# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

dos santosun geldiğini düşünürsek

------elano

keita--jo---d.santos

ilerede 3 hızlı hücumcu ve arkalarında elano (son maçlarda elanoya dikkat ettiyseniz muhteşem ara pasları vermeye başladı özellikle gençlerbirliği maçında keitaya verdiği pası her futbolcu veremez) ve bu üç futbolcu alan değiştererek oynadığı taktirde rakip savunmanın vay haline

üstelik öne geçtiğimiz maçlarda rakip üstümüze geldiğinde acayip kontra atak yaparız

Töre Lig tv'ye bakıyorum ama iddia prgramı var,acaba alt yazı filanmı geçti?

Dos Santos 20 yaşına rağmen tanınan ve kaliteli bir futbolcu.Bizlerde onu son 2-3 yıldır tanıyoruz,biliyoruz.Meksika Milli takımının belkide hücumdeki en etkili ismi şu anda ama klup performansı olarak aynı şeyi söylemek mümkün gelmiyor bana.Neden?

Barcelona'da iken fazla şans bulamayacagı için EPL ye geçti.Aslında belkide 1-2 yıl daha Barca da kendini geliştirebilirdi.Bu tercihi bence kariyerinin akışını tamamen değiştirdi Dos Santos'un.Ipswich Town a kiralandıktan sonra Tottenham formasıyla da mücadele verdi ki bunu Ipswich deki iyi formuna borçlu.Ancak ve ancak Dos Santos bu yıl sezon başından beri sadece 5 kez forma şansı bulabildi,2 kez de yedek başladı.Sebebi sakatlıkmıydı bilmiyorum ama Neill ve Jo nun aksine Dos Santos o kadar devamlılığı olan bir isim değil.Son iki sezonda toplamda 22 maçı var(Milli maçlar dahil).

Barca 'da bile yedek kalmayı kabullenmeyen Dos Santos Galatasaray'a geldiğinde Lig'de Jo-Arda-Keita Avrupa'da Kewell-Arda-Keita 3'lülerinin -ki bunlara Baros'da eklenicek- arkalarında bekler mi?Zor.He tabi Kewell'ın sakatlığı ve Keita'nın da Afrika kupasında olması su an için forma bulmakta zorlanmıyacağı anlamına gelebilir ama kimse Baros-Kewell ve Keita yı sağlam halleri olduğunda Gio tarafından yedek bırakılabileceğine beni ikna edemez.Hele Arda'yı hiç katmıyorum çünkü ne olursa olsun Arda bu takımda her maç ilk 11 de başlaması gereken ilk isim artık.

Kısaca ismi gözlerimizi boyuyor evet kaliteli oyuncu eyvallah,ama bir o kadar da yan etkileri olabilir bu transferin.Ayrıca sırf Avrupa'da oynasın diye bir Gio'yu istemek de çok yalnış bir düşünce.Eğer Avrupa'da başarı için transfer yapılacaksa orta saha alınmalı bu takıma,sağ açık oyuncusu değil.

bir fener sitesinden madson fenere adlı konuda geçen fenerlilerin yorumları.adamın boyda 1.60.kopma garanti:2aloh1:li

hala daha forvet almayı düşünmüyormu bu yönetim..gidiyolar adı sanı duyulmamış 3 sınıf oyuncularla uğraşıyolar..6s gidiyor kredi kartına taksitle oyuncu alıyolar biz ise peşin paraya oyuncu bulamıyoruz..yeter etık yeter yahu adam gibi bir transfer yapın artık..:D:D:D

denetınho gelmesse aykut sende gelme bu kım adamlar santos mantos yazıo bısdekı ısmlere bak yönetıcıler ıstıfa etsın anklearı getıren hakan bılal kutlualp gelsın:D

galatasaray gibi transfer yapmak istiyoruz yeter artık başkan adamlar arayı açıyo kahrediyosun bizi böyle giderse istifanı istiyoruz guiza dalga geçiyor bizimle 14 milyon euroya geldi diye sırt numarası 14 adamın gör bunları başkan:D

haldun üstünel neden bizde deil allahım(havanızı alın 100milyon bonservisi satarız isterseniz:bgking1:)

ya bırakın ikinci sınıf adamları ya, yeter artık tanımadığımız bilmediğimiz adamlara milyonlarca euro verip alınıyor, adamın bi iş yaptığı yok, ben bu adamı hiç duymadım hayatım boyunca, top tekniğiymiş fenerbahçede bu adama 100 basan top tekniği olan özer var, bize yırtıcı bi forvet ve top geçmicek lugano tipinde defffffansa adam lazım... yönetim uyumaaaaaaaaaaaa gs liler tarafından ezilmekten bıktık 1 senedir...:)

Bizde Yedik suna desenize DENTINHO yu alamiyoruz bu bücürle yetinecez diye:2aloh1:

yhaa atak olsa ne olçak 2 gün sonra transfer yalandı denilicek yaa ne yapiyo bizim yönetim bu taraftar TRANSFER İSTİYOO elalemin galatasarayı joyu neili giovanni dos santosu alıyoo bizimkilerde ancak idda yapiyolarr yaa bune yaa yeter bee aykut hoca transfer istiyozz transfer noldu hani dentinho gelcektii ala ala gökhanı aldıkk guiza desen 100 pozisyondan 2 tanesini atıyoo semih desen eski formunda değill valla buraya yazıyom gs bu transferlerlen uefada hem final oynar hemde ligde şampiyon olur bizimkilerde ancak gsnin başarılarına bakar

Almanyadan sadullah....(eyvallah sado:D)

adam boyu 1.60.rezalet millet premier ligden kimleri getiriyor biz kimlernen ugrasiyoruz.bu hoca ve bu kafa yapisiynan hic birsey olmaz.gs`nin bu sene en büyük transferi rijkard:)

Bu ne ya 1.60 giderek şahanın takımına benziyoz:asd:

bütçesi bizden en az 3 kat daha düşük gs neler alıyor çıldırıyorum birde dos santosu aldılar ingiltere'de yakınım var ondan duydum şimdi saçımı başımı yoluyorum olmaz böyle bişey dolabım fb forması dolu bütün paramı harcıyorum transferlere bak lanet olsun tranfer dönemi bugün biticek bizimkiler oturduğu dalı kesiyor (kazım):ciftetelli:

bi tane adam gibi futbolcu transfer edin dişimi kırayım yeter vallaha yeter yaa..:D

ya bare dentinho yu almicaksaniz dogru bir tanildik oyuncu alin be kardesim bu ne ya madson cikti basimiza siz ne zaman galatasaray gibi bir yildiz transfer etcenis bun 2 yildir görmüyoruz en son anelka di ahhahaha santos baroni mehmet özer bunlari yildiz diye yedirdiler bize

bi DENTINHO yu da cök gördüler:D

ya yeter be yonetım sıze seslenıyoruz ıkı senedır galatasarayın yaptıgı transferlerı ızlemekten BIKTIK adamlar 3 kurusluk butcelerıyle dunyaca unlu adamları getırıyolar bızde madsonlarla bılmem nelerle ugrasıyoruz.... ADAMLAR BIZIMLE ALAY EDIYO CEVAP VERICEK KELIME BULAMIYORUZ GUYA TURKIYENIN EN ZENGIN KULUBUYUZ.... ADAM GIBI TRANSFER ISTIYORUZZZ ARTIKK!!!!!!!!!!!:D

bunlar antuya göre daha safiyane gerçek yorumlar çünkü antuda ziyartçiler yazdıklarımızı okuyo gibisinden kasıyolar yazarken bi yerden sonra:)

---------ufuk------------------

-sabri--neill--servet--hakan-----

----elano------sarp-------------

----------Arda------------------

-Keita------Jo------Dos santos--

süper olur!!!!!!!!!!!!1

Göksü bence olası bir Gio transferinde sezon sonu Arda ile yollar ayrılabilir zaten Avrupa hayali için tamda yaşı..

Tamam :) Tanıyorum da ondan dedim...

VE ANGUT TAN ALINTI

DNA_23:

(Burada dos santos ile anlaşıldığının yazdığı link)

Allah aşkına biri şu at yeleli herifi Türkiye´ye getirsin artık

Adamın yurt dışında geçirdiği her saniye aleyhimize

hahahahahahhhhhhhhaaaaaaaaaaa

Insanlarin israrla karcidigi cok cok onemli bir nokta bu Gio transferinde o da Kewell'in sakatliginin nuksetigi muhtemelen uzun bir sure sakat kalicagi ve tabi ki sezon sonu kalip kalmicaginin belirsizligini korumasi. Su durumda Gio son derece iyi bir transfer olur ayrica EL de forvet de oynayabilir cok yonlu bir adam iste ve Rijkaard onu istiyor belli ki.

Gio 89'luymuş resmen ben 87'li falan sanıyordum,Kewell'ın sakatlığından sonra mutlaka almalıyız..

Dos Santos da geliyor

Galatasaray'ın Lucas Neill ve Jo'dan sonra Tottenham'ın Meksikalı futbolcusu Giovanni Dos Santos'la da anlaşmaya vardığı bildirildi.

Yöneticilerin Nonda'nın sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Nonda'yla yolların ayrılmasıyla yabancı kontenjanı açılacak olan sarı- kırmızılıların Dos Santos'u İstanbul'a getirecekleri belirtildi. Meksikalı futbolcunun Gaziantepspor maçında taraftarlara tanıtılmasının hedeflendiği ileri sürüldü.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Dos Santos da geliyor :D

Kewell sakat arkadaslar adam belki koskoca ikinci yari hic maca bile cikamicak siz hala Kewell varken ne gerek var Gio ya diyorsunuz.....

Bu haberdenmi bahsediliyor,bende alt yazı filan geçti zannettim...:(

Kewellin sakatligindan sonra sart oldu gio, gio yerine orta saha alsak daha iyi olurdu ama Uefada

kanat/forvet icin adam lazim, gio forvet oynayabilirmi ama ?

Keita----------Gio--------------Arda

cikariz ozama madride karsi

Göksü bence olası bir Gio transferinde sezon sonu Arda ile yollar ayrılabilir zaten Avrupa hayali için tamda yaşı..

Söyledigin büyük olasılıkla doğru.Amaçlanan da piyasası yükselmeden Gio yu takıma katmak,böylece de Arda'nın satışından sonra büyük paralar harcamadan Gio nun yerini doldurmak.Ama Arda mı Gio mu deseler her gün Arda diye cevaplarım.He Arda Galatasaray'dan eninde sonunda gidicek mi?Evet.Hatta Kewell da ayrılıcak büyük ihtimalle.Ama işin ben birazda duygusal tarafındayım.:)

Kewellin sakatligindan sonra sart oldu gio, gio yerine orta saha alsak daha iyi olurdu ama Uefada

kanat/forvet icin adam lazim, gio forvet oynayabilirmi ama ?

Keita----------Gio--------------Arda

cikariz ozama madride karsi

Oynar

Ouuvv. O zaman bu haber doğruysa ki Lig Tv'ye güveniyorum , transferin bu akşam yada yarın açıklanması lazım.

Gio transferinin bence Arda ile alakasi yok Aslantepe'de oynamadan Arda nin da ayrilicagini sanmiyorum olsa olsa Kewell ayrilir bi tek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt