# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Ben Fm'ye göre söylemiyorum.İzlediğime göre söylüyorum.

Messi ile hız olarak aralarında gözle görülür farklar var.

Ben de ne dedim mesajımda?

Dünyanın en iyi scoutlarına sahip FM dedim. Alex Ferguson bile Berbatov'u FM'de keşfedip takımına transfer ettiğini açıkladı biliyorsunuz, o derece. Yani bu kadar tanından iki futbolcunun hız değerlendirmeleri konusunda hata yapacaklarını zannetmiyorum.

Hızları aynı diyorsa, aynıdır =). Sadece hız açısından kıyasladığımı da unutmayalım.

Haldun baba 10dk icinde bitirir bu transferi :D

Dünyanın en iyi scoutlarına sahip FM dedim. Alex Ferguson bile Berbatov'u FM'de keşfedip takımına transfer ettiğini açıkladı biliyorsunuz, o derece. Yani bu kadar tanından iki futbolcunun hız değerlendirmeleri konusunda hata yapacaklarını zannetmiyorum.

Hızları aynı diyorsa, aynıdır =). Sadece hız açısından kıyasladığımı da unutmayalım.

Tamam ;)

Sadece o mu..Tevez,Higuain,Guardado,Marcelo,Piatti bunlar da fm de keşfedilmiş adamlar.

Alex Ferguson'unda fm oynadığını düşünemiyorum :D

Tek kötü yanı güçsüz olması ya. Elano'dan beter. Keita'ya nasıl 2 adam yapıştığı halde sırtına yıkılmadığını unutmayalım. Bir de kampı da kaçırdı (orada güçlendirme çalışmaları yapılıyordu). Lige uyacak kadar güçlenmesi zaman alır.

Tek kötü yanı güçsüz olması ya. Elano'dan beter. Keita'ya nasıl 2 adam yapıştığı halde sırtına yıkılmadığını unutmayalım. Bir de kampı da kaçırdı (orada güçlendirme çalışmaları yapılıyordu). Lige uyacak kadar güçlenmesi zaman alır.

Zaten 1.69 adamda güç değil denge önemli aynı Messi gibi

Ortalık gene hareketlendi Lig Tv'de felan da çıktı haber heyecanlandım doğrusu. transfermarkt.de sitesinde %58'e çıkmış oran. Gelirse Jo'dan bin kat daha fazla sevinirim ve süper bir transfer olur !

Bir de kesin olarak sorayım hiç bir bilgim yok bu adam Avrupa Ligi'nde kesin olarak oynayabilir durumda değil mi ?

dos santos hakkinda son gelismeler neler arkadaslar ?

Ortalık gene hareketlendi Lig Tv'de felan da çıktı haber heyecanlandım doğrusu. Gelirse Jo'dan bin kat daha fazla sevinirim ve süper bir transfer olur !

Bir de kesin olarak sorayım hiç bir bilgim yok bu adam Avrupa Ligi'nde kesin olarak oynayabilir durumda değil mi ?

Oynar.

Ortalık gene hareketlendi Lig Tv'de felan da çıktı haber heyecanlandım doğrusu. Gelirse Jo'dan bin kat daha fazla sevinirim ve süper bir transfer olur !

Giovanni %1000000000000 ihtimalle oynayacak Avrupa'da.Çünkü Tottenham Avrupa'da yok.

Giovanni bugün açıklanır mı

Santos Türk futboluna uymayabilir.!

Ama F.R istiyorsa vardır bir bildiği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt