewell baya sakat olacakmış. Yazık oldu gerçekten. Çabuk döneceğini de zannetmiyorum. Dos Santos Barcelona'da oynamış biri, Rijkaard'ın eski öğrencilerinden ve sistemi de tanıyan biridir sonuçta baya maç yaptı Rijkaard ile birlikte. Yaşı da genç. Alınırsa iyi olur bence.

dos santos totnımda istenmeyen adam buraya gelsin kral oluyo.çok kolay baş tacı yapıyosunuz bence

Gio gelince foevete gecer Caner sol acık oynar Avrupa maclarında.Ülkemizde ise sol açık Gio, forvet Jo

kewell sezonu kapatmış arkadaşlar bu konu hakkında net bilgisi olan varmı

dos santos totnımda istenmeyen adam buraya gelsin kral oluyo.çok kolay baş tacı yapıyosunuz bence

olay kral olması olayı değil. 89 lu ve çok yetenekli bir adam. şu an biraz oynamaya ve iyi bir ortam bulmaya ihtiyacı var. rijkaardla da bu ortam hazırlanabilir. o yetenekleriyle rahatlıkla 20-30 milyon euroluk bir adam olabilir.o yaşta bi adamı normal şartlarda 20-25 milyon eurodan aşağı alamazsın. geleceğe çok iyi bir yatırım olur.

kapattığı söylenmedi

Yaşı sanırım 20-21. İstatistiklere baktığımızda bu sene 3 maçta görev alabilmiş forma şansı tanınmıyor sanırım kendisine. Kalitesinden zaten şüphe eden yok. Barcelona'da iken de bir çok maçta görev almış birisi o yaşına rağmen o zamanlar. Bu sene milli takımlarda da fena performans göstermemiş yani istatistikleri yazmıştım güzeldi. Ve Totthenham taraftarı sanırım yakınıyormuş şans gösterilmiyor diye bu adama. Şimdi piyasası pek fazla yokken, Rijkaard'ı ve sistemini tanıyorken, Kewell'da sakatlanmışken alınması çok iyi olur bence.

Ben Santosu falan istmiyorum sağlık ekibi değişsin yeter

Adnan Başkan nasıl dayanıyor bu baytarlara anlamak güç

gelmesi lazım kewell olayı doğruysa

Kewell sezonu kapamamıştırda ben 3-4 hafta dönebileceğini zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt