# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Bu Dos Santos.

Fos Santos değil.

Artist artist yorumlar yapmayın !

FM deki insanlar scout degiller bir kere arastirmacilar senin benim gibi bu isi gonulluu yapan insanlar okugun bii zahmet benim yazilarimi yahu bu kadar mi zor....

Evet arkadaşlar LigTV anlaştığımızı yazmış bir sitedede kesin olarak transferin gerçekleştiğini okudum hayırlı olsun..Resmiyet kazanır herhalde bu gece

Evet arkadaşlar LigTV anlaştığımızı yazmış bir sitedede kesin olarak transferin gerçekleştiğini okudum hayırlı olsun..Resmiyet kazanır herhalde bu gece

Bu gece olursa toplu kuş ölümleri yaşanır. Yarın açıklanır bence.

Evet çok güvenilir bir site..Jo transferini de önceden kesin olarak açıkladılar

Bittiyse transfer bu akşam yada gece açıklanır ..

Jo transferi de bole gelisti bence de Dos Santos yarin aciklancak gel bakalik Gio buralarda cok kus avlican sen :asd: Bu arada Neill'in lakabi Bird Hunter.

Ntvspor'da dedi anlaşıldı, linderoth ve nonda'nın fesihler bekleniyor diye. Jo ve Santos beraber imza atacak vs... Gelsinde gerisi tıraş :D

vikipetia da dos santos un takimi galatasaray yaziyor beyler

Fener denizliyi yenerse bu gece acıklanır :D yenemezse bekler az daha :p

:D

ezikler bügün büyük ihtimal yener onun ardindan hemen patlatalim bombayi sevinemezler :D

Ntvspor'da dedi anlaşıldı, linderoth ve nonda'nın fesihler bekleniyor diye. Jo ve Santos beraber imza atacak vs... Gelsinde gerisi tıraş :D

Mantıklı. Jo`ya şimdiye kadar imza attırılırdı yoksa. Demekki kısa süre içinde açıklanabilir. Bu gece nöbet var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt