# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

kewellla barosun sakata ve de atletico macında olmamasından dolayı boyle bir transfere ihtiyac var...

Bu adamı istiyorum çünkü 20 yaşında ve çok değil 2 sene önce F.R. ile beraber Barca da nasıl oynadığını biliyoruz. Milli takımda hala süper oynuyor. Gerek yok tamam ama Kewell kaç sene daha oynayacak ki G.Dos Santos gelirse sözleşmesi bile yenilenmeyebilir. Şu an almak için tam zamanı. Küçük bir form artışında asla alamayız. F.R. nin eski öğrencisi ve onu istiyor daha ne olsun. Haftaiçi 5 - 6m euro ya alacağız bence.

Harry'nin sakatlığından sonra Gio'nun gelmesi şart oldu...

Gio'nun gelmesi için Nonda'nın gitmesi gerekmiyor mu ?

Kupayı , kanat oyuncularıyla mi almayı düşünüyorsunuz

Caner Erkin de 21 yaşında.

Bu adamı istiyorum çünkü 20 yaşında ve çok değil 2 sene önce F.R. ile beraber Barca da nasıl oynadığını biliyoruz. Milli takımda hala süper oynuyor. Gerek yok tamam ama Kewell kaç sene daha oynayacak ki G.Dos Santos gelirse sözleşmesi bile yenilenmeyebilir. Şu an almak için tam zamanı. Küçük bir form artışında asla alamayız. F.R. nin eski öğrencisi ve onu istiyor daha ne olsun. Haftaiçi 5 - 6m euro ya alacağız bence.

Yok olmaz istemiyoruz biz GİO yu. gelsin 34 yaşına ozaman isteriz şu an bize lazım değil . Böyle diyorlar adamlar ya :)

Sanki bu sene için alınıyor illaki . Yok kewell sakatlandı bu adamı almamız şart eee kewell sakatlanmasaydı almasak iyi mi olurdu yani ?

Baros çok geç gelecekse sözleşmesi dondurulabilir.Sene sonu da Nonda gidince Baros döner.

Ne yap ne et getir şu herifi Haldun Baba

22 yaşında olması, şu an Başkanımızı tabiriyle okazyon durumunda olması, Rijkaard'ın eski öğrencisi olması dolayısıyla uyum sorunu yaşamayacak olması gibi ve sol ayağını "inanılmaz" kullanıyor olması ( izlemeyen arkadaşlar mutlaka izlesin videolarını ve maçlarını) ve gerçekten çok isabetli şutlar çekebiliyor olması gibi özellikleri var.

bunun yanında piyasa fiyatı 5-6M € Ipswich Town'a kiralandı falan hatta championship 'e yani ekonomik açıdan bizi sarsmayacak,yetenekli e cok genç daha ne olsun ben anlamıyorum..

22 yaşında olması, şu an Başkanımızı tabiriyle okazyon durumunda olması, Rijkaard'ın eski öğrencisi olması dolayısıyla uyum sorunu yaşamayacak olması gibi ve sol ayağını "inanılmaz" kullanıyor olması ( izlemeyen arkadaşlar mutlaka izlesin videolarını ve maçlarını) ve gerçekten çok isabetli şutlar çekebiliyor olması gibi özellikleri var.

bunun yanında piyasa fiyatı 5-6M € Ipswich Town'a kiralandı falan hatta championship 'e yani ekonomik açıdan bizi sarsmayacak,yetenekli e cok genç daha ne olsun ben anlamıyorum..

Bu kadar özelliğini sayacak kadar tanıyorsun ama yaşını bilmiyorsun. 20 yaşında kendisi. :)

Yok olmaz istemiyoruz biz GİO yu. gelsin 34 yaşına ozaman isteriz şu an bize lazım değil . Böyle diyorlar adamlar ya :)

Sanki bu sene için alınıyor illaki . Yok kewell sakatlandı bu adamı almamız şart eee kewell sakatlanmasaydı almasak iyi mi olurdu yani ?

Ustam sence adam akıllı bir orta saha mı lazım şu an için , bir bitirici olmayan bir kanat oyuncusu mu ?

Gio iyidir ama şuan önceliğimiz değil.

Bana transferdeki önceliğimizi sorarsanız :

- Orta Saha'nın ortası

- Avrupa'da oynayabilecek , Türk forvet

- Gio

derim.

22 mi.... 1989 dogumlu hesapla bakalim yeniden...... 11 mayis dogumlu yani 20 yasinda daha

"Sene sonu alırız", "Şimdi gereksiz olur", "Gereği yok" gibi laflar söylemeden düşünün beyler. Bu adam 20 yaşında kaliteli, geleceği açık bir oyuncu. Rijkaard'ın sistemini ve kendini çok yakından tanıyor, ilişkileri de iyi. Piyasası da yok şuan için. Alırsak süper bir iş yapmış oluruz. Kewell sakat, Arda gidebilir, solda adam kalmıyor ama bu adamı alırsak geleceğe yatırım yapmış oluruz. Bir de şöyle düşünün;

Eğer bir futbolcuyu kullanmak istiyorsanız ama sonra kullanmak istiyorsanız kaparlar onu. Mesela böyle laflardaki mantığa göre biz bu adamı 25 yaşında alalım anca gelişir o zaman yarar sağlar ? Peki o zaman alabilir miyiz sizce ? Alamayız. Ama şuan alırsak, hem sisteme uygun olur, hem genç, hem yetenekli, hem geleceğe yatırım yapmış oluruz. Belki Avrupa'nın dev kulüplerine yüksek miktarlarda bir transfer de yapabiliriz...

Artık transferler günü değil, geleceğe yöneliktir, bunu da unutmayın.

Ustam sence adam akıllı bir orta saha mı lazım şu an için , bir bitirici olmayan bir kanat oyuncusu mu ?

Gio iyidir ama şuan önceliğimiz değil.

Bana transferdeki önceliğimizi sorarsanız :

- Orta Saha'nın ortası

- Avrupa'da oynayabilecek , Türk forvet

- Gio

derim.

Bak yine şu anlık düşünüyorsun !

Sen bu sezonu kapatmayı düşünüyorsun. Sonrasına bakarız tarzı tamam ortasahaya genç yetenekli bir adet futbolcu öner.

Avrupada oynuyabilecek bir türk forvet öner.

Bak ama genç ve yetenekli olacak . Şimdi örnek veriyorum Barça adamlar mevkisine göre mi alıyor gençleri ? Kerisson çokmu gerekliydi Barça ya aldı örnek olarak.

Böyle adamları kaçırmayacaksın ALACAKSIN sonra alırız dersen avucunu yalarsın.

Anlatamıyorum.

Giovanni iyidir, hoştur , artıları eksilerinden fazladır lakin önem sıralamamızda başta değil.

dos santos konusunda gelişmeler var mı arkadaşlar

Zor diyorum !

Abi, bu cocuk yaza Dünya Kupasinda bir cosarsa, fiyati tavan yapar. O saat'den sonra zor aliriz :)

Hocam işte bunun için diyorum şimdi alınsın bu adam çok yarar sağlar bize. Zaten Rijkaard Arda'yı ortaya mı monte etmeye çalışıyor öyle birşeyler sezdim sanki. Son maçlarda tek top yapıyordu Arda genelde, aşırı topla oynamadı yani. Hatta Denizli Bld. maçında 2-3 pozisyon dışında tamamını hızlı ve tek top yaparak oynadı, çokta keyif aldım izlerken.

Vay be İngiltereden 20 yaşında geleceği parlak olan opsiyonlu futbolcu kiralıyoruz ve istemeyenler var şaşırıyorum. Lukunkulu günleri göremeyen arkadaşlar herhalde bu yorumu yapanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt