# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

FM'de kesfedilmis adam diye bisey yok FMin arastirmasini senin benim gibi insanlar yapiyor. Adamlar tum maclari alt yapi maclarini dahil izliyor orada dikkat ceken oyunculara yuksek potansiyeller veriyor yani ole olagunustu birsey yok ortada... Zaten takip edip izleyen insanlar arasinda bilinen kuluplerin kendilerinin cok seyler bagladigi oyuncualr bunlar... halk arasinda bir FM muhhabeti almis basini goturuyor... anlamak mumkin degil bu FM diyorsa dogru gegini...

Her ne olursa olsun Gio, Avrupada Nonda'nın vericeği katkıdan daha fazlasını verir bize forvet olarak.Adım gibi eminim buna.O yüzden Gio gelsin Nonda'yı göndersin yönetim.

Teşekkürler beyler, ve artık şu haberi, şu resmi girişte görmek istiyorum ! ;

dossantosi.jpg

İnşallah göreceğiz bu resmi de, ama bu gece, ama yarın gece... :)

Kewell'in sakatligindan sonra bu transfer şart oldu ..

iyi ama kim gidecek ? :S

Teşekkürler beyler, ve artık şu haberi, şu resmi girişte görmek istiyorum ! ;

dossantosi.jpg

İnşallah göreceğiz bu resmi de, ama bu gece, ama yarın gece... :)

Süper olmuş bence direk bunu koyarlar

Dos Santos´mu Yeni saglik ekibimi diye sorsam ne cevap verirdiniz..??

Benim cevabim: Saglik ekibi..!!

Ben FM'de keşfedilmekten bahsetmedim Dos Santos hakkında. Dedim ki onun hakkında girilen hız ve hızlanma değerleri Messi ile aynı. Belki FM scoutları "bu adam ileride efsane olacak" diyemez, dese de her zaman tutmayabilir ancak bu adamın hızı şu değerdedir, Messi ile aynıdır diyorlarsa, o aynıdır. Her maçını her sezon sürekli izleyip yazan, aşırı deneyimli adamlar bunlar. Demek istediğim buydu.

Çok hızlı bir oyuncu. Ve çok iyi hızlanan bir oyuncu. Bunu göreceğimize eminim.

Gelsin artık gelsin de çıldırsın kuşlar

FM'de kesfedilmis adam diye bisey yok FMin arastirmasini senin benim gibi insanlar yapiyor. Adamlar tum maclari alt yapi maclarini dahil izliyor orada dikkat ceken oyunculara yuksek potansiyeller veriyor yani ole olagunustu birsey yok ortada... Zaten takip edip izleyen insanlar arasinda bilinen kuluplerin kendilerinin cok seyler bagladigi oyuncualr bunlar... halk arasinda bir FM muhhabeti almis basini goturuyor... anlamak mumkin degil bu FM diyorsa dogru gegini...

Bunu tekrar ediyorum ve ekliyorum FM de tutmayan adamlarin cogu arastirmacilarin abartilaridir genelde veya gercek hayatda vaad ettigi potansiyele bir sebepden dolayi erisemigen oyunculardir. Mesela biri Toto Tamuz demis o sene Israil arastirmacisi cosmustu muthis abartmisti vero tabanindaki genc oyunculari az tartismadik bu konuyu onunla.... FM oyun olarak birsey yapmiyor onun icin arastirma yapan senin benim gibi insanlar yapiyor ama neyse anlatamiyoruz kimseye...

ligtv de haber geçti.gıovanı dos santos ile her konuda anlaşılmış en kısa sürede istanbul'a geliyormuş...

Dos Santos(gelirse) genelde sağ kanatta ve forvette oynuyordu.

Keita gelirse ne olur acaba?

Ben de ne dedim mesajımda?

Dünyanın en iyi scoutlarına sahip FM dedim. Alex Ferguson bile Berbatov'u FM'de keşfedip takımına transfer ettiğini açıkladı biliyorsunuz, o derece. Yani bu kadar tanından iki futbolcunun hız değerlendirmeleri konusunda hata yapacaklarını zannetmiyorum.

Hızları aynı diyorsa, aynıdır =). Sadece hız açısından kıyasladığımı da unutmayalım.

Berbatov Leverkusen ve tottenham da bosuna oynadı desene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt